|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
kua ted sam nevim. moc jsem toho nevygooglil, ale asi mas pravdu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
27/1 AEROBKA
kolo
60 minut (44,60km 44,60km/h, celkem 54 minut na max zatez)
60 minut (43,80km 43,80km/h, celkem 60 minut na max zatez)
-dnes jsem nespal na hovno, dnes jsem spal uplne totalne hovno a dalo by se rict, ze krome par zadrimnuti jsem nespal skoro vubec a citim se jak kdybych spal minimalne 8 hodin, absolutne zadny naznak unavy nebo ospalosti. Celkem zajimave, protoze tohle jsem jeste nikdy nemel.
-jinak dnes jedna z nejlepsich a nejvyzivnejsich aerobek, co jsem kdy delal :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | no ja mam teda kotnik spis na noze nez na ruce ale ted zacinam bejt skoro v rozpacich, jestli to neni jenom naka moje neznalost a fakt se nerika kloubum na ruce kotniky |
Ve starší literatuře vcelku běžný obrat, dneska už se to často nevidí...
Na druhou stranu, to co tady se také často nevidí
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 28, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
28/1 TRENINK c. 12 (home gym)
kliky na uzko (I)
16,16,16,16,16
kliky na siroko (II)
20,20,20,20,20
kliky s nohama nahore (III)
16,16,16,16,16
-dnes jsem mel chut hodne klikovat, tak jsem si na zacatek dal vsechny 3 variace, co zatim cvicim a vsechno naprosto super.
trh s JR
31kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,8 (kazda ruka)
20kg x 40 (leva), 30 (prava)
-do posledni chvile jsem nebyl rozhodnutej, jestli si dat dnes serie s lehkou vahou a hodne opakovanima nebo pridat vahu a mene opakovani. Jelikoz jsem bylo vcera volno, tak jsem toho vyuzil a sel do tech tezsich. Od minule jsem pridal 1kg, takze 31kg (vahu osy nepocitam, ta muze mit neco mezi 1-2kg, takze ve skoutecnosti je to 32-33, ale to je jedno :) ). Zacatek opet hledani techniky, ale zhruba od 3. serie se to rozjelo. Levacka, i kdyz byla druha v poradi, je mnohem vice jistejsi, u pravacky vzdy ke konci serie povoluje predlokti a asi i loket a u posl. opakovani ruka nejde uplne primo nahoru nad hlavu, ale mirne do strany, ale opravdu jen mirne. Kazdopadne u vetsich vah bude asi problem, navic s tema 30+ kg uz se bojim jit nejak moc dynamicky z noh. Sedlo to vse ovsem moc pekne. Posledni 11. serie byla neplanovana, vzpomnel jsem si na Lustera a jeho 50/50 op s kettlebellem, sundal jsem 11kg a zkusil z toho vymacknout co nejvic. Prava (slabsi) ruka bohuzel jen 30 opakovani, u toho 30. uz totalne povolilo predlokti, leva v pohode 40 a i v jakoby lepsi draze pohybu, ale s predloktim to bylo ke konci uz take na hrane. Mozna ze s kettlebellem by se mne to drzelo lip, ale tady to uz vic neslo, i kdyz telo by jeste jelo dal. Prekvapive jsem se u toho zadychal mnohem mene nez jsem ocekaval. Kazdopadne priste si to zkusim znovu :)
kliky s nohama nahore (IV)
16,16,16,16,16
-pred mrtvolama takova mensi "pauza", takze dalsich 80 kliku.
mrtvy tah s JR
45kg/45kg x 12,12,12,12,12,12,12,12,12, 20
-minule to sedlo s touto vahou moc pekne, takze jsem si to zopakoval. Opet vyborne, opet tou trochu jinou technikou, co jsem popisoval minule diky ktere mnohem vice citim laty. Od 6. serie uz to ale ke konci serie vzdy dost tezklo, takze jsem to prokladal klikama. Pred 10. serii jsem si dal o neco delsi pauzu a zkusil jit na max. Po 12. opakovani jsem si rikal se*u na to :) ale ne, preci jen jsem se hecl a kdyz jsem se ani nevim jak dopracoval k 18 opakovanim, ktere jsem dal minule, tak jsem si rekl, ze dnes musim byt lepsi a jeste 2 celkem v pohode dal. Nevim, jak je to mozne, ale od toho 12. opakovni mne prislo, ze to vubec nezeklo a ani tech 20 nebylo na doraz.
kliky s nohama nahore (V)
16,16,16,16,16
-jak jsem psal predtim, tohle bylo v SS s MT (od 6. serie MT)
floor press s JR
28,5kg/28,5kg x 8,8,8,8,8,8,8,8
-gut, dnes to sedlo hodne dobre
kliky na siroko (VI)
20,20,20,20,20
-po FP jsem je cekal mnohem tezsi, ale dnes ty kliky celkove sedly luxusne. Celkem dnes 520 kliku
pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10,10,10,12 (kazda ruka)
27,5kg/27,5kg x 12,12,12,12,14 (obe ruce zaroven)
-vsechno nehorazny pumping :) a narocny cvik
tlaky JR ve stoje
20kg/20kg x 8,8,8,8,8,8
-gut
upazovani s kotouci v predklonu
5kg/5kg x 20,20,20,20,20
-gut
bicepsovy zdvih JR
20kg/20kg x 8,8,8,8,8,8
-gut
extenze JR ve stoje
30kg x 8,8,8,8,8,8 + 20kg x 20,20,20,20,20,20
-loket nicht gut, ale jinak co se tricepsu tyka gut :)
zkracovacky (nohy nahore)
15,15,15,15,15,15
-do toho se mne fakt nechtelo, nebavi me cvicit bricho, protoze je to strasne zdlouhave, ale bricho vubec necvicim primymi cviky, takze musim alespon jednou za cas. Ovsem namozene ho mam z jinych cviku prakticky nonstop.
kolo
60 minut (44,90km, 44,90km/h, 54 minut na max zatez) - PR!!
-bezkonkurencne zivotni jizda po vsech strankach :) Prvnich 10 minut ultra hnus, nekolikrat jsem se na to chtel vykaslat, ale vedel jsem, ze je to jen ten podelanej zacatek, nez se telo adaptuje na maximalni zatez a chytnu to spravne tempo. Nastesi jsem vydrzel a zhruba od 20. minuty to uz bylo jak ma byt, dokonce bych rekl ze jeste lepsi a mel jsme celkem slusne zadelano na PR. Ve 40. minute jsem si rikal, ze jestli preziju nasledujicich 20, tak preziju uz vsechno (a to naprosto vazne :) ). Narocnosti absolutne nesrovnatelne s cimkoliv, co cvicim v silovem treninku.
-naprosto vynikajci trenink _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 28, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
jenom to otevru a musim se smat
jo a chtel sem se zeptat, jestli pri tom trhu cinku pokladas uplne na zem a zacinas odznova, nebo ji "zhoupnes"? a jeste jeden edit  mozna kdybys pred tim pokusem o max reps nejel ten maraton s 31kg  tak by to taky vypadalo jinak _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 28, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
Jasne ze nepokladam, ale spis se zhoupnu, je to asi ta lehci verze  a taknejak mne to v te spodni fazi pripomina swing, ktery ted necvicim. Kdybych tu cinku polozil, tak by mne asi i povolil uchop. Nebo myslis, ze bych mel pokladat?
No nevim, jeslti by na ten vykon s 20kg melo vliv to, kdybych predtim nejel tech 10 serii. Ono po sundani tech 11kg ta cinka pocitove silene zlehkne a ze zacatku je to, jak kdybych zvedal prazdnou osu. Otazka je, jestli se to pak spis negativne neprojevi na konci te serie, ale tady vylozene vyplivlo predlokti. Tech 50/50 ale dam i kdyby mne to melo urvat ruku (a nebo spis mozna 50/40 :) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 28, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
kdyz to jedu s jc, tak pokladam (mam dost dlouhou, takze by to bylo i dost blbe proveditelny), kdyz s kb, tak zhoupnuti.. takze si to delej, jak chces
tak bezny lidi deset serii docela dokaze vycerpat  stacilo by, kdybys jel up to parkrat naka tezsi vaha a pak si hned dal tech max reps a urcite by to slo lip.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 28, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
Draper: trh jsem tě neviděl cvičit, takže o5 otázka  Trhneš to bez dotlačování ramenem nebo s? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 28, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Draper: trh jsem tě neviděl cvičit, takže o5 otázka Trhneš to bez dotlačování ramenem nebo s? |
Jasne ze bez. Drive jsem to jezdil jako premisteni a tlak nebo spis takovy hybrid mezi trhem a premistenim + tlakem, ale ted opravdu trh - plynuly pohyb odzdola nahoru, navic kdybych to mel dotlacovat, coz jsem predminule zkousel, kdyz jsem videl video u Reibena v logu, tak se to nedalo pres bolest praveho loktu.
Priste to natocim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 28, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
Ok, v poho. Já jsem si jen vzpomněl na to, jak jsi začínál s přemístěním, který spíš připomínalo zvednutí činky ze země na hrudník. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 28, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Ok, v poho. Já jsem si jen vzpomněl na to, jak jsi začínál s přemístěním, který spíš připomínalo zvednutí činky ze země na hrudník. |
Jojo taky si vzpominam, on to byl spis takovej cheatovanej bicepsovej zdvih nadhmatem Ale tenkrat jsem jeste nemohl jit tolik z nohou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
29/1 AEROBKA
kolo
60 minut (44,50km 44,50km/h, celkem 54 minut na max zatez)
60 minut (43,70km 43,70km/h, celkem 60 minut na max zatez)
-dnes popren tzv. draperuv paradox  tzn. rano se mne nejak nezvykle moc chtelo a citil jsem se fajn, takze se dalo predpokladat, ze to bude stat za hovno, ovsem nejak to nevyslo a byla to naprosto fantasticka totalne vystavnujici dvouhodinovka. Jediny mensi zadrhel byl v tom, ze jsem mel nezvykle hlad, coz nikdy nemivam a celou dobu jsem mel opravdu neprijemny pocit prazdna v zaludku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 30, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
30/1 TRENINK c. 13 (15+ reps, home gym)
kliky na uzko (I)
16,16,16,16,16,16,16,16,16,16
-po prvni serii jsem myslel, ze tech 5x16 dnes ani nedam, ale pak to bylo o neco lepsi brutalne to pumpovalo tricepsy, ze jsem si rikal jeste jednu, jeste jednu a kdyz uz jsem byl na 8, tak jsem to rovnou zaokrouhlil na 10, ovsem hodne na krev.
kliky na siroko (II)
20,20,20,20,20
-tohle po tech uzkejch krasne zlehkne
kliky s nohama nahore (III)
17,17,17,17,17
-sice jsem taknejak tusil, ze neni dobry napad davat si pred trhem 20 serii kliku, ale jeste jsem si preci jen dal i tu treti a asi moji nejoblibenejsi variaci. Opet jsem pridal po 1 opakovani do kazde serie
trh s JR
20kg x 21,21,21,21,21,21,21,21,21,21 (kazda ruka, tzn. celkem 420op)
-tohle uz nikdy v zivote nechci zazit  . Kdybych vedel, co me ceka, tak bych si to asi rozmyslel. Uz si sice nepomatuji, jak moc hnusne ty 20ky byly minule, ale myslim, ze do tohoto to melo hodne daleko. Prakticky od 2. serie jsem byl hotovej a kdyz jsem si predstavil tech dalsich 8 respektive 16 serii po 21 opakovanich, tak jsem se videl v lepsim pripade na jednotce intenzivni pece. Zacaly mne tuhnout zada a nohy, ale vzpomnel jsem si na Lustera a jak jsem se mu smal, kdyz tohle minule psal, takze by byl trapas, kdybych se na to vykaslal prave proto  Takze jedine, co jsem mohl udelat, bylo sebrat vse, co ve me bylo, vypnout mozek a soustredit se jen na ten cvik a jet dokud vydrzim. Od 4. serie brutalne napumpovany predlokti, ze jsem myslel, ze mne exploduji zily  no ale proste jsem jel a jel a bral jsem to tak, ze s kazdym dalsim opakovnim jsem bliz a bliz cili. Nakonec jsem dal vsech 20 serii, ale ani u jedne serie jsem si nedokazal predstavit, ze bych mohl dat tolik opakovani jako minule, coz ale bylo tim, ze tomu predchazely tezke serie a pak ta cinka byla pocitove strasne lehka. Jednoznacne muzu rict, ze nic hnusnejsiho jsem za vsech 13 treninku, co jsem doma odcvicil, nikdy nezazil. edit: pro sve ego bych tu cinku mohl pocitat i s vahou osy, coz by bylo neco mezi 21-22kg, ale uz to od zacatku pocitam takhle, tak to necham :)
kliky s nohama nahore (IV)
17,17,17,17,17
-v tehle chvili jsem byl rad, ze neco tak odpocinkoveho jako jsou kliky existuje a i kdyz jsem byl po tech trzich solidne zmasakrovanej, u kliku to nijak nebylo znat a behem tehle 5 serii jsem se krasne zotavil, jak kdyby zadne trhy predtim nebyly :)
mrtvy tah s JR
40kg/40kg x 15,15,15,15,15,15,15,15,15,15
-tezky, vystavnujici, na cemz se mozna podepsal predchozi prubeh treninku, ale zvladnutelny a hlavne diky te trochu jine technice silene napumpovany laty. Vyborny cvik
kliky s nohama nahore (V)
17,17,17,17,17
-opet jsem s tim zacal za 2. polovinou mrtvych tahu a jel jsem to v SS. Mozna tech serii bylo vic, ale to je fuk.
floor press s JR
22,5kg/22,5kg x 15,15,15,15,15,15
-krome prvni serie vse zhruba od 13. opakovani ultra heavy
kliky s nohama nahore (VI)
17,17,17,17,17
-po FP jsem myslel, ze to bude mnohem tezsi, ale kliky jdou trenink od treninku lepe a lepe, krasne z nich citim prsa a vlastne cely vrsek a bavi me.
pritahy JR
32,5kg x 15,15,15,15,15,15,15,15 (kazda ruka)
-brutalne pumpujici, ale docela soda na udychani. Celkem 240 opakovani
kliky na siroko (VII)
20,20,20,20,20
-posledni varka kliku jako vzdy klasicke. Kliky dnes naprosta bomba a celkem, jestli dobre pocitam, 700.
predpazovani s JR
10kg/10kg x 15,15,15,15,15 (kazda ruka)
-masakr, aerobka, ramena totalne do sracek
pritahy JR k brade
10kg/10kg x 18,18,18,18,18
-novinka v mem treninku, at porad nejezdim to upazovani. Bralo to prijemne, ale po tom predpazovani, jsem mel ramena total KO.
bicepsovy zdvih JR - kladivo
15kg/15kg x 15,15,15,15,15 (kazda ruka)
-predlokti dostalo dnes silene zabrat a tady to bylo znat hodne. Od prvni serie na krev.
extenze JR ve stoje
25kg x 15,15,15,15,15 + 20kg x 20,20,20,20,20
-tady je to, co se loktu tyka, s tema 25kama mnohem prijemnejsi nez s 30kama, pritom je to jen 5kg rozdil, i kdyz ke konci serie vzdy zacal bolet dost.
zkracovacky (nohy nahore)
15,15,15,15,15,15
-nemila povinnost, ale dokopal jsem se k tomu.
kolo
60 minut (44,50km, 44,50km/h, 53 minut na max zatez)
-nechtelo se ale.... :) Cil byl jasny, dat 60 minut a je jedno jaky vysledek a hlavne to dojet ve zdravi. V polovinne jsem mel 22km, ale byly hodne vydrene a s dechem jsem byl porad mirne v prdeli o vsem kdyz uz jsem to mel takhle rozjete, tak jsem si tech 44km dal jako povinnost, takze jsem musel drzet rychlost na 44km/h, abych tech "povinnych" 44km splnil. Porad jsem to taknejak drzel, i kdyz obcas opravdu silou vule a obcas jsem mel chut i na chvili zastavit nebo alespon snizit zatez, ale rikal jsme si, ze jeste ne a jel jsem. Poslednich 10 minut jsem absolutne vypnul mozek a dal do toho sve momentalni maximum a i kdyz totalne na sracky, tak jsem to vytahl na 44,50km, coz je pro me dnes celkem neuveritelne :)
-ze vsech 13 treninku zatim ten absolutne nejbrutalnejsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne po leden 30, 2012 7:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|