Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Týjo.. jako dobrý, moc si ale nedokážu představit, kam se chceš (chceš?) posouvat dál, protože tohle je pro mě a asi nejen pro mě absolutně nepředstavitelný objem práce..

Nikam se nechci posunout, proste cvicim a hotovo. Nenam zadne cile, kdyz nejaky progres bude, tak bude, kdyz nebude, nebude.

btw: a ten objem tam delaji hlavne ty kliky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem jel podobne objemny trenink btw ten objem zdaleka nedelaj jenom kliky, ale celej tenhle tvuj silenej, nelidskej, nepochopitelnej, nevimco trenink 99% lidi by zemrelo uz pri tom trhu! (po druhy serii))
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
dneska sem jel podobne objemny trenink btw ten objem zdaleka nedelaj jenom kliky, ale celej tenhle tvuj silenej, nelidskej, nepochopitelnej, nevimco trenink 99% lidi by zemrelo uz pri tom trhu! (po druhy serii))

Tam jsem malem umrel i ja, myslim, ze jsem dnes pri tomto cviku prisel o dalsi z mych nevim kolik jich jeste mam zivotu Pak uz ale pohodicka trenink az do aerobky
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31/1 AEROBKA

kolo
60 minut (44,20km 44,20km/h, celkem 55 minut na max zatez)
60 minut (43,60km 43,60km/h, celkem 60 minut na max zatez)

-krome toho, ze jsem prvnich 30 minut vubec nemohl chytit tempo a byl jsem pozadu zhruba o 350m, krome toho ze jsem mel opet sileny hlad, krome toho ze jsem myslel ze chcipnu a krome toho, ze to byla naprosto vynikajci jizda se nic zajimaveho v dnesnim aerobnim treninku nestalo :)
lipidek

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chybi ti tam "n" - v dnesnim a n aerobnim treninku..:-)
Jinak abych jen nezas*ral log, mam jednu otazku. Uz jsem si parkrat vsimnul, ze sledujes, jak na tom behem jizdy zhruba ses s najetou vzdalenosti.. Ty to prubezne kontrolujes? Hlidas si vzdalenost a tempo? Ja jen, ze to musi bejt docela i psychicky "minus", kdyz na to koukas.. Nemas to tak?? U me to tak je..dost me vzdycky uzira, sledovat hodiny a vedet, ze mam pred sebou treba jeste 35minut... Tak si display zakryvam a proste do toho "dupu".. Tak by me jen zajimalo, jak jezdis ty.. Diky.
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirne deprimujici to je zhruba po 3 minutach, kdy zacinam s tezkym prevodem a ten prechod z lehciho je ku*va tezkej a rikam si je to dobry, uz "jen" 117 minut
Ja se na displej divam celou dobu a prakticky z nej nespustim oci, protoze do te jizdy davam od zacatku az do konce opravdu vse, co momentalne muzu a nedovolim si zadne zpomaleni ani o 1km/h. Ono abych to drzel nad 44km/h, tak se na to fakt musim koukat, protoze kdybych to nehlidal, telo by automaticky zpomalovalo a do mu nedovolim. A jak uz jsem psal mockrat a to fatk neprehanim, obvykle jsem do toho tak zazranej, ze vubec nevnimam, co se kolem me deje. Jinak mam tam useky, podle kterych si hlidam, jak na tom jsem. Obvykle bych mel mit presne v polovine 22km, coz znamena, ze abych dal povinnych 44km, tak to rychlost nesmi klesat pod 44km/h. Dnes jsem treba mel 21,70, coz znamenalo, ze musim poradne maknout. A plno dalsich takovych "blbosti" kteryma se ridim a diky kterym mne to celkem rychle utika. Samozrejme to nemusim takhle hrotit, ale asi by me nebavilo, kdybych na to kolo sedl a jel jen tak, abych jel, takhle je to mnohem zabavnejsi ale samozrejme i narocnejsi jak fyzicky tak psychicky :)
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec
Zkus používat metronom k udávání tempa. Je to fajn pomůcka, já se bez ní už neobejdu
http://www.seventhstring.com/metronome/metronome.html
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Zdarec
Zkus používat metronom k udávání tempa. Je to fajn pomůcka, já se bez ní už neobejdu
http://www.seventhstring.com/metronome/metronome.html

Zdarec,
tak z toho by me asi bolela hlava, navic tohle je hlavne aplikovatelne u behu nebo chuze :) Jinak mockrat jsem nad tim uvazoval a jelikoz si ridim tempo hlavne podle RPM (a samozrejme i rychlosti, coz spolu suvisi), tak kdyby sel na kole nastavit nejaky limit - cislo (vetsinou to drzim na 118-120), pod ktery kdyz klesnu, tak by to bud zacalo vydavat nejaky zvuk, ktery me upozorni, ze mam pridat a nebo jeste lepe by mne to davalo nejake elektricke vyboje do prdele Ten prvni pripad je asi u tech modernejsich aerobnich pristroju mozny.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co se řídit dle tepů srdce ? Nastavíš si na hrudním pásu třeba 150 tepů za minutu a když klesneš, tak to pustí alarm. Takto bys řídil trénink dle svých dispozic ( tj. dle aktuální trénovanosti) a ne dle rychlosti.
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna....
Pas ale nemam a takhle, jak to delam, mne to naprosto vyhuvuje a netreba to nejak menit :-)
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1/2 AEROBKA

kolo
60 minut (44,50km 44,50km/h, celkem 55 minut na max zatez)
60 minut (43,60km 43,60km/h, celkem 60 minut na max zatez)

-napsal bych neco originalniho, ale jeste ted jsem v tranzu a celej se klepu Takze nic :)
-jinak dnes mely byt cinky, ale stred tela je docela namozenej a neco mne rikalo, ze si mam dat jeste den volna, navic ani nebyl cas na plnohodnotny trenink. Stejne ale uvazuji, ze si to rozdelim na 2 casti. Tahy + milion kliku a mozna jeste neco podle chuti a druhy trenink trh + zbytek :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

planujes fusovat Kuliskovi do vzpirani?
Foresten

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, nedavno jsem narazil na tvuj log a procetl jsem ho skrz na skrz, ty tvoje trenaly je radost cist, dost me to motivuje a inspiruje, stejne tak tvuj pristup ke cviceni. Jidelnicek taky nema chybu. Pokracuj dal urcite budu sledovat
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau. Diky za komentar. Priklad si ze me ale moc neber, ja to prehanim a vim to moc dobre :-), takhle cvicit jiste neni uplne nejzdravejsi a nevede to k padnym vysledkum, ale na druhou stranu, kdyz to zvladam, celkem me to bavi a kdyz v soucasne dobe nemam zadne treninkove cile a tak nejak jsem +/- s postavou spokojeny , tak proc v tom nepokracovat. Ovsem jak jsem psal, v zadnem pripade nechci, aby se nekdo mymi treninky inspiroval doslovne. Mozna tak si muzes castecne vzit priklad z celkoveho pristupu do cviceni, protoze i kdyz se mne nechce, tak z 99% cvicit jdu, nevymlouvam se na kraviny a rozhodne se pri cviceni neflakam a dam do toho hodne, jen je treba vzit si od toho vseho jen jistou cast. Myslim, ze je tu na foru mnoho jinych a vhodnejsich prikladu pro inspiraci :)

------------------------------------

Jinak zitra to bude mesic, co jsem byl naposledy v posilovne a nemam sebemensi naznak nejakeho abstaku :) Dokonce mam pocit, ze cim dele jsem tam nebyl, tim mene se mne tam chce, takze plne chapu Daymoona a ostatni, proc cvici doma a jake to ma velike vyhody. Myslim, ze je to castecne i tim, ze jsem tam za posledni cca rok stravil tolik casu, ze jsem to tzv. prepalil a naprosto se mne ten stereotip zhnusil. Samozrejme ze jednou to prijde a fitko mne zacne chybet a s radosti se tam vratim a mozna prijdou i nejake cile, ale zatim mne to naprosto vyhovuje takto.
idoktor

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Jinak zitra to bude mesic, co jsem byl naposledy v posilovne.

Nj, ale veslo osiřelo
Kolik, že to máš rekord na 20 minut? Včera jsem zkoušel půhodinovku s průměrem pod 1:55 / 500m, to by bylo abych tě netrhnul

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: