|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
Aktualka. Jen tak.....
Pozy odeme necekejte, takze prakticky 4 stejne fotky :). Vaha absolutne netusim, vyska porad 189 :) Vysekanej celkem jsem, ale objemy jsou totalne v haji ve strovnani napr. s podzimovou formou, ale to me nejak moc nesere, nabrat mne problem nedela, ovsem musim chtit a to ja nechci :) . Na fotkach to mozna tak uplne nevypada, ale jelikoz jsme celkem vysokej, tak v realu je to hodne znat.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
ty voee, tobě se zvětšily žíly  ted si dvojitej pan žíla. Dle mě dost super.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
Ta žíla na bicepsu už začíná dosahovat takřka Colemanovských rozměrů _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 1:48 pm Předmět: |
|
|
Jj na sve zily jsem hrdej  Ovsem jak rikam, vysekanej jsem, ale objemy rozhodne nejsou. Jsem vysokej, je to focene z blizka, v zrcadle a jsem trochu napumpovanej, v realu to pusobi trochu jinak. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
Drapere, to by mě zajímalo, zvětšovala ta žíla na bicepsu v průběhu let vlivem tréninku svůj objem? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
Od posledních aktuálek mi přijde, že se ti dost zvětšily ruce a ramena, jsou fakt jak vyměněný. Třeba je to focením, nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
PAN.SVAL

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:10 pm Předmět: ... |
|
|
Super ale nejak me ta forma neprekvapuje protoze u tebe bych ani nic jinyho neocekaval a verim ze v realu to vypada tak 4X lip nez na tehle fotce.Jen tak dal... _________________ Sest tajemstvi uspechu 1 - VĚŘTE V SEBE SAMA
2 - PORUŠUJTE PRAVIDLA 3 - NEBOJTE SE SELHÁNÍ 4 - IGNORUJTE POCHYBOVAČE
5 - DEJTE DO TOHO VŠECHNO 6 - DÁVEJTE NAZPĚT
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Drapere, to by mě zajímalo, zvětšovala ta žíla na bicepsu v průběhu let vlivem tréninku svůj objem? :) |
Drive jsem nikdy vyraznejsi zily nemel a kdyz pominu nektere "vitaminy", ktere mne v minulosti k zilnatosti pomohly :) ,tak zacaly vylizat s postupnou zmenou treninkoveho stylu - shazovacky, superserie, vysoky pocet opakovani a ruzne dalsi pumpovacky, vysoky treninkovy objem a k tomu kardio a taknejak se porad drzi. Jine vysvetleni nemam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Od posledních aktuálek mi přijde, že se ti dost zvětšily ruce a ramena, jsou fakt jak vyměněný. Třeba je to focením, nevím. |
To bude nejspis focenim, myslim, ze objemy celkove o neco klesly.
PAN.SVAL. Kdyz jsi me naposledy videl, mel jsem 108-110kg, ted mam minimalne o 10kg mene. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Ta žíla na bicepsu už začíná dosahovat takřka Colemanovských rozměrů |
Aj ked forum sledujem, minimalne rok som sem nic nenapisal. Na toto vsak MUSIM zareagovat. Ta forma je vynikajuca. Motivuje...
_________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
ty vole  no docela motivace do diety _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
uvazoval jsem ze si dam do logu aktualku na zacatku korteho, ale radsi ne:D paradni forma;)
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Ad zila: Tak nejak vyzera moja aorta
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|