Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15/4

1. kliky s nohama nahore 20,20,20,20,20
2. power clean & push press 65kg x 5 /// 67kg x 5,5,5,5,5,5 /// 60kg x 10,10
3. power clean 77kg x 5,5,5,5,5,5,5,5
4. push press 60kg x 8,8,8,8,8,8
5. SS: kliky + mrtvy tah s JR 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 42kg/42kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10 (16 minut 50 sekund big PR)
6. SS: kliky + pritahy JR 20,20,20,20,20,20,20,20 + 37kg x 10,10,10,10,10,10,10,10 (L-P)
7. SS: bicepsovy zdvih VC + bicepsovy zdvih JR - kladivo 47kg x 8,8,8,8,8,8 + 12kg/12kg x 12,12,12,12,12,12
8. SS: francouzsky tlak ve stoje + extenze JR 40kg x 10,10,10,10,10,10 + 22kg x 10,10,10,10,10,10

9. kolo 40 minut (28,75km, 39 minut na max zatez)

-PC+PP, pridal jsem 2kg, ale je to nechutne hnusne tezky. Do 4. opakovani celkem ok, 5. uz brutalne na krev a ujizdi mne to na jednu stranu, protoze jedna strana je slabsi a mozna na to ma vliv i kriva osa, z cehoz nemam moc dobry pocit. No ale dal jsem vse a pul kg navic by me zamacklo do zeme :), na tech 5x5x70kg se ale musim dostat. Posledni 2 serie po 10op masakr na udychani.
-PC: Posledni treninky me hodne bavi, zase jsem trochu vic studoval techniku a celkem to jde, zatim asi nejlepe, co tento cvik cvicim. Pridal jsem 2kg, ale moc jsem od toho po predchozim cviku necekal, ovsem prvni serie mne prekvapila svoji lehkosti a sviznosti. Sice jsem se na to musel pekelne soustredit, abych co nejvic zapojil nohy, obcas bylo trochu citit koleno, ale sedlo to vyborne a i 5. opakovani kazde serie sice uz s velkym usilim, ale taknejak s jistoutou a v nekterych serii byla asi i rezerva. Asi je to momentalne cvik, co me bavi nejvice.
-PP: jeste minuly tyden jsem s 60kg tak tak vymackl serie po 6op, dnes celkem s prehledem 8ky. Dalsi cvik, co me zacal hodne bavit, a proto jde i silove nahoru.
-superserie DL+kliky k tomu muzu napsat asi jen Nepomatuji si, kdy jsem se takhle silene hecl. Spustil jsem stopky, ale v prubehu jsem na cas vubec nekoukal a nechal to osudu, ovsem od zacatku silene tempo a tusil jsem, ze mam najeto hodne dobrej cas, jen to udychat a nepolevit. Ke konci jsem se topil ve vlastnim potu, ale ta vidina PR me silene hnala a zastavoval jsem se opravdu jen na chvili na popadnuti dechu a abych nabral sily na kliky a nakonec to bylo za 16 minut 50 sekund, coz je zatim jednoznacne nejlepsi cas. Nejvice me to brzdi kliky, protoze ke konci serie jsou uz hodne tezke a i pomalejsi, ovsem cim tezsi jsou, tam poctiveji je jedu. Po tomhle cviku asi 5 minut pauza a navrat do rise smrtelniku :) a jelo se dal... vse pekne v tempu i kdyz jsem byl celkem rad, ze to mam za sebou.
-kolo na ultra na krev, pocity podobne jako po te SS a zatim nejlepsi vysledek na 40 minut

-absolutne perfektni trenink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16/4 AEROBKA

kolo 90 minut (64,05km, 89 minut na max zatez)

Naposledy upravil Draper dne st duben 18, 2012 11:47 am, celkově upraveno 2 krát
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17/4

2. SS: kliky + mrtvy tah 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 110kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,8 (18 minut 5 sekund - PR )
3. power clean 77kg x 5,5,5,5,5,5,5,5
4. push press 62kg x 6,6,6,6,6,6 /// 55kg x 16 (PR)
5. kliky s nohama nahore 20,20,15,15,15,15
6. trh s JR 27kg x 12,12,12,12,20 (L-P)
7. SS: kliky + pritahy VC podhmatem 20,20,20,20,20,20,20,20 + 80kg x 8,8,8,8,8,8,8,8
8. SS: bicepsovy zdvih JR + kliky na uzko 22kg/22kg x 8,8,8,8,8,8 + 15,15,15,15,15,15

9. kolo 40 minut (29,20km, 39 minut na max zatez) (PR, total KO) )

-bez komentare, absolutne dokonaly trenink.

-jen jedna poznamka. Nevim, jaky to ma vzajemne vztah, ale jakmile jsem zacal asi pred 14 dny zarazovat ty superserie, kde se opravdu nesetrim ani trochu, tak mnohem lepe zvladam a udychavam cele tyhle dlouhe treninky, zdaleka u nich tak neumiram jako drive a maji i radne tempo a stejne tak se zpepsuje i aerobni kondice na kole. A nebo mozna obracene s lepsici se aerobni kondici na kole lepe davam tyhle me treninky. A nebo treti moznost oboji ma na sebe vliv. Kazdopadne z toho vypliva fakt, ze kondice roste
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc nepises 104kg x 10 x 8 ale rozepisujes to jak jouda?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co ten úchop při PC (po mrtvole)? Já v neděli poprvé zažil problémy, ale bylo to při extrémních váhách/opakováních pro mě

Tommy :D
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Proc nepises 104kg x 10 x 8 ale rozepisujes to jak jouda?

Mas dozivotni zakaz cokoliv psat do tohoto logu
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
co ten úchop při PC (po mrtvole)? Já v neděli poprvé zažil problémy, ale bylo to při extrémních váhách/opakováních pro mě

Tommy :D

Ja jak (asi) zacinam chapat o cem je PC a jdu do toho mnohem vice telem (vim, ze to pisu porad, ale ted uz vazne :) ) a mene rukama, tak me ten uchop najednou uplne prestal zlobit a prakticky s nim nemam problem :) A naopak po te mrtvole ta cinka pocitove krasne zlehkne, jak uberu 30kg :)
Seva98

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si tu po delsi dobe, zase par tvych treningu procetl. A ty si snad jeste vetsi magor, nez drive, ty SS jsou silene

https://www.zonetraininglog.com
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Tak jsem si tu po delsi dobe, zase par tvych treningu procetl. A ty si snad jeste vetsi magor, nez drive, ty SS jsou silene

Proti CF to nic neni, ale i presto, ze jsou mozna trochu silene, tak z nich citim docela velky prinos. Jenze jak se znam, tak se budu porad snazit hnat do dopredu a je jen otazka casu, kdy to prepalim.
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

18/4 AEROBKA

kolo 90 minut (64,60km, 89 minut na max zatez)

-
-dnes jsem po delsi dobe trochu podvadel, nasel jsem 3tbl spalovace, na kterem jsem vrcel drive, tak jsem k tomu dal jeste jednu kofeinovku a bylo to jak kdybych mel o 2 motory navic, brutalni :)
marash

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se zeptat - ty kofeinové tablety působí dobře? Neměl jsi třeba někdy guaranu v tabletách, abys mohl porovnat? Já dřív měl dobrou zkušenost právě s tou guaranou, používal jsem jí, abych neusínal při učení a teď nedávno jsem si jí po dlouhý době koupil a nic moc, už to na mě zdaleka tak nepůsobí (a ano, překračuju doporučené dávkování), což může bejt tím, že poslední dobou piju o dost víc kafe, než dřív. Tak jen mě zajímalo, jestli by nemělo větší cenu zkusit ty kofeinový tablety.
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekl bych ze pusobi, neni to ale na nejake dlouhe treninky, to bych je musel davat i v prubehu treninku, coz delam :), ale na takove to cca 45-60 minutove nakopnuti to si myslim, ze funguji vyborne. Na dluohe treninky se mne vyborne osvedcily ty "jine" nakopavace, o kterych jsem psal. Ty strasne oddaluji unavu a drzi me silene dlouho na nohach i nekolik hodin po treninku vubec zadna unava nebo ospalost. Kdyz jsem na nich jeste nedavno frcel trochu vic , tak jsem mel postupne silene roz*sranej spanek, i kdyz jsem je daval treba i 10 hodin pred tim, nez jsem sel spat a kdyz jsem usnul, tak mne stacilo jen opravdu strasne malo hodin a citil jsem se naprosto fit.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19/4

2. power clean 78kg x 5,5,5,5,5 /// 82kg x 3 /// 83kg x 3 /// 84kg x 3 /// 85kg x 3,3,2,3 (PR) /// 78kg x 6
3. power clean & push press 60kg x 8,8,8,8,8,8
4. SS: kliky + mrtvy tah 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 110kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,8 (16 minut 30 sekund big PR)
5. push press 60kg x 8,8,8,8,8,8
6. SS: kliky + pritahy VC podhmatem 20,20,20,20,20,20,20,20 + 80kg x 8,8,8,8,8,8,8,8
7. SS: bicepsovy zdvih VC + bicepsovy zdvih JR - kladivo 47kg x 8,8,8,8,8,8 + 12kg/12kg x 12,12,12,12,12,12
8. SS: francouzsky tlak ve stoje + extenze JR 40kg x 10,10,10,10,10,10 + 22kg x 10,10,10,10,10,10

9. kolo 40 minut (29,10km, 39 minut na max zatez)

-dnes mensi zmena poradi cviku. Jelikoz me ted hodne bavi PC, tak jsem ho dal na zacatek treninku. Plan byl 5x5x78kg, tzn. +1kg od minule, prvni serie me totalne demotivovala a vzala nadeji, ze tech 5x5 dam, druha podobne tezka, 3. a 4. uz o neco lepsi, pata lehka jak hovno. Cil 5x5 splnen, a tak jsem zkusil 4kg pridat, co to udela. Myslel jsem, ze to dam tak 1-2x. ovsem 3 op naprosto easy, myslim, ze i tech 5 by slo, takze jsem dal pridaval, sice jen po kilu ale preci, az jsem se dostal na 85kg, coz uz bylo docela tezke. Chtel jsem s tim dat 3x3, ale 3. serie nesedla, blbe nerovnomerne jsem si chytl tu moji krivou cinku a byly z toho 2 hnusne opakovani, takze jsem dal chvili pauzu a dal si ji znovu a ta byla v pohode. 3x3x85kg je myslim muj PR a naprsota spokojenost. 3x3x90kg by bylo krasne. Jak uz jsem psal minule, uz me zdaleka tak nelimituje uchop, protoze asi mnohem mene zapojuji ruce a jdu do toho vice celym telem a ta cinka je na ramenou oproti drivejsku strasne snadno. A docela u toho citim i kycle, coz nevim, jestli je nebo neni dobre, kazdopadne ale momentalne muj nej cvik.
-PC+PP prvni serie tezka jak prase, pak jsem si ale vzpomnel na CIZOPASNIKOVO video a na to, co mu tam radil ten "drobecek" (nevim jmeno :) ) ohledne tlaceni loktu dopredu, coz je pro me novinka. Od 3. serie jsem se na to zacal soustredit a svete div se, ten vyraz cinky byl opravdu mnohem snadnejsi nez kdyz jsem je tlacil vicemene do strany, jak jsem byl zvykly a prakticky od 3. serie to diky tomu docela zlehklo, i kdyz vic jak 8op bych asi nevymackl, mozna tak v te 5. serii. Ovsem udychat tenhle cvik je opravdu silene
-i kdyz jsem byl po predchozich 2 cvikach celkem pekne zpocenej a zadychanej, dalo by se rict, ze to byl celkem odpocinek a takova lehka rozcvicka pred tim, co nasledovalo ted :D Minule jsem psal, ze jsem si sahl na dno, ale to jsem netusil, ze to dno je dvojte :) Tohle byl asi nejvetsi masakr, co jsem kdy pri anaerobnim treninku zazil a myslim, ze nikdy jsem se nehcl vic, nez dnes. Cas 16:30, coz je o 90 sekund lepsi nez minule a minule jsem to jel jako prvni cvik v treninku. Tepovku jsem mel tech 16 minut asi nekde za hranici lidske existence :), ale vedel jsem, ze mam najeto na hodne dobrej cas, coz me asi nejvic motivovalo a take me dnes ty kliky prisly lehci, takze jsem nemusel davat tak dlouhe pauzy. Udychatelnost to uz byla vec jina, ale prezil jsem to :)
-PP celkem prekvapil na to, ze jsem cekal, ze ramena budou KO, ale i kdyz vicemene nadoraz, tak to litalo pekne.
-zbytek treninku no comment, vse vice nez dokonale ovsem naprosto utopen ve vlastni stave. Aerobka ultra vrazedna, jsem fakt myslel, ze me jebne.

-nejlepsi a asi nejbrutalnejsi trenink ever.

-jinak uz asi 14 dni se po kazdem treninku celkem hodne protahuji a docela se mne to osvedcuje v tom, ze nasledujici trenink nejsem na zacatku tak strasne ztuhlej a dolamanej a mnohem lepe se do toho dostanu, coz casto byva ta nejhorsi cas treninku.
elrubio

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím, že naopak CF je nic oproti tvým tréninkům..
například jen kliky + DL by daly na celkem slušnej WOD.
škoda, že cvičíš takto "nesmyslně" (tím mám na mysli objem a frekvenci), asi bys mohl dosáhnout více, ale hlavní je, že tě to baví

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio napsal:
myslím, že naopak CF je nic oproti tvým tréninkům..
například jen kliky + DL by daly na celkem slušnej WOD.
škoda, že cvičíš takto "nesmyslně" (tím mám na mysli objem a frekvenci), asi bys mohl dosáhnout více, ale hlavní je, že tě to baví

Dik, uznani od crossfitaka potesi :) , i kdyz s tou prvni casti postu nesouhlasim.
Jinak co se tyka smyslnosti / nesmyslnosti meho cviceni, samozrejme mas pravdu, ale jak pises, hlavni je, ze me to bavi a jestli jsou vysledky nebo ne, to primarne neresim. Pravda ale je, ze nejake vysledky i s timhle cvicenim jsou a ty mne opravdu staci.

Jo a jeste takovej detail. Jsem s tim sice uz trapnej, ale nemrkej na me. Asi jsi to dosud nevedel, takze v poho

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: