Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20/4 AEROBKA

kolo 90 minut (64,60km, 89 minut na max zatez)

-uplne stejny vysledek jako minule s tim rozdilem, ze dnes jen na kofeinu (hodne kofeinu ) a bylo to ku*va znat na energii. Varil jsem neskutecne, bylo tam hodne krizovek, kdy jsem myslel, ze to nedam a rekl bych, ze me to stalo tak o 30% vice usili nez minule, coz ma mozne i sve klady. Jsem naprosto KO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen takový dotaz, kolik tak zhruba dáváš lžíček kávy, když si kávu děláš před tréninkem? Ale hlavně, jaká je podle tebe bezpečná meze množství kávy naráz? Já si dávám pravidelně před tréninkem 5 lžiček a kolikrát si říkám, že bych to měl omezit, ale pak trénink nestojí za nic.
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si dam pretreninkovou rutinni kavu cca 3 vrchovate lzicky, coz ale nedavam kvuli nejakemu nakopnuti, protoze to uz asi zadny efekt nema, je to proste jen ze zvyku. Ta poradna kofeinova "palba" prijde ovsem az pak s kofeinovyma tabletama
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si dám vrchovatou lžičku kafe a cítím se jak speedy gonzales, nevím co bych dělal při 3
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Já si dám vrchovatou lžičku kafe a cítím se jak speedy gonzales, nevím co bych dělal při 3

3 lzicky jsou pro me asi tak na to, aby se mne rano rozlepily slepene oci Tas poradna suplementace zacne az pozdeji :) Ale radeji nic nepisu, pry si tu vymyslim pohadky, tak at tu z toho deti nemaji divoke sny
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja si dam pretreninkovou rutinni kavu cca 3 vrchovate lzicky, coz ale nedavam kvuli nejakemu nakopnuti, protoze to uz asi zadny efekt nema, je to proste jen ze zvyku. Ta poradna kofeinova "palba" prijde ovsem az pak s kofeinovyma tabletama

Kolik jich tak před tréninkem jíš? Já si za chvilku zrovna jdu do obchodu pro nějaké, kupuju 200mg.
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak treba dnes k te kave jeste 4 kofeinovky (4x200mg), ale zvykl jsem si a funguje to vyborne, nedavat to naraz, ale dam 2 cca 40 minut pred treninkem, pak 1 tesne pred zacatekem nebo tesne jak zacnu a dalsi v prubehu treninku, treba dnes u toho kardia po 60 minutach jizdy.
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21/4

1. kliky s nohama nahore 20,20,20,20,20
2. power clean (77kg-80kg-82kg-84kg-85kg- 86kg-86kg-86kg ) x 3 /// (80kg-80kg-80kg-80kg-80kg) x 5
3. power clean & push press (60kg-65kg-65kg-65kg-66kg-67kg-67kg-68kg-68kg) x 5 /// 60kg x 10
4. SS: kliky + mrtvy tah 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 110kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,8 ( 15 minut 30 sekund big PR!!!!!)
5. push press 60kg x 8,8,8,8,8,8
6. SS: kliky + pritahy JR 20,20,20,20,20,20,20,20 + 37kg x 10,10,10,10,10,10,10,10 (L-P)
7. SS: bicepsovy zdvih JR + bicepsovy zdvih VC 22kg/22kg x 8,8,8,8,8,8 + 30kg x 12,12,15,15,18,18
8. SS: francouzsky tlak ve stoje + extenze JR 40kg x 10,10,10,10,10,10 + 22kg x 12,12,12,12,12,12

9. kolo 40 minut (29,10km, 39 minut na max zatez)

-po minulem treninku jsem myslel, ze uz nemuze byt lepsi a brutalnejsi, ale po dnesku vim, ze muze. Uz me nebavi ty debilni komentare , takze to vyjadrim jen smajlama

Po delsi dobe jeste aktualka, asi nic noveho, mozna mene svalu, nevim a neresim.... zrcadlo porad zaprasene, jeste jsem ho nestacil umyt

Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22/4

1. kliky s nohama nahore 20,20,20,20,20
2. SS: kliky + pritahy VC nadhmatem 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 80kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
3. trh s JR 27kg x 12,12,12,12,12,12,12,12,12,12 (kazda ruka)
4. SS: kliky + mrtvy tah s JR 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 42kg/42kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
5. floor press 27kg/27kg x 10,10,10,10,10,10
6. SS: pritahy VC k brade + upazovani s JR 37kg x 12,12,12,12,12 + 10kg/10kg x 12,12,12,12,12
7. SS: bicepsovy zdvih VC + tricepsove kliky 45kg x 10,10,10,10,10,10 + 15,15,15,15,15,15

8. kolo 40 minut (29,20km, 39 minut na max zatez)

-vrele doporucuji vyzkouset trh s 27kg jednoruckou 10 serii po 12 opakovanich na kazdou ruku (celkem tedy 20x12) nasledovany superserii 10x20 kliku a 10x10 mrtvych tahu a jeste k tomu den po celkem brutalnim treninku Arnie ber to jako vyzvu

-jinak po vcerejsku jsem brutalne slisovanej, dnes byt trenink nemel, ale zitra nebude 100% cas, pozitri mozna take ne a predstava 90 minut na kole se mne dnes moc nezamlouvala :) , tak jsem ho dal, jen trochu jine cviky nez obvykle, zadne mereni tempa a vse spise po vice opakovanich. Vse super, ovsem ten vcerejsek byl znat, takze to nebyl takovy endorfinak jak jsem zvykly, ale vyborny trenink to rozhodne byl. Den volna by byl samozrejme vhod, ale doufam, ze ted budou 2 dny bez cinek, coz mne jiste prospeje na ceste za power cleanem 3x3x90kg
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
...docela u toho citim i kycle, coz nevim, jestli je nebo neni dobre...

"Triple Extension" - pohyb v kotnících, kolenech a kyčlích, takže je to správně, ale samozřejmě to nesmí být taková ta špatná bolest.

citace:
...na ceste za power cleanem 3x3x90kg...

Konečně zas nějakej cíl, kterej se mi líbí
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Oddo

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape tvoje forma se mi líbí, hmoty je tam dost a přitom nízké % podkožního tuku, prostě ideálka, jde vidět že makáš a držíš se ve formě Za mě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky. Mne se treba vizuelne libi o neco mohutnejsi formy, vice hmoty i klidne vice loje, ovsem kdyz mam vice, tak mne to nevyhovuje a jakobych citil, ze nosim neco navic, hurew se hybu a neni to proste ono, takze to proto udrzuji takto a vice nechci, i kdyz jak rikam, trochu vice obalenejsi formy (ne o moc) jsou mne na pohled sympatictejsi. Ted jsem nejakych 15-17kg pod svym maximem a nechapu, jak jsem s tim mohl zit
ondrakf

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strašně se mi líbí tvá vysekanost
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ondrakf napsal:
strašně se mi líbí tvá vysekanost

Ironie nebo ne? Promin, ja uz nevim, kdo me tu fandi a kdo me nenavidi . Nekteri mistni radoby psychologove si mysli, ze si svuj log takto vedu prave kvuli takovymto prispevum, ktere me udajne vnitrne uspokojuji a naplnuji blahem , takze fakt ted nevim, kam te zaradit. Pokud v tom zadna ironie ci sarkasmus skryte nejsou, tak diky
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jak sem rikal, 6pack daleko lepsi + mohutnejsi zila pres biceps + vic svalu

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: