Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to tak nějak pochopil a přijde mě to i lepší na zápěstí.. Ještě jsem ty kliky na tvůj způsob nezkoušel ve větším množství, tak uvidím.

A nebuď bábovka, dáš si od kliků 2 dny pauzu a pak tam těch 2100 nasázíš ve třech sériích
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne, ja necouvam, neboj
madball

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jen čekám na chvíli, kdy nebudeš moct na kliky ani pomyslet, ale radši nic nepíšu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
seeya

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam na kliky (ktore aj tak nerobim) take take ako keby "drzadla". Predavaju to v kazdom hypermarkete. Na zapestia je to urcite lepsie ako vykrucat si ich len tak na zemi.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
ja mam na kliky (ktore aj tak nerobim) take take ako keby "drzadla". Predavaju to v kazdom hypermarkete. Na zapestia je to urcite lepsie ako vykrucat si ich len tak na zemi.

K tomu poslouží i jednoručky, ikdyž kdyby se protáčely, tak by to mohlo být o dost těžší držet ještě ruce u sebe přitom
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Já jen čekám na chvíli, kdy nebudeš moct na kliky ani pomyslet, ale radši nic nepíšu.

Jen cekej, dockas se :) Ostatne jako vzdy u vseho, ceho delam moc, na to ja jsem mistr :) . A klidne si tyhle sve dojmy pis, ale treba nekam do notysku nebo wordu :D
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25/4 AEROBKA

kolo 60 minut (43,50km, 59 minut na max zatez)

-dnes malo casu, takze brzy po probuzeni a jen hodina za to ale naprosto brutalni
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26/4 AEROBKA

kolo 60+30 minut (43,65km + 21,40km, 89 minut na max zatez)

-tyhle kardia maji tak silenou intenzitu, ze se tesim, az si zitra odpocnu u superserii mrtvych tahu a kliku, power cleanu, push pressu a dalsich odpocinkovych veci (a srandu si fakt nedelam )
Moocha

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera jsem zkousel tu tvou SS MT + kliky a skoro jsem u toho vyflusal plice. To mi nerikej, ze je to kolo intenzivnejsi, kor kdyz to trva 10x dyl
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Vcera jsem zkousel tu tvou SS MT + kliky a skoro jsem u toho vyflusal plice. To mi nerikej, ze je to kolo intenzivnejsi, kor kdyz to trva 10x dyl

Ja vim, cetl jsem a uplne jsem s tebou prozival ty pocity blaha a slasti, kdy premyslis, jestli nejprve vyzvracet vnitrnosti a pak s sebou flaknout a doufat, ze se jeste nekdy zvednes nebo prvne s sebou flaknout a pak teprve zvracet

Jinak ja nevim, ja z toho kola vyzdimu co to da a jak uz jsem mockrat psal, nebyl bych schopnej u toho rict plynule ani 2 slova a to po celou dobu a nekdy mne to vazne pripada vetsi vrazda nez treba ty SS. Ovsem samozrejme ze u tech cviku s cinkama musis vynalozit i podstatne vice sily, takze je to zase jiny druh zateze. Hlavni je ale, ze oboji je masakr :)
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27/4

1. kliky s nohama nahore 20,20,20,20,20
2. power clean (77kg-80kg-82kg-84kg-86kg-87kg- 88kg-88kg-88kg-89kg-90kg ) x 3 (PR) /// (80kg-80kg-80kg-80kg-80kg) x 5
3. power clean & push press (65kg-67kg-68kg-69kg- 70kg-70kg-70kg ) x 5 (PR) /// 65kg x 8,8
4. push press 60kg x 8,8 /// 62kg x 8 /// (65kg-65kg-65kg-65kg-65kg-65kg) x 6 /// 60kg x 10
5. kliky a nohama nahore 20,20,20,20,20
6. trh s JR 27kg x 12,12,12,12,20 (kazda ruka)
7. SS: tricepsove kliky + bicepsovy zdvih VC 15,15,15,15,15,15,15,15,15,15 + 45kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10

8. kolo 40 minut (29,05km, 39 minut na max zatez)

-no comment, cervena barva mluvi za vse :-) Brutalni trenink od prvni do posledni minuty.
-jinak ted se mne moc nehodi travit pul dne cvicenim, takze jsem si to rozdelil na 2 casti a stale taknejak podle pocitu. A ostatne bude to tak lepsi i z jinych duvodu :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper ted pujdou tve treninky strme nahoru co se objemu a vykonnosti tyce, kdyz se zacinaji zapalovat tve solarni pohony, co XD
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Draper ted pujdou tve treninky strme nahoru co se objemu a vykonnosti tyce, kdyz se zacinaji zapalovat tve solarni pohony, co XD

Jj taky jsem si to dnes rikal, ovsem pokud se neutopim nebo neusmazim ve vlastni stave :)

Jo a ku*va jaktoze opet porusujes zakaz?
Smile04

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 6:19 pm    Předmět: ahoj Odpovědět s citátem

covece tak koukam ze taky pekne cvicis a hážeš tam pěkné sady...pak koukam odkud jsi...pak koukám kde cvičíš...a najednou koukam že chodime do stejny posilovny... :-) svět je malej...jinak super jen tak dál...já sem na psaní logu moc línej :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 6:25 pm    Předmět: Re: ahoj Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
covece tak koukam ze taky pekne cvicis a hážeš tam pěkné sady...pak koukam odkud jsi...pak koukám kde cvičíš...a najednou koukam že chodime do stejny posilovny... :-) svět je malej...jinak super jen tak dál...já sem na psaní logu moc línej :)

covece, myslim, ze ke me domu, coz je ma momentalni posilovna, nechodis ale chapu, ze mas namysli Blue Gym, tak jo, tam jsem chodil drive :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: