|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 6:30 pm Předmět: Re: ahoj |
|
|
| Draper napsal: | | Smile04 napsal: | | covece tak koukam ze taky pekne cvicis a hážeš tam pěkné sady...pak koukam odkud jsi...pak koukám kde cvičíš...a najednou koukam že chodime do stejny posilovny... :-) svět je malej...jinak super jen tak dál...já sem na psaní logu moc línej :) |
covece, myslim, ze ke me domu, coz je ma momentalni posilovna, nechodis ale pokud mas namysli Blue Gym, tak jo, tam jsem chodil drive :) |
Kua ja mrkal na tvoju fotku a rikal sem si jestli te znám nebo neznám...chodim do blue uz dva tri roky...no hlavne sem si rikal ze krome me sem tam snad v zivote nevidel nikoho trhat jednorucku :D...nevim...predpokladam ze foto v profilu na ronnie.cz nemáš aktuální :D...takže se tam už vubec neukazuješ jo? kua ja myslel že seš ten vyrysovanej blondák...ale kufa nemožu si vybavit kdy sme ho tam naposled viděl...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Blondak jsem, vyrysovanej vetsinou taky, jen obcas jsem mival obdobi, kdy se mne jidlo vymykalo kontrole a trochu jsem zakulatil :)
Trh s JR jsem tam jednu dobu cvicival skoro v kazdem treninku, ale nikoho jsem ho tam cvicit take nevidel. Pokud jsi nechodil odpoledne nebo vecer, tak jsi me tam jiste musel potkat. Vetsinou jsem chodil na 7h a zhruba mezi 13. a 14. hodinou odpoledni jsem slizal respektive padal  z vesla, kola ci pasu :) A poznavaci znameni byla takova zpocenost, jakou tam nikdo nikdy nedisponoval
Jinak napisu ti PM.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
fuuuj, jdi s tim nekam, DENISO!!!!
a kdyz uz tak treba tuhle :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
timian123

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:21 pm Předmět: . |
|
|
hezký log _________________ Čas jsou peníze, když ztrácíš čas, ztrácíš i peníze :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
jj taky se dopracuju k tomu propocenýmu tričku  Mazec.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | jj taky se dopracuju k tomu propocenýmu tričku Mazec.. |
Naprosto bezesrandy tohle ve srovnani s tim, jak vypadam po aerobce, je relativne suchy stav
| timian123 napsal: | | hezký log |
Cau,
diky, tebe sice neznam, ale predpokladam, ze jsi taky z Brna, protoze znam tveho kamose Petra, co tu ma take log :)
| Tracey napsal: |
Jééé, jaký jsem tam ještě hubeňour Kubo |
No jo Deniso, ted uz je to jina liga, co? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
Příměří? _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
Jeste si to musim nechat projit hlavou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 28, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
28/4
1. kliky mezi zidlema s nohama nahore 15,15,15,15,15 (uff)
2. SS: kliky + mrtvy tah 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 110kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,8 (16 minut 55 sekund)
3. SS: pritahy JR 42kg x 10,10,10,10,10,10 + 27kg x 10,10,10,10,10,10 (kazda ruka)
4. floor press s JR 27kg/27kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
5. SS: kliky + pritahy VC podhmatem 20,20,20,20,20,20,20,20 + 80kg x 8,8,8,8,8,8,8,8
6. kolo 60 minut (43,30km, 59 minut na max zatez)
-kliky nova verze, diky mnohem vetsimu rozsahu pohybu to brutalne bere kozy, ovsem je to docela o hubu. Nohy dam na parapet a ruce na 2 celkem chabe zidle a kdyby se jedna z nich prevratila, tak si silene namelu hubu. Jinak ten rozsah je hodne veliky a myslim, ze bude lepsi to jet po 10op, protoze to je tak akorat, pak uz si tak nizko jit netroufam, protoze se bojim, ze zustanu dole.
-MT+kliky: kliky me to nejvic ku*vily, byly opet celkem tezke, coz je asi diky unavenejsim ramenum a tricepsum po vcerejsku celkem logicke, proto i delsi pauzy, i kdyz udychat to je sileny. lepe se mne tohle ale cvici nekde uprostred treniknu nez na zacatku.
-pritahy: po dlouhe dobe shazovacky a jestli ze jsem mel pocit, ze pri predchozim cviku umru, tak tady uz jsem byl asi mrtvej, neskutecnej masakr. Na papire to vypada celkem neskodne, ale ve skutecnosti je to vlastne 24 serii. Tohle me totalne zlikvidovalo a nikdy vic jsem se asi netesil na floor press, kde si krasne lehnu na zem a odpocnu :)
-kardio chytl jsem neskutecny tempo, nic jsem nevnimal a jen slapal a tekl, kdybych nemel osusky pod kolem, tak na nem odplavu.
-hnusne krasnej blici trenink, fakt jsem myslel, ze chcipnu
Sice jsem daval aktualky nedavno, ale jeste vyjmecne. Prvni fotku jsem schvalne fotil trochu z dalky a nechal jsem ji celou, at je videt, ze i kdyz nejake svaly mam, tak nemam objemy, jak si nekteri mysli (i kdyz tady vypadam nejak az moc malej :-) ). Ale v poho, ani zasne nechci, takto mi to naprosto staci :-) Foceno mimo trenink (asi pul hodiny po treninku, kdy jsem ze sebe vypotil asi 10l vody:) ), takze no pumping (pri treninku nemuzu hrabat na mobil, protoze jsem svym potem za posledni ani ne rok 4 zlikvidoval, naposledy tento tyden  ). Ted uz odeme par mesicu zadnou fotku neuvidite slibuji :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so duben 28, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ... (i kdyz tady vypadam nejak az moc malej :-) )... |
Na té fotce jsem tě ani málem nepoznal. Vypadá to, že aspiruješ na formu Bruce Leeho, takže příští fotka bude někakej Dragon Flag. :-) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 28, 2012 2:39 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | citace: | | ... (i kdyz tady vypadam nejak az moc malej :-) )... |
Na té fotce jsem tě ani málem nepoznal. Vypadá to, že aspiruješ na formu Bruce Leeho, takže příští fotka bude někakej Dragon Flag. :-) |
:)
Ta fotka je asi nejakej fake, protoze zase takova sušinka nejsem . Sice to nevim presne, ale porad mam neco mezi 95-100kg.
edit: Tommy prosimte hlavne nic nepis, jakoby muj log neexistoval _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so duben 28, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
to ne, tady uz to vypada vpohode, ale ty pozy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so duben 28, 2012 2:55 pm Předmět: |
|
|
On je problem v tom, že Draper je samorost, čili on tu pozu proste neudela, aby bylo vidět, že má super tvary a je slušně poskládanej.
Jelikož mu jde jenom o žíly, tak se snaží ukazovat jen je
To spocení, já to nekomentuju, prostě bych se jen nasral a řekl si, že každej trénink, proti němu jenom flákám a flákám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|