Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
to ne, tady uz to vypada vpohode, ale ty pozy :D

Ja porad ctu "ale ty kozy" a premyslim, co se ti nelibi na mych kozach a ony jsou to pozy
No jo pozy, to je moje silna stranka :D

Arnie_one napsal:

Jelikož mu jde jenom o žíly, tak se snaží ukazovat jen je

arnolde neser me s tema zilama , o ty mne vubec nejde, i kdyz jsem za ne rad :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape ty si jak stiahnutý z kože už, ty vole, to sa len tak nevidí taká žilnatosť a brucho, ale zas ruky, ramená nikde.
Lunreal

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotky zkreslujou, na té druhé to vypadá parádně, jen škoda těch ramenou, který ti asi slezou jako první při aeroboním šílenství. Ale nějaká žíla od tebe na levý biceps by se mi hodila, já tam asi žádnou nemám . Do fitka se jen tak vrátit nehodláš, že?:)
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Drape ty si jak stiahnutý z kože už, ty vole, to sa len tak nevidí taká žilnatosť a brucho, ale zas ruky, ramená nikde.

Kdyby mne to vadilo, tak to zmenim. Uz jsme to psal 1000x a napisu to klidne znovu. Formu si drzim takovou, pri ktere se citim fyzicky nejlepe a to je prave takova. Pro svet mimo posilovnu jsem porad "namakanej" , jen vy to tu vidite uplne jinyma ocima. To, ze nekdo cvici s cinkama prece neznamena, ze musi byt narachla bedna. Je tu nekdo, kdo tohle chape? A je to porad dokola diskuze, ktera me uz fakt nebavi.

Lunreal: Zatim ne. Do fitka se vratim, az mne zacne chybet veslo a mozna par lidi :)... Jinak ja jsem za posledni cca pul rok nic neztratil, jen je tohle trochu jinak vyfocene, pokud to budu fotit z blizka, tak bude vypadat zase jinak, ta forma je vicemene porad stejna (jen kdyz jsem byl pred par tydny nemocnej, tak to hodne spadlo, ale to bylo hned zpet)
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaky ma smysl pri drepu davat pod paty kotouce, krome toho ze zkracuje i tak zkracene slachy
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29/4 AEROBKA

kolo 60+30 minut (43,85km + 21,50km, 89 minut na max zatez)

- masakr, PR, KO Od 45. minuty krize a myslel jsem ze vrhnu, posledni cca pul minuta rychlost az 50km/h, vic uz neslo, ale to uz jsem nevedel, jestli mne driv prdne v hlave, kolenu nebo v rotopedu

-jinak to kolo, o kterem jsem nedavno psal, bude uz brzy, jen to vazne na me lenosti Musim najit klic od sklepa, sklep vyklidit, protoze by se tam ted nevesel ani tachometr z toho kola a pak jeste takovej datail, musim si pro ne zajet do Trebice. Takze s moji aktivitou to vidim tak na leto 2015
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš celkem odvahu, jestli chceš nechávat kolo ve sklepě. Vám tam nikdy nevybrali sklep?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, kolo jsem si vytáhnul, zprovoznil a říkal jsem si, že bych dnes vyjel, ale fouká tam takovým způsobem, že bych skončil asi někde v pangetu :D Btw co za kolo budeš mít, nějaký silniční?
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
To máš celkem odvahu, jestli chceš nechávat kolo ve sklepě. Vám tam nikdy nevybrali sklep?

Ja nevim, ja jsem se dozvedel teprve minuly tyden, ze tu nejaky sklep je a ze pry je totalne zarovnanej. Do bytu to kolo dat nemuzu, tady by opravdu nebylo kam dat.
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jo, kolo jsem si vytáhnul, zprovoznil a říkal jsem si, že bych dnes vyjel, ale fouká tam takovým způsobem, že bych skončil asi někde v pangetu :D Btw co za kolo budeš mít, nějaký silniční?

Uplne presny typ ted z hlavy nevim, ale neni to ani klasicke silnicni ani klasicke horske, neco mezi.
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spoustu lidí, co znám, by si nic cennějšího do sklepa už nedalo, ale třeba budeš mít štěstí.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Spoustu lidí, co znám, by si nic cennějšího do sklepa už nedalo, ale třeba budeš mít štěstí.

Ja ani nevim, kde ten sklep hledat, predpokladam ze bude nekde dole
Smile04

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Turakam napsal:

Kdyby mne to vadilo, tak to zmenim. Uz jsme to psal 1000x a napisu to klidne znovu. Formu si drzim takovou, pri ktere se citim fyzicky nejlepe a to je prave takova. Pro svet mimo posilovnu jsem porad "namakanej" , jen vy to tu vidite uplne jinyma ocima. To, ze nekdo cvici s cinkama prece neznamena, ze musi byt narachla bedna. Je tu nekdo, kdo tohle chape? A je to porad dokola diskuze, ktera me uz fakt nebavi.

první odstavec--- xDDDDDDDDDDDDDD

druhej...jojo tohle docela chápu, taky sem si říkal že už moc nabírat nebudu, můj vrchol 105kg při 176cm to bylo proste docela maso jako :D už sem se cítil nekdy velice neprirozene a urcite bych nemohl říct fit...tak jsem taky zvolil cestu rýsovačky, ale né tak drasticky jako ty protože mi jde především o maximální sílu... :) no vic o tom je v mym logu tak víš :D...

ja i tedka pri 93kg se v tym horku potím jak vrata od chlíva mel bych sebou tahat ručník všude :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30/4 AEROBKA + pokus o trenink

kliky mezi lavickama s nohama nahore 5x12
PC up to 1x95kg
zkracovacky 10x20

kolo 60 minut (43,20km, 59 minut na max zatez)

-dnes zjevne v pi*i , za coz si muzu sam a nema to s cvicenim nic spolecneho, ale vubec me to dnes nesere. Ty kliky jsou brutalni, kdybych byl zkracenej, coz asi nejsem tolik, jak jsem si myslel, ze jsem, tak mne to doslova rozerve kozy diky tomu rozsahu pohybu. U PC sice PR ale uplne na hovno, moc velke vahove skoky, musim pekne zacit pracovni serie od 77-80kg a pridavat po 3kg jak minule a preminule. Minule bych si veril i na 100ku, dnes me malem prizabilo tohle :) Alespon ze to kolo jsem vubec prezil a naodplaval jsem s nim na vlastnim potu.
-a zase mam spalenou prdel ze solarka, nikdy se nikde nespalim, jen tu prdel vzdycky jo

Naposledy upravil Draper dne po duben 30, 2012 12:34 pm, celkově upraveno 2 krát
Smile04

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
30/4 AEROBKA + pokus o trenink

kliky mezi lavickama s nohama nahore 5x12
PC up to 1x95kg
zkracovacky 10x20

kolo 60 minut (43,20km, 59 minut na max zatez)

-dnes zjevne v pi*i , za coz si muzu sam a nema to s cvicenim nic spolecneho, ale vubec me to dnes nesere. U PC sice PR ale uplne na hovno, moc velke vahove skoky, musim pekne zacit pracovni serie od 77-80kg a pridavat po 3kg jak minule a preminule. Minule bych si veril i na 100ku, dnes me malem prizabilo tohle :) Alespon ze to kolo jsem vubec prezil a naodplaval jsem s nim na vlastnim potu.
-a zase mam spalenou prdel ze solarka, nikdy se nikde nespalim, jen tu prdel vzdycky jo

xDDDDDDDDD no tak jsem se od srdce zasmál :D...a proč se vlastně pečeš v solárku nbudeš jak negr :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: