Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera jsem zvedal Jakuba ne Drejpra a hned jsem dal o 2 kliky v kazde serii vic. Asi je budu stridat
Alespon vis, jak se jmenuju, Davide
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vcera jsem zvedal Jakuba ne Drejpra a hned jsem dal o 2 kliky v kazde serii vic. Asi je budu stridat
Alespon vis, jak se jmenuju, Davide

Jenže já znám i příjmení a vím, že ses narodil 4 roky a 8 dní po mně.
Když člověk o sobě na netu nechává informace, tak to není zas tak těžký zjistit.
Je mně jasný, že Drejprd by se zvedal hůř.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim, posranej blog vedle na webu, kterej jsem nikdy nechtel, ale do kteryho jsem byl donucen a diky kteremu se ze me stala nedobrovolna internetova poradna na FB, coz stejne naprosto ignoruji . Musim to nechat smazat, protoze je stejne pul roku mrtvej :)
Smile04

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale no tak holky . . . balit se běžte na jiný stránky :D

o jména nejde...jde o objem!svaly... :D SVALÝÝÝÝ! :D

pokud to neznate...mrkněte :D

http://www.vii.sk/video/c75p4x8wjw/mestecko-south-park-1x02-posilovac-4000/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27/5 POSILOVNA

1. bench press
80kg x 5
90kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
80kg x 10
80kg x 10
60kg x 25
-tak zkusim pomalu pridavat, dnes 2,5kg pro 5x5 a splneno, i kdyz hodne tezke a bez rezervy. Jen teda zkur*veny prohly osy od Smile a Madballa , porad se to protaci, coz mne pekne ku*vi serie :D

2. mrtvy tah
110kg x 5
140kg x 5
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 5 ( )
-pridal jsem 10kg, prvni 4-5 serii se 170kg tezke, pak to ale zacalo lehknout a docela me mrzi, ze jsem nedal 5ky. Porad jsem si rikal, ze to byla jen dobra serie a ze dalsi bude tezsi, ale spise to lehklo, tak jsem si dal alespon tu posledni 5x a i jsem tam citil rezervu. Nechapu to, normalne lidem s rostoucim poctem serii sila obvykle odchazi a mne prichazi.Na druhou stranu je to ale dobre, ze jsem to nejel uplne na krev, protoze to cvicim obden a take je alespon kam pridavat. Do konce prazdnin 5x5x200kg touhle technikou :) Vse opet poctive s pokladanim, uz jsem si na to zvykl a je to mnohem lepsi. Jen jsem teda byl kritizovan Pomanem za ten muj zaklon Kua nemuzu se to odnaucit, protoze mne to prijde jak nedotazeny

3. tlaky JR v sede
20kg/20kg x 10
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
20kg/20kg x 12

4. SS: stahovani kladky na hrudnik + protismerky
70kg x 10 + 25kg x 15
65kg x 12 + 25kg x 15
65kg x 12 + 25kg x 15
65kg x 12 + 25kg x 15
65kg x 12 + 25kg x 15

5. kliky na bradlech
Drejprd x 9
Drejprd x 9
Drejprd x 9
Drejprd x 9
Drejprd x 9
Drejprd x 9
Drejprd x 8
Drejprd x 9
-dnes byl Drejprd nejakej tezkej, asi pribral :D a vse totalne nadoraz, priste dam zase anorektickyho Jakuba

6. bicepsovy zdvih JR
20kg/20kg x 10
20kg/20kg x 10
20kg/20kg x 10
20kg/20kg x 10
20kg/20kg x 10
20kg/20kg x 10

7. tlaky JR v leze
30kg/30kg x 10
30kg/30kg x 10
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8

8. pritahy kladky v leze
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 15

9. veslo
30 minut (8122m, 1:50:8/500m, 257W, odpor 7) PR!
30 minut (8029m, 1:52:1/500m, 248W, odpor 6)

-jednoznacne nejvetsi masakr a nejlepsi cast treninku. Totalne jsem tomu zase propadl a dokonce jsem si kvuli tomu koupil permamentku :) 8122m je PR, ke konci jsem to opet vytahl az na 370W, ale to uz jsem videl hvezdicky pred ocima, vlastne jsem prestaval videt uplne :). Druhou cast jsem si rekl jen v klidku, ale nejde to, protoze by me to nebavilo :), takze pekne z ostra a zadne setreni se. Poslednich cca 7 minut uz docela krize a bylo citit, jak dochazi ani ne tak energie jako sila, hlavne v nohach a uz jsem to pres 300W nevytahl, ovsem, abych mel 8000, coz jsem chtel, tak mne to stacilo poslednich 5 minut drzet nad 250W. Jen me trochu stve, ze vesla uz asi dlouho nebyly udrzovany a preci jen ten zaber neni hned od zacatku tahu, takze si musim nastavovat vetsi odpor, ta 6-7ka je tak ideal na tech 30 minut a ke konci uz mam co delat. Musim nekoho poprosit, aby to vycistil. Loni po uprave to sice ztezklo pekne, ale s tim jsem se i dost zlepsil vykonostne a ted mam, rekl bych, jeste lepsi fyzicku, takze bych se mohl slusne rozveslovat :)

-perfektni trenink, jen trochu vic kecaci nez je zdravo :) ale zase jsem byl az do vesla skoro suchej :) . Chtel jsem ten planovany split, v planu byly kozy a biceps, po BP jsem vahal, jeslti dal pokracovat v kozach nebo ne, ovsem trenink prsa+biceps by mne asi uz vazne neuspokojil, takze opet MT a dalsi cviky.
Draper

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28/5 AEROBKA

kolo : 60 minut (44,50km, 60 minut na max zatez)

-od zacatku tezky, myslenky na pauzu uz pred pulkou, coz je krize :D , pak jsem dojel silou vule do 50. minuty, na minutku se zastavil, nabral zpet vedomi :D a dojel to, ale momentalne jsem rad, ze dycham

-jinak z vesla mam mezi pulkama brutalne sedrenou kuzi, coz boli tak priserne, ze muzu sedet jen na kraji zidle a jeste taknejak napulprdele, vcera vecer jsem byl uz skoro zoufalej

-zitra asi fitko, treba se postesti a zacnu ten split a nebo me napadlo jet FB s tim, ze jeden den 1 zakladni cvik na partii tezce, dalsi den nejaky doplnek lehce + vzdy samozrejme veslo, ovsem ani splitu ani tomuhle moc nadeji nedavam. Mam myslenky se zase trochu osvalnatit, ale ani to nevidim moc ruzove s mym zpusobem stravovani :D

-a posledni vec, co mam dnes na srdci :) je ta, ze poslednich par dni, co jsem zacal chodit do posilovny mam pocit, ze mne lepe travi a mam i o neco vetsi hlad nez jsem mival, coz je mozna reakce tela na zmenu treninku.
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29/5 POSILOVNA

bench press
-na hovno

mrtvy tah
-jeste vic na hovno, takze zdar :D

veslo
30 minut (8175m, 1:50:8/500m, 262W, odpor 7) PR!
30 minut (8092m, 1:51:2/500m, 254W, odpor 6)

+ farmer's walk s nakupem z Lidlu :D

-dnes dokonale zafungoval Drejpruv paradox, dobre jsem se vyspal, od rana jsem se citil vyborne nakopnutej, zregenerovanej, natesenej na trenink a plnej energie. Prijdu do fitka, lehnu pod cinku a vse strasne tezke a bez techniky. Bench jsem odjel sice 9 serii, ale uplne na hovno, jak kdyby me nekdo tlacil do cinky a strasne se to tahlo :) Mrtvola, po par rozcvicovacich seriich prvni pracovni 5x170kg, technicky sice ok, ale pocitove divne, jeste jsem zkusil druhou, 5x bych to asi dal, ale neco mne rikalo, vyser se na to, smrtdi to pruserem (a myslim, ze jsem dobre udelal). Takze jsem si po sobe uklidil naradi a sel veslovat, coz me silene spravilo naladu. Sice to bylo od zacatku nezvykle tezke a mel jsem celkem dost krizovych casti, ale bavilo me to postupne vic a vic a drzel jsem se. Uplne nejvic energie jsem mel poslednich cca 12 minut, to jsem mel chut dat si pak jeste chvili, ale jednak to nechci prepalit a jednak okolo me zacinalo byt nezdrave mokro, a tak jsem radeji opustil stanoviste a odesel do satny. Ovsem vzhledem k zmasakrovanym a strasne napumpovanym noham po vesle to moc chuzi nepripominalo
-vesla pry prosla udrzbou nekdy pred mesicem, ale poprosil jsem, aby je trochu procistili znovu. Jinak muze mne nekdo vysvetlit funkci drag factor a jak si pomoci toho muzu nastavovat odpor? Sice jsem to tam v navodu cetl, ale nejak to zcela nechapu.

Celkove trenink super, ta prvni cast me ani nejak moc nesere vzhledem k veslu, ktere jsem si uzil. Podobnou krizi mel dnes i jeden cvicenec, co tam pravidelne dopoledne cvici, zacal zada a asi po 20 minutach to zabalil.
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30/5 POSILOVNA

stahovani kladky na hrudnik 6 serii x 15-8op x 50-80kg
pritahy VC 9 serii x 15-6op x 60-100kg
tlaky JR v leze 8 serii x 12-8op x 20-32,5kg
peck deck 6 serii 20-15op x 50-60kg
- na hovno po vsech strankach I kdyz kdyz se na to tak divam, tak to vypada jako celkem normalni trenink

veslo
30 minut (8205m, 1:49:7/500m, 265W, odpor 7) PR!
30 minut (8104m, 1:51:1/500m, 256W, odpor 7)
-super, neskutecnej masakr a total KO

-dnes jsem si jen potvrdil, ze vcerejsi krize asi nebyla nahoda, takze davam par dni pauzu od cinek, pokud mozno i omezim aerobku. Mozna si obcas pujdu zaveslovat podle chuti, coz je vlastne i forma posilovani, protoze tady pracuje mnohem vice svalu nez pri jakekoliv jine aerobce. Na trenink jsem se opet paradoxne strasne tesil a vubec jsem se necitil unavenej, ale jen jsem sahl na cinku, tak me to zacalo strasne nebavit a ty 4 cviky jsem odcvicil tak tak. Veslo uplne neco jineho, tam naopak energie plno, ale nohy dostavaji peknou cocku a docela jsou uz unavene. Celkove se citim trochu strhane, takze pauza je opravdu nevyhnutelna a celkem mne to ani nevadi :) Pokusim se nezlenivet, at mne navrat netrva ctvrt roku :D

Hlavne mne tu prosim vas nikdo nepiste, at si dam pauzu, protoze jsem prave napsal, ze si ju dam

Naposledy upravil Draper dne st květen 30, 2012 11:55 am, celkově upraveno 1 krát
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nenarážíš na něco s tou pauzou
Luster

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je tou posilovnou, nemel sis kupovat permici
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
nenarážíš na něco s tou pauzou

Kdybych narazel na to, co myslis, tak tam nepisu ctvr roku ale tak rok a pul
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
to je tou posilovnou, nemel sis kupovat permici

Tak zatim jsem na ni byl 3x, stoji 750kc, takze pri nejhorsim to bude 1 vstup za 250kc, to jeste jde

edit: Je tada fakt, ze co jsem ted zacal veslovat, tak mam hodne unaveny nohy. I mimo trenink, kdyz nekam jdu, tak se docela souram a moc se jim nechce
Moocha

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A Moocha se dostává do vedení :-D ale jsme na tom podobně, trénovat mě nebaví, už ani mrtvola mě nebaví.. Jenom shyby nezklamaly. Tak snad se ti to zlepší.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
A Moocha se dostává do vedení :-D ale jsme na tom podobně, trénovat mě nebaví, už ani mrtvola mě nebaví.. Jenom shyby nezklamaly. Tak snad se ti to zlepší.

no přesně..mně taky nic nebaví kua a nemyslím,že by to bylo zrovna tím,že bych byl línej
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co nas 3 omlouva je to, ze fakt makame a celkem dlouho v kuse, takze mame pravo byt unaveni a aby se nam to trochu zhnusilo, coz je celkem obvykly jev, pokud neco delas dlouho v kuse

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: