Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
magion

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem musim konecne napsat, nechapu jak tu kdosi mel poznamku, ze zvedas hovno vahy.. zaprve to sou kurva dobry vahy a hlavne nechapu v takovym volume a na konci si das jeste doplnkove military, uzkej benc kde uz bys mel mit totalne nasracku delty a vubec vsechny svaly... A dalsi a hlavni vec co nechapu je... jaktoze nemas dalsi den svalovku ?? nechapu jak tohleto dokazes.. vysvetluju si to tim, ze jedes v podstate furt stejne hardcorovej trenal v podobnem slozeni cviku ale stejne cyklujes intenzitu a opacka.. tak kde sou ty strhany vlakna?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani ten cas enni na tolik cviku nijak dlouhy, ja bych to odjel za podstatne delsi dobu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
agnez

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magion.Vysvetleni hledej v draperove podpisu.On totiz neni z planety zeme.On by v lete kdy vsichni chcipaj jeste rad tak +5 atd,atd..
Lunreal

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci byt skaredej, ale tohle i kdyz to vypada ze tam mas rezervy nebezpecne pripomina tve minule treninkove maratony z kterych ses pak vzdy dlouho zotavoval... zatim je to ale masakr a ty mrtvoly jedes jak s prazdnou osou :)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty mrtvoly tiše závidím, 165 je parádní váha s tím jak to jedeš.
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc diky vsem za pozitivni komentare, ale zase to neprehanejte :) Silove to ted sice jde nahoru rekl bych nad ocekavani, ale forma se mne nelibi, zily nikdy, pupek, voda ve svalech atd :) coz je dano moji vydatnou stravou a ani s tim treninkem to nespaluju, jak bych chtel. Treba tomu trochu pomuze ten rotoped , coz ale asi zase pujde na ukor sily, no uvidime:)

Lunreal napsal:
Nechci byt skaredej, ale tohle i kdyz to vypada ze tam mas rezervy nebezpecne pripomina tve minule treninkove maratony z kterych ses pak vzdy dlouho zotavoval ... zatim je to ale masakr a ty mrtvoly jedes jak s prazdnou osou :)

ja vim no vsak ja taky pocitam s tim, ze to jednou prijde a budu mit zase ctvrt roku mrazeni v zadech jen si predstavim ze drzim v ruce cinku (coz ale beru i jako pozitivum, protoze si telo alespon odpocne), hlavne se to vzdy zacne srat, kdyz to prehanim s kardiem. Zatim ale v poho a ty rezervy tam dnes fakt moc nebyly a jak jsem psal, citim, ze uz jsem dosahl stropu. Jen u tech mrtvol jsem jeste 15kg pod maximem pro 5x5 (drug free ale se zdravou hnatou), takze bych na nich jeste rad pracoval.

elnino napsal:
respekt zas a znovu.Jinak ty studujes nebo uz pracujes naplno? nedelas ty ve firme ochutnavace nejakych kofeinovych napoju nebo zivotabudicu?

dalkove studium + prace (konecne jsem se prestal flakat )

spekounP napsal:

Ještě ti dám takovej svuj námět k uvážení:

zkus někdy spojit benchpress a mrtvolu do supersérií - celkovej čas tím zkrátíš, ale vzhledem k tomu, že během jednoho cviku odpočívají partie potřebné k druhému cviku, máš v podstatě delší přestávku mezi sériema a zvládněš větší nálož. Akorát na to musíš mít kondici (což je můj trouble), ale tu ty stoprocentně máš.

take me to napadlo, ale myslim, ze by tu oba cviky trpeli a musel bych trochu ubrat vahu a to ted nechci

magion napsal:
Taky jsem musim konecne napsat, nechapu jak tu kdosi mel poznamku, ze zvedas hovno vahy.. zaprve to sou kurva dobry vahy a hlavne nechapu v takovym volume a na konci si das jeste doplnkove military, uzkej benc kde uz bys mel mit totalne nasracku delty a vubec vsechny svaly... A dalsi a hlavni vec co nechapu je... jaktoze nemas dalsi den svalovku ?? nechapu jak tohleto dokazes.. vysvetluju si to tim, ze jedes v podstate furt stejne hardcorovej trenal v podobnem slozeni cviku ale stejne cyklujes intenzitu a opacka.. tak kde sou ty strhany vlakna?

k tomu bych rekl asi to, ze takhle jsem se naucil cvicit v prubehu poslednich par let, hlavne po uraze, co jsem prestal cvicit nohy a mel tak vice energie na zbytek tela, samozrejme mne k tomu pomohly i AS a i presto, ze po vysazeni samozrejme vykony klesaly, hlavne silove, tak ten styl cviceni nejak zustal a nedelalo mne problem uregenerovat vysokoobjemove treninky (tomu ale predchazely nejake pauzy, protoze telo takto nemuze jet nonstop). Behem leta jsem tak take cvicil, ale vazil jsem minimalne o 10-12kg mene, mene jsem i jedl a zvedal jsem tak o 20-30% lehci vahy i kdyz objem treninku byl stejny , samozrejme ze jsem se pak pretrenoval jako vzdy a pak, jak uz jsem nedavno psal, jsem udelal to, ze jsem vsechno hodne podsekl (bench jsem zacinal na 50kg, mrtovlu na 80 atd...) a postupne v kazdem treninku pridaval (bud vahu nebo pocet opakovani) a jelikoz to bylo podsekle opravdu hodne, tak jsem mohl dlouho pridavat, nez jsem se dostal na sva letni maxima, jenze jsem k tomu zacal podstatne vic zrat, rostla hmotnost (tuk i svaly) a s ni i sila a ted jsem tam, kde jsem myslel, ze byt bez AS ani nemuzu a jeste s timhle treninkem, kde neni moc prostoru pro regeneraci. Co se tyka fyzicky a toho, ze takovy trenink udycham a nejsem po nem obvykle ani unaven ba naopak mam vice energie nez pred nim, tak je to vse o zvyku a adaptaci, postupne jsem se snazil cvicit vic a vic, ve vetsim tempu a telo si zvyklo a posledni vec je to, ze mam ted obdobi, kdy me to strasne bavi, do posilovny jdu s radosti a neberu to jako nutne zlo, v coz se to casem vzdy prenese a to je znamka, ze je na case zvolnit nebo dat pauzu . (Mozna mne ke zvyseni kondice pomohly i ty aerobkove maraony na vesle a na pase nevim. )

Naposledy upravil Draper dne po leden 10, 2011 6:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Poman

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sereš mě.
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Sereš mě.

prosimte ty by sis s tema 165kg dal jen tak lehce 20 opakovani, pak by te to asi prestalo bavit, tak bys serii ukoncil Jen bys mozna nezvladl to celkove trenikove volume a neudychal to, ale to je tvuj problem, ze namas fyzicku nemas porad jezdit ty silovky no ale i to se da natrenovat, ja bych si pred par lety nikdy nemyslel, ze se muj trenink bude skladat z vice nez 20 serii :-)
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 40,15km
rychlost: 40,15 km/h
zatez: 7-8/9 (prvnich 30 minut stridani 7 a 8 od 30. minuty jen 8, poslednich 30sec 9 na max ale to je bylo infarkt :) )
tepova frekvence: cca 160/min (podle snimacu)
RPM: 106-109 (obca i o neco vic, skoda ze nejde zjistit presna prumerna hodnota)
spalena energie: 915 kcal

-hodina smrti 20 minut po probuzeni, bez jakehokoliv nakopavace, nejhorsi je vzdy dostat se do tempa tzn nejakych 107-108 RPM na zatez 8 a silou vule to udrzet do konce Kdyby na me nekdo mluvil, tak ho asi ani nevnimam. Ale bavi me to, ty zily tam zase budou :-)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je lol, nedavno si psal, ze neudelas na rotopedu ani jednu otocku s tim kolenem a tet jedes hodinu na skoro nejtezsi zatez ? To jako uz tlacis s tim kolenem a pohoda? To uz by si zvladl teda aj predkop s minimalni vahou ne ? Btw jaky to je, kdyz to koleno ohejbas, drhne to tam nejak, nebo to cejtis uplne normalne, jako bys nemel zadnej uraz ?

Naposledy upravil hovnival dne út leden 11, 2011 12:16 pm, celkově upraveno 1 krát
NBD

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

draper ma zas a znovu sokoval, masaker
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No prave ze to taky nechapu, jak se to najednou zlapsilo. Jezdim to s takovou mini ortezou, bez ni by to takto neslo, pri tom slapani to nijak nedrhne a ani mne neprijde, ze by ta noha byla nejak pozadu, byla zatuhla nebo unavenejsi, pri jinych cinnostech je to ale znat jeste celkem dost, hlavne proto, ze je tam porad vsechno mozny pozkracovany, ale zase jak pri cem a jak v kterych polohach. Treba drep udelam hodne pomalu a jen na paralel nebo mirne pod niz mne to nepusti a mam pocit, ze se mne to koleno rozleti a jeste je to takovej mrzak. Predkopy si uz asi 14 dni obcas davam pri treniku v prestavkach mezi seriema max do 15kg a jde to pekne. U zakopu je trochu vetsi problem a neni moc prijemne pro koleno, kdyz na nem lezim a tlacim tak do nej.
Na tomhle samem rotopedu jsem jezdil pred par lety se zdravou nohou a mel jsem uplne stejne vykony.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně to s tím rotopedem nepřežeň, ať nenaděláš víc škody než užitku. Přijde mi, že to na tu nohu docela hrotíš.
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten drep vypada zatim nejak takto, nize to nejde a jak to tak vidim na videu, tak to jedu pekne nakrivo, ale budu to pomalu vylepsovat, na to ze jsem pred mesicem udelal sotva polovicni rozsah je tohle ok.

(udelat tohle je narocnejsi nez si kdo dovede predstavit )

ING. dik za starost, ja vzdy vse hrotil, ale vis, ze tohle slyset nepotrebuji ( to neber ve zlem, jsem proste takovej, coz uz bys mohl za tu dobu poznat :) )
Lunreal

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drsné, jak pri tom drepu prenasis vahu vetsiny tela na pravou nohu :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: