Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Drsné, jak pri tom drepu prenasis vahu vetsiny tela na pravou nohu :)

no jasne to je porad to, ze je leva slabsi, ale myslim, pokud se na to budu soustredit, denne budu pravidelne delat par drepu, tak ze se to rychle zlepsi. S drepama jsem zacal teprve pred par dny a to delam opravdu jen okolo 10 denne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
ING. dik za starost, ja vzdy vse hrotil, ale vis, ze tohle slyset nepotrebuji ( to neber ve zlem, jsem proste takovej, coz uz bys mohl za tu dobu poznat :) )

Já vím a přesně tuhle reakci jsem čekal, ale víš co, já jsem deformovanej výchovou svých malých dětí a když vidím takovýhle hrr hrr přístup, tak to ze mě prostě vyletí. Tak soráč, klidně to hroť dál.
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Draper napsal:
ING. dik za starost, ja vzdy vse hrotil, ale vis, ze tohle slyset nepotrebuji ( to neber ve zlem, jsem proste takovej, coz uz bys mohl za tu dobu poznat :) )

Já vím a přesně tuhle reakci jsem čekal, ale víš co, já jsem deformovanej výchovou svých malých dětí a když vidím takovýhle hrr hrr přístup, tak to ze mě prostě vyletí. Tak soráč, klidně to hroť dál.

to ja naprosto chapu a vim ze mas pravdu a jak rikam vubec v tom odeme nehledej nic zleho nebo nejakou aroganci, jen proste pochop, ze jiste veci nezmenis
jinak fakt diky za starost, vim, ze to myslis dobre
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12/1 TRENINK c. 35

bench press
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5 ( )
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
-dnes mel byt sice "lehky" trenink, ale nejak se mne zacina libit, jak roste sila a hlavne kvuli "velkym planum" u mrtvol jsem se dnes rozhodl pro tezky. Minule jsem u BP prekonal dlouhodoby plan o 2,5kg, ale bylo to tezke a vedel jsem, ze uz pridet neni kam, takze jsem se o to ani nepokousel a nechal stejnou vahou, ovsem pocitove to bylo jeste tezsi nez minule. Bench byl vzdy moje slabina a tady jeslti se nestane zazrak, tak si troufam rict, ze jsem se dotkl stropu. Od zacatku to bylo taknejak tezke, od 4. serie uz hodne a posledni serie byla na krev, ale i tak spokojenost alespon s tim, ze jsem dal to co minule.

mrtvy tah
170kg x 5
170kg x 5 ( )
170kg x 5 ( )
170kg x 5 ( )
170kg x 5 ( )
170kg x 5 ( )
170kg x 5 ( )
-jednoznacne a s klidnym svedomim muzu rict, ze tohle je moje raw kripl natural PR :) Minule 7x5x165 docela na krev, ale podle videa jste mne psali, ze je tam rezerva a i kdyz jsem si to nemyslel, tak jsem se nechal presvedcit a tech blbych 5kg tam pridal (preci jen je to nic vzhledem k celkove vaze), a s obrovskym potesenim muzu rict, ze to bylo snad i lehci nez minule. Nechapu sva zada, ze s touhle frekvenci mrtvol (ob den) nejsou vubec unavena a naprosto v pohode to davaji. Neskutecna radost a hlavne z toho, ze to nebylo uplne na krev. I uchop prekvapive v pohode, jen u posledni serie jsem si cinku po 4. opakovani musel znovu chytit. Muj celozivotni sen je dat 5x5x200, ale tam se nedostanu, tak kdybych to vytahl na 5x5x180kg jeste nez se pretrenuju :D , tak by to bylo naprosto super.
edit: videi dnes trochu vic, ale chtel jsem do toho dat vse a jak jsem psal, celkem mne to pomaha, kdyz vim, ze to budu nekde postovat :) Kdo nechce, tak at se na to nekouka :) )

premisteni a tlak
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5 ( )
72,5kg x 5
72,5kg x 5 ( )
-z te mrtvoly jsem byl v takove euforii, ze jsem tenhle cvik ani nijak nevnimal :) Vahu i objem cviku jsem nechal, protoze to minule nebylo vubec lehke, dnes jsem si vzal tenci osu a mnohem lepe se to drzelo v ruce a celkove jsem z toho mel lepsi pocit nez minule.

bicepsovy zdvih JR
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
-dlouho jsem to nejel, naposledy nekdy pred 3 tydny po 9 reps, tak jsem dal 10ky, kazda serie sice tezka, ale bralo to kua pekne

kliky na bradlech
Drejprd x 20 (PR!)
Drejprd x 14
Drejprd x 12
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-20x jsem se na bradlech nikdy nevytahl a uz vubec ne jako 5. cvik v poradi. Jak jsem zacal stridat bradla se zavazim a bez (jen s BW), tak sila roste hrozne rychle. Fakt me tenhle cvik ted strasne bavi, ale to asi kazdy, ve kterem se zlepsuji

pritahy JR
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
-tady uz par treninku stejna vaha a nejak nemam potebu pridavat, tezke je to tak akorat, technicky to snad taky ujde a hlavne ze z toho citim zada, takze spokojenost.

tlaky JR hlavou dolu
27,5kg x 10
27,5kg x 10
27,5kg x 10
27,5kg x 10
27,5kg x 10
-chtel jsem puvodne BP hlavou dolu, ale bylo obsazeno, tak jsem dal toto, naposledy se stejnou vahou mne to vubec nesedlo, dnes naopak super, vaha tak akorat pro 5x10

superserie: bicepsovy zdvih EZ - skotovka + extenze JR za hlavou ve stoje
35kg x 10 + 32,5kg x 10
35kg x 10 + 32,5kg x 10
35kg x 10 + 32,5kg x 10
35kg x 10 + 32,5kg x 10
35kg x 10 + 32,5kg x 10
-zajimave je, ze kdyz tento cvik na biceps jedu jako hlavni, tak je tezsi nez kdyz ho jedu jako druhy - doplnkovy. U extenze jsem vzal o stupen tezsi JR, loket boli jen trochu, tak toho musim vyuzit :) Oba cviky super, kratke pauzy, tezke tak akorat, nic na krev

upazovani s JR ve stoje
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
-porad to smrdlam s 10kama, tak jsem dnes zkusil 12ky a celkem to slo a jelikoz jsem ty ramena potreboval poradne zmasakrovat, tak jsem se po kazde serie dojel jeste se 7kama. Ramena total na srot :)

swing
20kg x 17
20kg x 17
20kg x 17
20kg x 17
20kg x 17
-moc se mne zrovna do tohoto cviku nechtelo, ale musi byt. Obcas to byl trochu porod, ale nakonec jsem si to celkem uzil. Nejhorsi je, ze mne u toho lita vsechno mozny v zaludku, coz je trochu neprijemne

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-opet napisu to co minule, jeden z nej cviku na bricho, mozna by to ale chtelo nejakou zmenu, treba vetsi sklon, jenze mam strach, ze to budu akorat svihat nohama.

kolo
30 minut
-zacatek sice strasne linej, ale pak jsem chytl slusne tempo

TIME: 147 minut (72 serii) + 30 minut kolo

-mel jsem ted 5 nocnich a jelikoz je delam jen jednou za cas, tak mne to vzdy totalne rozhodi spankovy rezim, ktery mam ted nastesti uz ok. Za cely tyden jsem byl nevyspalej okolo 6 hodin denne max, tak jsem si myslel, ze dnes budu spat jak zabitej, ale hovno, vubec jsem nemohl usnout, pak jsem si po dlouhe dobe vzal prasek, ale zase hovno, porad se mne hlavou honily totalni ruzne veci, pritom vsechno totalni nesmysly :) proste CNS se nebyl schopnej uklidnit, celkem jsem spal tak okolo 6 hodin kdovi jestli, takze jsem vahal, jeslti do fitka vubec jit, zvlast po minulem velmi narocnem treninku, no ale fakt me to ted bavi a hlavne jsem se tesil na mrtvoly, tak jsem do sebe kopl nejaky nakopace, ktere stejne beztak uz nefunguji a sel. Bench ze zacatku tezkej, trochu me to sralo, ale to bylo jedine, co me pri treninku dnes sralo. Od mrtvol vse naprsoto super, mel jsem tolik energie, ze bych tam jeste klidne hodinu byl :) Pristi trenink bude zase lehky, nejake 8ky-10ky a co budu cvicit na sraze jeste nevim, zalezi, jestli pujdu cvicit v patek nebo ne.

Naposledy upravil Draper dne st leden 12, 2011 12:43 pm, celkově upraveno 2 krát
wondra

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyvole ty mrtvoly! on to zvedá jak kdyby to byla stovka! Hodně pěkná práce!
Já je teda víc rozjíždím nohama, ale to je asi u každého jinak, jak mu to vyhovuje.

Proč myslíš že se na 5x200 nedostaneš? Jakože naturálně to nejde u tebe, nebo jak?
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
tyvole ty mrtvoly! on to zvedá jak kdyby to byla stovka! Hodně pěkná práce!
Já je teda víc rozjíždím nohama, ale to je asi u každého jinak, jak mu to vyhovuje.

Proč myslíš že se na 5x200 nedostaneš? Jakože naturálně to nejde u tebe, nebo jak?

ja se nohama jeste moc rozjizdet kvuli tomu urazu nemuzu, vis?! ale uz se to lepsi a rozhodne je zapojuji vic nez do nedavna proto asi i to vyrazne silove zlepseni.
5x5x200 si myslim, ze je scifi, ono se napujde zlepsovat do nekonecna a 30kg je hodne pro 5x5. Muj rekord se zdravou hnatou byl 5x5x180, ale bylo to s paskem a cinku jsem hodne silne odrazel od zeme s touto technikou jsem spokojenejsi i kdyz jsem jeste 10kg pod....
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neskutočný tréning, masaker!
Gohan

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vole jak to tam sází
CIZO

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty tahy jsou hodně dobrý a na jednoručce budeš brzy zvedat to co trenér popmusic, jen tak dál!

Derek Poundstone
wondra

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo sorry drape, to koleno...ale jako ta plynulost pohybu, to je mazec. Palec nahoru!
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opet diky za povzbuzujici komentare
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

silena intenzita
pekne vahy
je to motivace
jakej mas uchop u mrtvoly?
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

leva nadhmat, prava podhmat

(vim, ze by se to melo stridat nebo jet jen nadhmat, ale menit to nehodlam)
Benny Podda

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

respect parádní trénink ...sekej to tam dál ...jinak ten mrtvej tah sis daval lehce...akorát by mě zajímalo kolik ti je let?
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: