Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám ten samej problém drejpe, bohužel za moji formu by taky všichni chodili do kostela (ale modlit se, aby ji neměli ) ... mám 90kg a všichni mi tipujou do 80, spíš ještě pod 80 ... Ty máš formu luxusní, tak přestaň hudrovat
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Já mám ten samej problém drejpe, bohužel za moji formu by taky všichni chodili do kostela (ale modlit se, aby ji neměli ) ... mám 90kg a všichni mi tipujou do 80, spíš ještě pod 80 ... Ty máš formu luxusní, tak přestaň hudrovat
¨

Byly doby, kdy jsem byl celkem spokojenej, ovsem posledni cca mesic ji mam, nevim, jak bych to presne rekl, ale asi divnou, to bude to prave slovo Jsem se ted pretransformoval na divnomorfa
Ale vim, co to chce, dat si par dni uplnou pauzu a zmenit stravovaci navyky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10/6 PRSA, BICEPS

tlaky JR v leze - na hovno
protismerky - na hovno
bench hlavou dolu - na hovno
tlaky na stroji hlavou nahoru - na hovno
peck deck - na hovno

bic. zdvih JR - na hovno
bic. zdvih VC - skot - na hovno
bic. zdvih na kladce - na hovno

VESLO:
20 minut (5580m, 280W, 1:47:7/500m, odpor 6)
20 minut (5510m, 270W, 1:49:1/500m, odpor 6)
-super

-trenink na hovno, nuda, nebavilo me to atd... , veslo super (jen me nasrala jedna zenska svymi kecy, ze by si taky rada zaveslovala a ze uz ceka pul hodiny a bla bla bla...sice ma trochu pravdu, ale ja se nepo*eru a navic jsou tam vesla dve. )
-kdyz si na vesle nastvim zatez pomoci drag factor a mam tam 128, znamena to co? Sice necekam, ze mne tu nekdo odpovi, ale tak nadeje umira posledni

edit: jo jinak nasadil jsem mensi detoxikacni kuru, jen by to ale chtelo asi to nejpodstatnejsi a to zmenu stravy

Naposledy upravil Draper dne ne červen 10, 2012 12:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Luster

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
to je tou posilovnou, nemel sis kupovat permici

jo a ten factor.. fakt netusim co to je
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Luster napsal:
to je tou posilovnou, nemel sis kupovat permici

jo a ten factor.. fakt netusim co to je

Jdi do prdele

(kurva dnes jsem sprostej skoro jak Octoprd , uz se budu krotit )
Smile04

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukám že fičíš nahoru jako raketa drejprde :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Vidlák

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kdyz si na vesle nastvim zatez pomoci drag factor a mam tam 128, znamena to co? Sice necekam, ze mne tu nekdo odpovi, ale tak nadeje umira posledni

"Zvyšujeme-li stupeň zátěže klapkou na pravé přední části trenažéru, zvětšujeme zároveň přístup vzduchu do bubnu trenažéru, ve kterém se točí lopatkové kolo. Více vzduchu = větší odpor. Pokud je buben znečištěný nebo přes něj třeba přehodíme ručník, ovlivní to přístup vzduchu a sníží se výsledný odpor. Na ten má vliv také např. nadmořská výška a hustota vzduchu. Proto je nastavený stupeň zátěže vždy pouze orientační. Kdo potřebuje znát úroveň zátěže zcela přesně, musí využít funkci Drag Factor v monitoru trenažéru. Tato hodnota je spolehlivá bez ohledu na vnější podmínky a je srovnatelná na všech trenažérech Concept2. Při závodech si účastníci proto nejprve pomocí tohoto údaje nastavují odpor, na který jsou zvyklí.
Manuální nastavení stupně zátěže ale neurčuje intenzitu cvičení. Představte si jej jako přehazovačku na kole, kdy také můžete zvolit převody od lehkých po těžké, ale výsledná práce a rychlost jízdy bude záviset na tom kolik energie dáte do šlapání. Stupeň odporu si lze představit také jako plochu lopatek vesel. Nastavíme-li vysoký stupeň (velkou plochu lopatek), je možné, že se nám podaří dosáhnout vyšší intenzitu (rychlost lodě), ovšem za předpokladu, že takovou zátěž „utáhneme“. Zároveň ale musíme počítat s rychlejším vyčerpáním. Tyto příklady ovšem nezohledňují fakt, že vysoký stupeň odporu na trenažéru působí během celého tempa – i když odpočíváme při návratu. Lopatkové kolo má tedy vyšší odpor i v době, kdy se točí setrvačností a žádnou silou na něj nepůsobíme, proto rychleji zpomaluje a na další zrychlení jeho otáčení při následujícím záběru musíme vydat více energie."

Orientační hodnoty:

Naposledy upravil Vidlák dne ne červen 10, 2012 2:35 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
kdyz si na vesle nastvim zatez pomoci drag factor a mam tam 128, znamena to co?

Takže podle Vidláka na tom jseš jako nějaká juniorka nebo atletka lehké váhy.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Rozbity veslo Zitra zkusim znovu.

Vidlak: diky
Vidlák

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Taky jsem to měl chuť napsat
Četl jsem, že závodníci často jezdí na hodnotách pod 130 (na nějakém veslařském fóru), ale že je to prostě individuální. Taky tam zmínili, že na závodech si závodník zvolí hodnotu a už ji nesmí v průběhu změnit. To přirovnání z té citace k přehazovačce na kole asi bude mít něco do sebe. Sám tomu nerozumím, vesloval jsem jen před lety když jsem chodil do běžného fitka. Strašně se ale nudím, protože čekám na fotbal a nemám co dělat, takže si hraji na dobrou vílu
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo hodna dobra vila, dekuji Jsem ani necekal, ze mne nekdo odpovi :)

Ja jsem za to proste sedl a nezahratej 2x poradne zatahl a naskocilo tam 128, priste zkusim vic :)
Judson

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to tu ctu, hned bych si to veslo poridil, na kardio misto elipticalu, jezne uz mam ten elipical, a dost drahej, tak ho jen tak vymenit nemuzu

Edit, co z toho vesla vlastne boli, nebo je citim nejvice ? Nohy, zada , ramena ? Nebo nic a jen celkova unava a cloveku driv dojde dech nez odejde nejak konkretni svalova cast ?
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Jak to tu ctu, hned bych si to veslo poridil, na kardio misto elipticalu, jezne uz mam ten elipical, a dost drahej, tak ho jen tak vymenit nemuzu

Edit, co z toho vesla vlastne boli, nebo je citim nejvice ? Nohy, zada , ramena ? Nebo nic a jen celkova unava a cloveku driv dojde dech nez odejde nejak konkretni svalova cast ?

Vzdyt ti ted pridali, tak jdi do toho Concept2 koupis mezi 30-40 litry, to jde ne?

Jinak nejvice z toho citim cele telo, fakt zde pracuji snad vsechny svaly, ale uplne nejvic asi nohy :)
Reichenberk

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to něco co trochu simuluje nastavení vyložení havlinky - takže taková měnitelná dynamická zátěž. Dejme tomu že někdo má krátký dynamický záběr a někdo jiný ho má dlouhý a plynulý - přizpůsobí tomu pákové poměry. A taky tělesné dispozice - takže neznamená že vyšší číslo dá větší borec ale spíš ten co jezdí víc silově - ne nutně nejrychleji.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson : vyzkoušej,dej si hodinku na vesle a druhý den poznáš,co všechno zabírá a budeš se divit,kolik máš svalů v těle

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: