Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Draper napsal:
...ale hlavne uchop a krome prvni serie, kterou jsem odjel plynule, jsem si u vsech zbylych vzdy na posledni opakovni musel cinku uplne polozit a znovu chytit, coz me sralo a nevim, jeslti je to tak spravne . Trhacky pouzivat v zadnem pripade nebudu, mozna zkusim magnezko, jestli by v tomto pomohlo.

Čau, to že si to na chvilku položíš vůbec, ale vůbec nevadí, naopak můžeš se pěkně zase srovnat a dál táhnout, klidně si můžeš i mezi tim prohodit úchop (ale ty si vlasně říkal někdy někde, že ti vyhovuje pořád stejnej, takže to záleží na tobě). Btw včera jsem si jenom tak na konci tréninku zkusil 5x160 a 8x160 a znovu a ještě víc jsem nabyl respektu k těm tvým 7 sériím ... ono to tak těžký nebylo, ale bylo to dost vyčerpávající ... myslim, že bych třeba těch 5x5x170 dal, ale pak už bych si 100% nezacvičil nic ... takže motivuju tě motivačníma kecama :D a koukej tam brzo lísknout 5x5x200 já na to čekam :DD

No ja jsem dal nejlepe 5x5x170 a to jsem žil v domnění, ze jedu silovy trenink a zcela rozhodně to nevypadalo jako "Draperovo kondicne-aerobne-fitnessácký trénink" mrtvoly v rámci 140minutového fullbody trenálu. Mel jsem pocit, ze u toho chcípnu, prestávky mezi seriema tak 3 minuty.
Musím říct, že mě Draper začíná pěkně srát (no závist je svině)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 40,53km
rychlost: 40,53km/h
zatez: do 15. minuty 7/9, od 15. minuty 8/9
spalena energie: 924 kcal
RPM: 107-110
tepova frekvence: podle snimacu to litalo mezi 160-170/min, podle rucniho mereni 174/min (=87% coz nevim, jestli je mozne)

-sice jsem si rikal, ze kdyz je dnes ten sraz, ze se na to vy..... mno ale....
-Opet jsem si o neco vylepsil bilanci (ujeta vetsi vzdalenost a jel jsem delsi cas na vyssi zatez) a dnes to byl i pocitove asi nejlepsi aerobni trenink, takze jsem rad, ze jsem to dal
Reiben

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mám na tebe takovej dotaz. Když děláš kardio v délce cca 60 minut, nespalují se kromě tuku i svaly ?
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
mám na tebe takovej dotaz. Když děláš kardio v délce cca 60 minut, nespalují se kromě tuku i svaly ?

mozna jo ale je mne to fakt jedno
NBD

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

správne nie sme ziadni sutaziaci, ale robime to pre radost. Drapera som si oblubil aj ked ho nepoznam vobec, avsak este sa nejedna o stadium sialeneho fanusika
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2011 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16/1 TRENINK c.37

bench press
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
-dnes byl teda na rade lehky trenink, coz znamena zakladni cviky po 10op. Vahal jsem, jestli zkusit pridat nebo ne, ale nakonec jsem vahu nechal jako minule. Pocitove to bylo ovsem lehci, takze jsem ty 2,5kg prihodit mohl, pridal jsem tedy alespon jednu serii a zkratil pauzy. Pekne to bralo prsa, takze spokojenost.

mrtvy tah
135kg x 10
135kg x 10
135kg x 10
135kg x 10
135kg x 10
-na tohle jsem se tesil extremne, i presto ze mam ted radeji ty tezsi serie, ale i toto ma sve kouzlo:). Vcera jsem mel po predvcerejsich pro me ultra tezkych mrtvolach trochu rozsekana spodni zada, ale nic hrozneho, takze jsem nevahal a 5kg pridal. Silove to slo vyborne, uchop u prvnich 4 serii take v pohode, jen u 5. serie u posledniho opakovani jsem si cinku polozil a znovu chytl, ale to je ok. Tyhle 10kove serie se snazim jezdit rychleji a dynamicteji nez ty tekze 5ky, ale snazim se moc neodrazet cinku od zeme,protoze je to velke ulehceni, sice s tim rezu vic nez u tech tezkych serii, ale dole se snazim cinku zbrzdit, abych snizil odraz. Kazdopadne po techto krasnych 50 opakovanich neskutecny pumping celeho tela a hlavne latissimu. V pristim lehkem treninku asi jeste ne, ale brzy zkusim 10ky se 140kg. I techto 5x10x135 je myslim me PR.

premisteni a tlak
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-minule, kdyz jsem u tohoto cviku jel 10ky, jsem si rikal, ze uz to nikdy vice nechci absolvovat, protoze nic horsiho jsem pri treninku snad v zivote nezazil no ale asi mam rad sado maso a dnes jsem si to prubl znovu, i kdyz jsem se toho bal. Minule to byl hnus uz od prvni serie, dnes mne ovsem prvni serie prekvapila a trochu me nakopla v tom, ze to nemusi byt takove peklo jak minule. Druha serie taky celkem ok, 3. uz na konci tezka, 4. a 5. to uz byl vzdy od 7-8. opakovani porod, hlavne byl problem udrzet cinku v rukach pri zpetem pohybu dolu na zem, kdy vzdy povolil uchop, takze jsem si ji na posl. 2 opakovani musel znovu chytnout. Pokud ji drzim pevne v rukach, tak premisteni a vyraz uz jdou docela lehce. Kazdopadne dnes to bylo opet peklo a neskutecna vycucavacka, ale o neco lepsi nez minule. Dnes jsem se to snazil jet opet co nejdynamicteji, alespon dokud to slo, coz take hodne pomaha, jednak ta serie rychleji utece :) a jednak tak ten cvik lepe procitim.

bicepsovy zdvih VC
47,5kg x 10
47,5Kg x 10
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5Kg x 10
-mozna to melo byt pro 10ky jen 45kg, protoze po predchozim cviku bylo predlokti trochu na dranc, ale i tak to slo, jen posledni 2 serie ke konci trochu cheating, ale u tohoto cviku to tak nevadi.

kliky na bradlech
Drejprd x 20
Drejprd x 14
Drejprd x 12
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-v prvni serii opet 20 opakovani jako minule, pak uz sila odchazela hodne rychle, tricaky ovsem pekne napumpovany.

pritahy JR
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 12
-gut jako vzdy

bench press hlavou dolu
75kg x 10
75kg x 10
75kg x 10
75kg x 10
75kg x 10
-vzdy kdyz chci jet tento cvik, je lavicka zabrana, dnes jsem se tam konecne dostal. Prijemna zmena, tezke tak akorat

superserie: bicepsovy zdvih EZ - skotovka + extenze JR ve stoje
35kg x 10 + 32,5kg x 10
35kg x 10 + 32,5kg x 10
35kg x 10 + 32,5kg x 10
35kg x 10 + 32,5kg x 10
35kg x 12 + 32,5kg x 12
-vyborna kombinace, idelani vahy, kratke pauzy. Opet zajimave to, ze tento cvik na biceps je vyrazne lehci kdyz ho jedu az jako druhy v rade nez kdyz ho jedu prvni cvik na bic. Extenze gut, loket docela ok....

upazovani s JR
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
-dnes opet shazovacka a ramena totalne na sracky

swing
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
-zkusil jsem vzit tezsi JR, prvni serie stala za hovno, ale pak nevim, co se stalo, asi jsem se na to vic soustredil a dalsi 4 byly naprosto vynikajci, nevim, jak to vypadalo technicky, ale citil jsem to asi jako jeste nikdy v zivote. Nahoru jsem to jel co nejrychleji - svihem, dolu kontrolovane a i nohy mne dnes pustily o neco nize a take jsem z toho krasne citil stehna

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-gut

pullover
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
-pumpovacka celeho vrsku na zaver, ale uz je to nejake moc lehke, tak jsem alespon daval kratke pauzy

kolo
30 minut
-do ted jsem byl jeste celkem plny energie, ale kolo me totalne vycuclo :) Ze zacatku to byl porod, tempo jsem sice celkem drzel, ale bolelo to a s dechem jsem byl nejak pozadu, od 20. minuty to bylo lepsi a i jsem trochu pridal.

TIME: 141 minut + 30 minut kolo

-konecne jsem se dokopal k "lehkemu" treninku, i kdyz jak se to vezme lehky.....lehky mozna ve smysli lehcich vah, coz se ale zase kompenzuje vyssim - dvojnasobnym poctem opakovani, takze tezko rict, jestli lehky je ten spravny vyraz :). No kazdopadne naprosto super masakroidni trenink, kde jsem chtel, jsem pridal (krome teda BP, kde jsem mozna mohl pridat taky) ale hlavne me samozrejme potesilo PR na mrtvolach a take me to tesi, ze jsem to dnes dal bez "spalovacu", jen silna kava a guarana a myslim, ze kdybych ani to nedal, tak to bude stejne.... Priste asi az ve stredu zase tezky trenink.

Naposledy upravil Draper dne ne leden 16, 2011 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomt3 napsal:
NBD napsal:
správne nie sme ziadni sutaziaci, ale robime to pre radost. Drapera som si oblubil aj ked ho nepoznam vobec, avsak este sa nejedna o stadium sialeneho fanusika

Ty nemáš jeho fotku nad postelí ?? Já jo a je to super s ním usínat i se s ním probouzet

Tomasku prosimte nepis mne sem tyhle sracicky ju? dik :-)
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 40,69km
rychlost: 40,69km/h
zatez: do 7. minuty 7/9, od 7. minuty 8/9
spalena energie: 927kcal
RPM: 107-110
tepova frekvence: po skonceni 180/min ??? (rucni mereni)

-naprosto super, opet male zlepseni, jako vzdy se mne po ranu silene nechtelo, ale jak prekonam tech prvnich par linych minut a chytnu tempo, zacne me to strasne bavit
-uz skoro celou dobu jedu na zatez 8 a drzim rychlost lehce pod 41km/h, ta 9ka (HI+) je moc, ale zjistil jsem, ze kdyz prehodim na 9ku a vratim zpet na 8, tak ten zpetny prevod neni uplny, ale zustane to neco mezi 8 a 9, coz je naprosto idelani zatez pro toto tempo
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevěřím, natoč video :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

klidne
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty bys potřeboval něco takovýho:

Jezdíš na kole a na počítači vidíš cestu :-) A můžeš jezdit třeba v Americe.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D se kvůli tobě, až budu doma, zeptám bratra, jak rychle dává on hodinku na spinningu... on jezdí závodně, ale i tak bude mít přehled :D
každopádně si freak

btw, jdeš zítra, nebo teda až ve středu? sem uvažoval, že bych se kvůli tobě od učení ulil zítra do Blue gymu
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nevim, bud zitra nebo pozitri, cekaji me tezke mrtvoly, tak musim byt fit a take zalezi, kdy se dnes dostanu do postele, protoze pokud bych sel zitra, musel bych jit uz v 7 :) Ale upozornuji, ze ja se u treninku zasadne nevybavuji :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D já taky ne, navíc když mě čeká kombinace dřep na jedný noze - power clean + push press.... to pak chcípám už po tomhle

kdybys šel, tak mi pls pošli PM, až budeš vědět =)
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D já taky ne, navíc když mě čeká kombinace dřep na jedný noze - power clean + push press.... to pak chcípám už po tomhle

kdybys šel, tak mi pls pošli PM, až budeš vědět =)

ja nepredpokladam, ze to budu dnes vedet, nejspis az tak zitra rano v 6 :)
maximalne ti zitra rano cestou do BG zazvonim na Botanicke na zvonek :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: