Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ses magor
me prisla ta posledni stejne napohodu jako ta prvni

ale hovno ty tou nerozumis , mozna tak prvni 3 opakovani, 4. uz nadoraz a 5. jsem po sobe roloval, tak se mne to nelibi

Naposledy upravil Draper dne so leden 22, 2011 1:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dyť je to hrůza, jedeš to strašně pomalu, vypadá to jak nějaký zdravotní cvičení

Ale vážně, tohle vypadá hodně dobře, nechceš to zkusit vytáhnout třeba na 250 maxko?

Derek Poundstone
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsi chtel vedet jak davam tehnicky tech 176kg tak asi nejak jak to jedes ty se 190.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Dyť je to hrůza, jedeš to strašně pomalu, vypadá to jak nějaký zdravotní cvičení

Ale vážně, tohle vypadá hodně dobře, nechceš to zkusit vytáhnout třeba na 250 maxko?

(ale mohl by se pan trener zase vyjadrit, nedavno se mu 130 nelibilo, ted uz je tam 190, i kdyz pro nej sice stale jen zhrivaci vaha kterou ani v rukach neuciti :D )

Mno co se tyka toho maxka, tak jeste to musim promyslet, ale mozna za bych neco zkusil. Vim, ale ze bych ale musel upustit od toho sveho 5koveho konceptu a jit na to trochu jinak, ale celkem me to i laka.

70mMyW!53 napsal:
Kdyz jsi chtel vedet jak davam tehnicky tech 176kg tak asi nejak jak to jedes ty se 190.

no jde o to ktera serie. Treba 1. az 4. ty usly, 6. a 7. staly za hovno :)
Morico

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, já si s těma 5x5x200 dělal srandu :D né aby si to dal! Teď vážně, je to masakr, hlavně to jak rychle s tou váhou stoupáš, jediný vysvětlení vidim v tom, že musíš mít už teď maxko kolem těch 250 a ani o tom nevíš a taky že nejedeš dřepy, jinak opravdu nechápu, jak by si moh takovej objem utáhnout. Btw nic nezpochybňuju, ale vážil si kotouče a tyč? Máš jich tam docela dost, tak jeslti už tam třeba těch 200 nemáš :DD

Draper napsal:
no jde o to ktera serie. Treba 1. az 4. ty usly, 6. a 7. staly za hovno :)

Jinak s tim, že se ti to nezdá ok, to naprosto chápu, ono na venek to může vypadat jako striktní provedení, ale prostě pokud to neni vyloženě nějakej kočičák, tak individuální pocit je to hlavní.

Držim palce, jinak 250kg je muj aktuální cíl, tak pokud by si to teď z fleku nezatáhnul, tak si můžeme dát závod i když myslim, že by si se měl přihlásit spíš na cizovo road to 320, aby to pro tebe byla alespoň trochu výzva

EDIT: Btw, do teď si mě slušně motivoval, teď už ale začínáš působit značně depresivně :D
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak asi jak ta 5. nebo 6. ...
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico:
Ja taky nechapu, ze mne ta mrtvola ted tak stoupa, myslim, ze uz ani na hmotnosti nepribiram, kreac jsem davno vysadil, ale porad to jde nahoru, kdezto jinde ted ani tolik ne, ale to je jedno, ostatni cviky me nezajimaji :) . Jsem 20kg nad svym nasypaym maxkem pro 5x5 (tenkrat s paskem a jinou technikou s mensim zapojenim nohou a vyraznym odrazenim cinky od zeme), ale kdyz koukam na stara videa, tak je tam celkem velky rozdil v technice a hlavne v zapojeni nohou, ktere je ted uz mnohem vetsi. Jeste by to mozna chtelo s prdeli o neco niz, ale i tak je to uz znacny rozdil. Dalsi vec je magnezko, diky kteremu mam naprostou jistotu v uchopu a absolutne nehrozi, ze by mne cinka vykluzla a o to vic se muzu soustredit na samotny tah, dale se soustredim na to, abych to tahal co nejvice z pat a jakoby na sebe, coz jsem drive nedelal a nikdy jsem nechapal, jak si nekdo muze stezovat na rozedrene holene, ted uz to chapu, protoze o ne obcas taky strejchnu, jo a posledni vec je take to, ze jsem zaradil vice cviku na core (swingy, myslim ze i u premisteni a vyrazu dostava celkem zabrat stred tela a hlavne to bylo u JR) a vse cvicim bez pasu, coz ma mozna take vliv nevim....

Co se tyka cilu, tak radeji zadne nedavam. Ted bude cil vylepsit ty 5ky se 190kg a az / pokud budu mit pocit, ze to bylo lehke, pujdu dal a pak se uvidi.
Morico

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno co si popsal, má 100% přínost, proto ti to pořád jede nahoru ... předtim jsi měl zřejmě sílu na těch 5x5x170 s ne uplně ok technikou a teď se technika prostě projevuje ... jinak sila core, je naprosto zakladni, ja to na sobě pociťuju úplně nejvíc ze všeho, pásek jsem přestal používat naprosto na všechno a je to sakra znát, nevíc u cviků, kde je stabilita důležitým faktorem, přemístění, výrazy, dřepy v předu ... no jsem opravdu zvědavej, kam se dostaneš, tak ještě jednou, držim palce!
Poman

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pětky se 190? To je tak váha pro holky,koukej víc makat a míň tu psát lemro líná
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
no jsem opravdu zvědavej, kam se dostaneš, tak ještě jednou, držim palce!

doufam, ze ne do nemocnice Nasledujici tyden nastesti budu nucen zvolnit, takze si zada trochu odpocnou.

jinak diky, tobe taky drzim palce v prekonavani silovych vykonu a tvuj log samozrejme peclive sleduji

Poman napsal:
Pětky se 190? To je tak váha pro holky,koukej víc makat a míň tu psát lemro líná

mas malo pacientu? :D
Lunreal

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mesic tu bude- dneska 8x5x240kg, pocitove docela tezky, pata serka na krev, nesedla technika, ale pak to bylo cim dal lehci a z posilky sem odchazel s odpocinutejsima zadama nez sem prisel, priste si dam radeji lehky trenink 10ky se 190 na regeneraci a pak zkusime zase pridat
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Za mesic tu bude- dneska 8x5x240kg, pocitove docela tezky, pata serka na krev, nesedla technika, ale pak to bylo cim dal lehci a z posilky sem odchazel s odpocinutejsima zadama nez sem prisel, priste si dam radeji lehky trenink 10ky se 190 na regeneraci a pak zkusime zase pridat

Bazzy

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak hovno ty mrtvoly... taky bych chtel zase tahat a nikdy bych neveril ze to reknu ale i drepovat
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
jak hovno ty mrtvoly... taky bych chtel zase tahat a nikdy bych neveril ze to reknu ale i drepovat

Cau Marku,
konecne jsi mne take neco napsal do logu :)
Sice nevim, co s nim presne mas, ale tahat se da i s dojebanym kolenem, ja jsem toho uz 2 roky prikladem. Pomatujes predloni? Orteza pres celou hnatu, krok bez ni jsem skoro neudelal a jak jsem to tam sazel Ted ho taky nemam zdaleka ok a delam si jedno PRko za druhym. Ale samozrejme nedoporucuji
MiKra

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu mimo mísu..
koukal jsem na tve staré logy drapere a koukám že si z veslovacího trenažeru přesedlal čistě na kolo..
jinak sem nechápal ty tvoje "proměny" na začátku vysekany buchty,dvě stránky na to břicho jak při paterčatech a pár dalších stránek zase buchty trošku jsem nechápal jak můžeš takle hodně nabírat a po chvilce to vysekat..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: