Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenze ty ses magor to je neco jinyho

budu s tim muset konecne nekam zajit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peca

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
trochu mimo mísu..
koukal jsem na tve staré logy drapere a koukám že si z veslovacího trenažeru přesedlal čistě na kolo..
jinak sem nechápal ty tvoje "proměny" na začátku vysekany buchty,dvě stránky na to břicho jak při paterčatech a pár dalších stránek zase buchty trošku jsem nechápal jak můžeš takle hodně nabírat a po chvilce to vysekat..

anabolika a doping obecne funguje i na podprumerne kondicaky
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
trochu mimo mísu..
koukal jsem na tve staré logy drapere a koukám že si z veslovacího trenažeru přesedlal čistě na kolo..
jinak sem nechápal ty tvoje "proměny" na začátku vysekany buchty,dvě stránky na to břicho jak při paterčatech a pár dalších stránek zase buchty trošku jsem nechápal jak můžeš takle hodně nabírat a po chvilce to vysekat..

U me jsou vykyvy +/-15 kg uz dlouha leta naprosto bezne. Bud cvicim, snazim se zlepsovat, jak silove tak objemove a tomu prizpusobuji i stravu castecne i trenink a nebo cvicim, ale chci byt hubenejsi a je mi jedno jeslti se zlepsuju nebo ne, delam hafo kardia a je mne jedno, jestli palim svaly (ale vetsinou je palim i kdyz vi, ze bych nemusel, kdybych to delal jinak) a jim mene ( i kdyz ne o moc). Stejne vzdy spolehlive funguje svalova pamet a velmi rychle se vratim zpet, kde jsem byl, pokud chci. A navic kdyz zhubnu, tak je to pro telo celkem znatelna uleva.
MiKra

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
U me jsou vykyvy +/-15 kg uz dlouha leta naprosto bezne. Bud cvicim, snazim se zlepsovat, jak silove tak objemove a tomu prizpusobuji i stravu castecne i trenink a nebo cvicim, ale chci byt hubenejsi a je mi jedno jeslti se zlepsuju nebo ne, delam hafo kardia a je mne jedno, jestli palim svaly (ale vetsinou je palim i kdyz vi, ze bych nemusel, kdybych to delal jinak) a jim mene ( i kdyz ne o moc). Stejne vzdy spolehlive funguje svalova pamet a velmi rychle se vratim zpet, kde jsem byl, pokud chci. A navic kdyz zhubnu, tak je to pro telo celkem znatelna uleva.

no ta váha jak výkyvy počasí..u tebe jde vidět ta svalová pamět a co se týče logů pěkný počteníčko,už máš "něco málo" namakáno*a20* pěkně pokračuj ať máme "my dole" inspiraci..
žlutej

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

Co máš s kolenem? Nechceš začít chodit cvičit zas do BG jak za starých časů, bylo by dobrý kdyby jsme se tam zas všichni potkávali
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
MiKra napsal:
trochu mimo mísu..

Co prosim? obvinujes me, ze uzivam AS?
Zvlastni, ze se tu s tim vzdy ozyvaji jen ti, co sami sypou nebo sypali. Tobe nebudu nic vysvetlovat, nestojis mne za to, ale pro ostatni, ktere muj log zajima, aby tu diky temhle zmrdum nevznikly nejake famy. AS jsem drive uzival, to jsem priznal uz mockrat, ale vice nez rok jsem cistej (kdyz nepocitam nejake spalovace podpultovky), a tak to i nadale zustane a popravde me ani jednou nenapadlo, ze bych se k tomu vratil.Zlepsuji se ted i bez toho, sice kvalita svalu neni zdaleka takova, ale na to kaslu. Kdo chce, at mi veri, kdo ne at mi neveri, je mne to u prdele, protoze ja mam svedomi ciste. (A nepiste mne tu prosim, kdo me veri a kdo ne, anktetu tohoto typu tu fakt nepotrebuji ). A posledni vec, zmrdy typu Peca a spol prosim, aby do meho logu vubec nelezli a sve mindraky si sli lecit jinam
Bazzy

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žlutej napsal:
Bazzy napsal:

Co máš s kolenem? Nechceš začít chodit cvičit zas do BG jak za starých časů, bylo by dobrý kdyby jsme se tam zas všichni potkávali

Mam ho rozbity nevim proste me boli uz asi mesic. Do BG chodit asi nebudu. Nemel bych se zbytecne rozcilovat
Peca

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Peca napsal:
MiKra napsal:
trochu mimo mísu..

Co prosim? obvinujes me, ze uzivam AS?
Zvlastni, ze se tu s tim vzdy ozyvaji jen ti, co sami sypou nebo sypali. Tobe nebudu nic vysvetlovat, nestojis mne za to, ale pro ostatni, ktere muj log zajima, aby tu diky temhle zmrdum nevznikly nejake famy. AS jsem drive uzival, to jsem priznal uz mockrat, ale vice nez rok jsem cistej (kdyz nepocitam nejake spalovace podpultovky), a tak to i nadale zustane a popravde me ani jednou nenapadlo, ze bych se k tomu vratil.Zlepsuji se ted i bez toho, sice kvalita svalu neni zdaleka takova, ale na to kaslu. Kdo chce, at mi veri, kdo ne at mi neveri, je mne to u prdele, protoze ja mam svedomi ciste. (A nepiste mne tu prosim, kdo me veri a kdo ne, anktetu tohoto typu tu fakt nepotrebuji ). A posledni vec, zmrdy typu Peca a spol prosim, aby do meho logu vubec nelezli a sve mindraky si sli lecit jinam

za prve,tohle je verejny log na verejnem foru,a pokud ne?mas si delat zapisky doma v excelu
pokud cekas,ze ti tady budou znamy psat jak ses super a ses kabrnak a kdokoliv ti neprizvukuje ma mindraky,je mi te jeste vice lito.Osobne zadne mindraky nemam (ani tebou vnucovane zdravotni obtize) ,jenom se vyjadruji primo na rovinu,coz nekteri proste neunesou.
dalsi vec,jak zminujes je muj doping,Ano dopoval jsem za mlada (par mg stanozolu,byl jsem mlady,hloupy a plny idealu) ,ale na rozdil od tebe jsem se nachystal na zavody,ktere jsem jednohlasne vyhral.
rovnez jsem vzdy odsuzoval doping u lidi, kteri cvici jenom pro zabavu a proste na vrcholovou uroven nemaji geneticky a berou tezsi kalibr dopingovych preparatu,aby byli in (jak pises o zmrdech,tak tohle presne delaji zamindrakovani zmrdi mily Drape).
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne proto si log vedu, cekam, ze me tu budou vsichni psat, jakej jsem borec, jenze o to ja fakt nestojim, jsem rad za podporu lidi, ale opravdu o tom muj log neni, takze v tomto jsi me spatne odhadl stejne jako Supp a dalsi mi fanousci. Log si pisu, protoze me cviceni bavi a je to pro me jakysi pohon a motivace.

AS: Odsuzujes uzivani AS u lidi, co cvici jen pro zabavu, ok to ti neberu a mozna s tebou ted uz i souhlasim, ale zase nadruhou stranu zaryty odpurce toho take nejsem, kdo ma uz neco nacviceno a chce se posunout dal i jako pouhy cvicene pro zabavu, tak at si sype, neco jineho je nekdo, kdo sotva sahl na cinku a hned to tam chce rvat. Ja s AS zacal az po nekolika letech cviceni, mozna jsem to jednu dobu prehanel a neumel jsem prestat, ale ty myty o nonstop uzivani trenu a dalsi...ty si vycucal nekdo z prstu, jenze co se tu budu porad obhajovat .AS jsem si zkusil, na jednu stranu jsem rad, protoze bych s tim stejne pravdepodobne drive ci pozdeji zacal a myslim, ze cast toho, co me prinesli, mne zustalo do ted (hlavne styl cviceni), udelal jsem ale spoustu chyb, na nektere jsem i trochu doplatil a diky tomu se snad i poucil, ale jak rikam, jsem cistej a tak hodlam i zustat, protoze vim, ze je to pro me bludny kruh. Navic tu mame nejaky zakon ze? Tak opravdu nevim, proc zrovna ty me to neustale predhazujes. Sam jsi to zkusil ( ok s tim rozdilem, ze ty ses narozdil odeme pripravoval na soutez, kterou jsi JEDNOZNACNE vyhral - dodatecne gratuluji )a sam se k tomu uz zrejme vracet nebudes, stejne tak ja. Nikdy nerikam nikdy, ale rozhodne ne v nejblizsi dobe, Peco.

Naposledy upravil Draper dne so leden 22, 2011 6:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Paye

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stejně Ti to nikdo nežere, blbě remcat umí každej.
kubaz

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peca to , ze formu kterou mas na ronnie.cz na hlavni fotce si udelal na par mg stanozolu si povidej tak kamaradum co tomu hovno rozumi a ne tady lidem , kteri vi o co go
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:

S Pecou snad jeste rozumna rec je, protoze on pusobi inteligentne, ale k tobe se opravdu vyjadrovat nehodlam pindiku
Paye

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
peca to , ze formu kterou mas na ronnie.cz na hlavni fotce si udelal na par mg stanozolu si povidej tak kamaradum co tomu hovno rozumi a ne tady lidem , kteri vi o co go

Tos usoudil podle jeho formy na ronnie.cz, ze tam posílal něco víc než stan? Ježiši kriste , je vidět, že ty víš o AS taky velký hovno. Taková forma se dá udělat i naturálně.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady aby se nekdo, kdo drive sypal, bal zlepsovat bez AS Nekdo si zaokrouhluje nahoru, tak ja si asi budu vahy ubirat, sice nekde neni co, ale treba u ty mrtvoly bych to mohl srazil o 30kg, at nejsem v podezreni
Paye

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Paye napsal:

S Pecou snad jeste rozumna rec je, protoze on pusobi inteligentne, ale k tobe se opravdu vyjadrovat nehodlam pindiku

nikdo to po tobě ani nechce naturále.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: