Spekoun: dik, ale neprehanej, rozhodne to nevypada, ze si s tim mavam, jak kdyby to bylo 100kg :) A zase neco natoc, at vidim tu tvoji "techniku na krev"
ING:
citace:
Na tohle si vzpomenu večer, až budu funět u činky s váhou skoro o 100 kg menší
tak to obcas proloz nejakyma 10kama a kardiem a treba u tech 5ek nebudes tolik funet
Dik za gratulaci, ale neni to 5x5x200kg (pro tebe 440 lbs :)), ale 7x4x200kg (440 lbs). Celkove sice vic, ale 5x5 je 5x5 :-)
Jinak vim, ze toho mam v treninku hodne, ale cvicim tak uz prakticky 2 roky on i off a opravdu mne to nedela problem, rekl bych, ze je to jen o trenovanosti a samozrejme o tom, jak to cloveka bavi.
koms : neboj tento tyden se mozna potkame kolem poledne / po poledni, ale zrovna budou lehke treninky, takze kvuli me nemusis chodit na ty 2 kundostroje tam v rohu Jo ale stejne vzdycky ses pul treniku na rotopedu :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak už to tam skoro je, příště teda 5x5? ... ne ale teď vážně, tajně čekam na to, aby se provalilo, že pravý kotouče jsou jenom ty 25tky a zbytek je polystyrén
Podle toho jakou pořád držíš techniku (pořád naprosto v pohodě stejnou) budeš mít to maxko vážně někde kolem 250 bych to viděl... máš v plánu to někdy prubnout?
Jinak si myslim, že tobě strašně pomáhá to, že máš nadlickou kondici z těch maratonů na pásu, vesle a z těch tour de france na kole... pro mě neni tak udivující, že dáš 4x200, ale to, že to dáš 7 sérií a hned za to si mrskneš 6x6!! přemístění. Nezbejvá mi nic jinýho než dát opět tohodle smajlíka a dam ho hned 2x
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Jdi uz s ti do riti, si pak o sobe budu moc myslet no ale vazne, samozrejme diky, zvlast od tebe, protoze tvuj log je pro me svym zpusobem motivaci a popravde pro me na celem forum momentalne nejzajimavejsi ( a to nerikam proto, ze mne tu hazes smajliky s palcem nahoru :-) )
Osobne na svych silovych vykonech take nevidim nic extra, rekneme, ze ty mrtvoly jsou mozna vzhledem k memu omezeni trochu lepsi oproti ostatnim cvikum a jsem s nema spokojenej, ale jinak normal vykony, ale co me tesi vic, je prave to, co pises, ze tyhle narocne treninky vydrzim od zacatku do konce ve stejnem tempu a neciti se nijak extra vystavnen ani nasledujici den po treninku. Vim, co je to mit prepalenou CNS, mel jsem to mockrat, byl jsem i opravdu pretrenovanej, ale zatim jsem to za posledni mesice nezazil snad ani jednou, druhy den proste normalne funguji, za odmenu si dam 41km na rotopedu s tepovkou blizici se maximu :), jdu do toho prace a dalsi veci a v pohode. Ona ta unava ale prijde drive nebo pozdeji, to je mi jasne, jen je potreba si to zavcas pripustit a nenechat to zajit tak daleko jako loni na jare.
Ja jsem od prirody ten typ, ze kdyz uz neco delam a bavi me to, tak to nedelam na 100% ale na 150%. At uz treba skola - bud jsem na to sral totalne a mel jsem mizerne vysledky, nebo jsem se ucil, bavilo me to a byl jsem jeden z nejlepsich ve tride, nebo co se prace tyka, kdyz jsem jeste nebydlel v Brne, ale doma na venkove, tak jsem dost casto makal rukama (chata, pole, les....) a kdyz uz jsem neco delal, tak vzdy poradne a byl jsem prakticky neunavnej. Treba 2 dny sekani dreva od rana do vecera v 45 °C na slunku prakticky bez prestavky a silenem tempu :) (to je jen priklad, ktery me ted napadl) atd. Musim se dostat do tempa a pak jedu a jsem k nezastaveni, pokud se ale do nej nedostanu a jsem v takove te "klidne" fazi, jsem linej jit si neco koupit do obchodu, ktery mam 20 metru o baraku :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jdi uz s ti do riti, si pak o sobe budu moc myslet no ale vazne, samozrejme diky, zvlast od tebe, protoze tvuj log je pro me svym zpusobem motivaci a popravde pro me na celem forum momentalne nejzajimavejsi ( a to nerikam proto, ze mne tu hazes smajliky s palcem nahoru :-) )
Tak to ja taky děkuju :-) ... já si teda log píšu hlavně kvůli sobě, jednak abych tim mohl od zkušenějších získat nějaký rady, a taky proto, že mi to prostě baví si to hezky zapsat a mít tak přehled nad tréninkem a třeba si nad tim ještě zpětně zauvažovat co a jak šlo a jak to příště třeba udělat/nedělat atd.
Když ale muj log poslouží i někomu jinýmu a to jakkoliv - buď jako inspirace, zábava, snad teda i motivace, tak už je to pro mě naprostý uspokojení :-)
Stejně tak motivační jsou pro mě některý další logy tady, ale konkrétně tvuj teď aktuálně taky nejvíc, hlavně u tý mrtvoly .. vždycky si říkam, tak já tady mam log kterej v názvu obsahuje slovo "strongman" a draper co si tak pumpuje jenom pro svoji zabavu si tam v klidu tahá pětky se 195 v sériích, to nemůžu nechat jen tak bejt :DD (bohužel u tý mrtvoly pořád bojuju s technikou, ale jakmile to vyladim, tak skončí tvoje nadvláda :D) ... ještě že nemůžeš dřepovat, aspoň nečtu denně zápisy stylu 7x5x180kg dřep :D
EDIT: ještě k tomu jak si říkal že se dycky do něčeho zažereš na 150% ... já to mam podobný, ale už se mi několikrát stalo, že sem něco miloval a žil tim naplno a pak mi to omrzelo a přesedlal jsem na něco zcela odlišnýho ... cvičení mi zatim vydrželo nejdýl a to cvičim (když nepočítam cca roční domácí šolíchání na "totalgymu" :D) cca 2,5 roku, tak doufam, že tohle mi vydrží už napořád, protože se mi tenhle, dá se říct životní styl dost zalíbil a dostal pod kůži :) ... sorry za OT sem se nějak nostalgicky rozepsal :D
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Drape, proste klobúk dole opäť, neskutočné, pre mna je sen tento rok 200 3x3 a ty aj s daným obmedzením tú mrtvolu dokážeš fakt parádne rozsekať.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
kolo cas: 60 minut
vzdalenost: 41,32km
rychlost: 41,32km/h
zatez: 8-9/9 (intervaly od 13. minuty, celkem 25 minut)
spalena energie: 942 kcal
RPM: 109-112 (ke konci vice)
tepova frekvence: ???
-dnes zatim muj nejlepsi vykon, prvnich 5 minut hnus jako vzdy, pak jsem najednou zacal citim takove to vnitrni teplo, chytl jsem tempo a valil jsem az do konce a opet se mne potvrdilo, ze cim dele jsem jel, tim vice jsem mel energie Intervaly dnes od 13. minuty skoro do konce, darilo se mne drzet rychlost na 41km/h na nej zatez jen na obcasne par sekundove vykyvy,kdy to kleslo lehce pod, ale obcas to slo i nad 41km/h. Dal jsem i pet 2-minutovek, ale pokud chci udrzet rychlost, tak tu posl. pul minuty jedu fakt jen silou vule, protoze je to pro stehna fakt zaber. Celkem dnes 25 (myslim ale ze 26 minut na max pri rychlosti 41km/h) a ve vysledku i delsi ujeta vzdalenost, takze PR.
-pred trenikem spalovac, byl jsem po nocni a moc se mne nechtelo, tak jsem se musel trochu nakopnout
bench press
92,5kg x 8
92,5kg x 8
92,5kg x 8
92,5kg x 8
92,5kg x 8
92,5kg x 8
-dnes zakladni cviky po 8op, naposledy jsem to jel s 90kg, pocitove tak akorat, ale zkusil jsem pridat. Prvni 4 serie ok, 5. na krev, u 6. jsem si cinku chytl palcovym uchopem a jel to trochu rychleji a byla o neco lehci nez ta predchozi, celkove splneno a i technicky to sedlo, jen jsem to jel na te debilni uzke lavicce na ktere vravoram a kde si nemuzu zaprit nohy a to me trochu vyvadelo z koncentrace, jinak ale ok.
mrtvy tah
160kg x 8
160kg x 8 ( - jak hovno, mel jsem chut jet dal, ale kdyz 8ky, tak 8ky, sila s kazdou dalsi serii odchazi rychle)
160kg x 8 ( - to same, pocitove strasne lehke a rekl bych ze nejlepsi serie ze vsech)
160kg x 8 ( - taky jeste lehke)
160kg x 8 ( - tady uz to ke konci trochu ztezklo)
160kg x 8 ( - tady uz jsem cinku trochu vic odrazel od zeme a posledni opakovani uz hodne tezke)
-dnes po strasne dlouhe dobe nejaky stredni pocet opakovani, porad stridam 10ky a 5-4ky, takze jsem zvolil 8ky, jen jsem nevedel, jakou vahu zvolit, ale tak nejak intuitivne jsem si nalozil 160kg a bylo to uplne akorat. Prvni 3 serie lehke jak hovno, u 2. a 3. jsem mel pocit, ze bych mohl dat minimalne 10reps, pak uz to zacalo tezknout, 4. jeste v pohode s rezervou, 5. o neco tezsi a ta posledni 6. - neplanovana :) uz u posledniho opakovani hodne na krev a nejiste, ale ok. Pauzy jsem daval kratsi nez u tech tezkych serii. Serie nad 6 op. jezdim vetsinou rychle a s tukanim a mensim odrazem cinky o zem, ale tady jsem se snazil co nejvice pokladat a nejet to nejak extra rychle, jen ty posl. opakovani u poslednich serii jsem trochu odrazel, ale jinak super, uz se tesi, az si ty 8ky zopakuji. Btw moje PR pro 5-6x8 je se 140kg, nikdy jsem nejel vic :)
military press
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
-pridal jsem 5kg, ale ze to bude tak tezke, to jsem necekal. Uz od prvni serie jsem vedel, ze to nebude prdel a pokud tech planovanych 5x8 dam, tak hodne na krev a take ze ano. Prvnich 3x8 military press, 4. serie posledni opakovani s mensi pomoci nohou a 5. uz od 7. opakovni push press, ale nastesti me koleno prudke pohyby nesnese, takze jen mirna pomoc.
bicepsovy zdvih VC
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
-predminule nebo kdy to bylo, mne tohle celkem prekvapilo, tak jsem si to dal znovu. Prvni 3 serie ok, 4. taknejak obstojne, 5. uz seriozni cheating ke konci serie, ale v MF psali, ze u tohoto cviku je to ok, pokud je to kontrolovane :D Jinak bralo to vyborne
francouzsky tlak
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
-dal jsem hodne rozcvicovaich serii kvuli loktu, ale porad bolel, prvni 2 serie utrpeni a pripalo mne to jak ruska ruleta pak se to zlepsilo a ty ty posledni 2 uz jen s mirnou bolesti, ale tenhle cvik budu davat jen vyjmecne.
pritahy JR
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 12 (2x)
-prava slabsi ruka dnes mnohem silnejsi a technictejsi, levacce se moc nechtelo, ale celkove to bralo laty pekne
tlaky JR v leze
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 9
30kg x 9
-to byla nejvetsi pi*ovina dnesniho treninku, rikal jsem si, ze kdyz jsem to strasne dlouho nejel, tak ze by to mohlo sednout pekne, ale opak byl pravdou, bralo to vsechno, jen ne kozy :) Mel jsem jit na MP, jak jsem puvodne zamyslel. Ale sere pes, nemuze byt vse dokonale :)
superserie: uzky bench + bicepsovy zdvih JR v sede
70kg x 10 + 20kg x 10
70kg x 10 + 20kg x 10
70kg x 10 + 20kg x 10
70kg x 10 + 20kg x 10
70kg x 10 + 20kg x 10
-bench ze zacatku tezkej jak prase, ty podelany tlaky JR me asi trochu vycucly tricapsy, pak to ale zlehklo, biceps dnes celkem easy oproti minule.
upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
-klasika jako vzdy, vyborny doplnek na zadni delty
pullover
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5Kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 18
-zase jsem dal jen 98 opakovani a ne 100, se na to muzu vy*rat :)
superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 22,5kg x 15
75kg x 12 + 22,5kg x 15
75kg x 12 + 22,5kg x 15
75kg x 12 + 22,5kg x 18
75kg x 12 + 22,5kg x 20
-gut, jen jsem se u protismerek stridal s 2 lidma a zdrzovali me :)
superserie: bicepsovy zdvih na kladce + tricepsove stahovani kladky
45kg x 15 + 50kg x 15
45kg x 15 + 50kg x 15
45kg x 15 + 50kg x 15
45kg x 15 + 50kg x 15
45kg x 17 + 50kg x 17
-mirne brutalni rehabilitacni pumping :) Vim, ze je to zbytecnost, ale ted budou 2 dny volna, tak jsem to chtel jeste trochu polechtat, podobne jako predchozi superserie, ktera taky byla navic
kolo
30 minut
-dnes tedy s dechem mirne pozadu, jeste ze tam hrala na plny kule hudba a nebylo slyset me hekani :) ale poradne jsem se do toho dostal opet az v druhe polovine a i kdyz jsem uz jel z posl. sil, tak jsem drzel tempo az do konce.
TIME: 152 minut (77 serii, pokud pocitam cviky, kde jedu kazdou stranu extra, tak 87. Dnes toho bylo trochu vic, ale to proto, ze bude 2 dny volna:) ) + 30 minut kolo
-na to, ze jsem sel spat o pul 7 po nocni a po 11h jsem uz byl v posilovne, to bylo naprosto super. Hlavni byly samozrejme mrtvoly, ktere jsem do puntiku splnil, i bench dnes potesil, zda se, ze jde trochu hore, u doplnku jsem dnes nebyl tak spravne rozjetej a trochu jsem usinal (viz dnesni spanek) ale i tak jsem se snazil drzet tempo a myslim, ze jsem to zvladl ve slusnem case. Jen dnes na nocni asi chcipnu
-ted by mely byt 2 dny off a dalsi trenink v nedeli. Mel by byt tezky, premyslim, jestli u DL vahu nechat zkusit tech 5x5x200kg nebo pridat a jet 4ky....
Šmarjá, těch 5x5 200 už mělo být dávno, tak žádné odkládání, už minule si na to měl, tak nás nenapínej .
ale prdlacky, to musim vedet ja, jestli jsem na to mel nebo ne :D
Drape ten francouskej jak jedeš technicky? Lokty se snažíš dávat k sobě a činku pokládáš k čelu nebo hodně za hlavu? Já jen že 50kg je už dost, ještě s 10 očkama...
Drape ten francouskej jak jedeš technicky? Lokty se snažíš dávat k sobě a činku pokládáš k čelu nebo hodně za hlavu? Já jen že 50kg je už dost, ještě s 10 očkama...
nevim, mam to natocit? :)
samozrejme to neni pullover s VC, lokty se snazim drzet co nejvice u sebe = lepe citim tricepsy, s nadloktim se snazim nehybat a drzet ho kolmo k zemi, maximalne u poslednich tezkych opakovani to trochu cheatuji a cinku poustim nekam na celo, ale to ti ted uplne presne nereknu, musel bych si to zkusit, delam ten pohyb automaticky. Hlavni je pro me to ,ze ty svaly z toho oprvdu krasne citim.
nevim, mam to natocit? :)
samozrejme to neni pullover s VC, lokty se snazim drzet co nejvice u sebe = lepe citim tricepsy, s nadloktim se snazim nehybat a drzet ho kolmo k zemi, maximalne u poslednich tezkych opakovani to trochu cheatuji a cinku poustim nekam na celo, ale to ti ted uplne presne nereknu, musel bych si to zkusit, delam ten pohyb automaticky. Hlavni je pro me to ,ze ty svaly z toho oprvdu krasne citim.
Tak ja z francouskýho a z bradel cítím tricáky asi nejvíc..jestli můžeš někdy natočit, klidně natoč, rád se podívám..:) (tím neodsuzuju tvoji techniku nebo něco, jen by mě zajímalo jak vypadá francouskej s 50kg..protože bych řekl že je to dost..)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru