Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D 15 minut v BG na veslování či jak se tomu říká mě dnes zabilo... kolik minut si jezdil ty?

Hodinovky (asi 2 minuty pauza v pulce na napiti se , protoze u toho to jaksi nejde) jezdil jsem asi pul roku v kuse kazdy den, pak se mne to na dalsi pul roku totalne zhnusilo :D Muj rekord byl myslim 5x30 minut po sobe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

superfreak
já potřebuju film před sebou, nebo něco... to zrcadlo je ještě horší, než kdyby tam byla zeď. Zkoušel si ho někdy od tý doby, co se ti stal ten úraz, nebo to vůbec nejde? (nebo proto, že se ti to zhnusilo..)
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave ze jsem jezdil po tom uraze, protoze to byla dlouho jedina aerobka, kterou jsem mohl, ale "svoji technikou" samozrejme. Nezapojeoval jsem tolik nohy, ale hlavne vrsek. Vykony jsem mel okolo 7400 / 30 minut myslim.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D nechci ti to zasírat... dyžtak řekni

já dal 4Km/16 minut... párkrát sem si dal minutku jakože naplno.... dost pecka. Ale nuda, nejvíc mě baví běhání no... ale tohle by se dalo, navíc mi přijde, že se u toho nejvíc spaluje asi
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D nechci ti to zasírat... dyžtak řekni

já dal 4Km/16 minut... párkrát sem si dal minutku jakože naplno.... dost pecka. Ale nuda, nejvíc mě baví běhání no... ale tohle by se dalo, navíc mi přijde, že se u toho nejvíc spaluje asi

ne v poho, klidne sem pis, jen tu na me nemrkej tim debilnim mkrajicim smajikem

ted jsem se dival,kdyz jsem jezdil loni jednu dobu 4x15 minutovky, tak 3,8-3,9km/15m ....veslo je fakt masakr a spalujes u toho nejvic energie, protoze tam zapojis nejvice svalu, prakticky cele telo.
Merrao

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě je běhaní taky zajímavější, zvlášť když meníte trasy. Prostě nic není stejné, nestojíte na místě. Pořád koukáte na něco nového.
Já bych to co vy dáte asi nedala, já mám na nic ty kolena, takže střídám rychlé/nižší zátěž, pomalejší/těžká zátěž ve stoje...vtšinou celou písničku, ale někdy když je refrén rychlý tak si na něj sednu :D
madball

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych řekl, že s těma tvýma aerobkama je to tak, že je to závod sám se sebou. Prostě jak to někdo má u činek, tak ty ze sebe chceš vymáčknout co nejvíc tady. Je to tak?
Dost obdivuju, že to dáváš, protože si dost dobře dokážu představit, jaká je to dřina a asi bych na tohle neměl. Ale pak se jen podívám na tvůj podpis a je mi to jasný.
Loudy

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
28/3 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,43km (PR!!!)
rychlost: 42,43km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 968kcal
RPM 112-115
tepova frekvence: ****

-dnes aerobka az odpoledne a opet se potvrtdilo, ze je vice energie nez po ranu, kdy je telo ztuhle a byl z toho zatim nejlepsi vykon ever. Nevim, jak to popsat, ale slovo masakr je asi naprosto nedostacujici
-jinak dnes jsem trochu lital po doktorech kvuli operaci a moc dobre zpravy si nenesu . Jeste me ceka nejakych par vysetreni, zatim jsem v klidu, ale operace kazdopadne pristi tyden nebude, pritom jsem se opravdu tesil, ze sem se k tomu konecne ohodlal Vice to rozvadet nebudu.

A teď to zkus na normálnim kole v přírodě
Morico

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
...protože si dost dobře dokážu představit, jaká je to dřina a asi bych na tohle neměl. Ale pak se jen podívám na tvůj podpis a je mi to jasný.

No pokud to má draper, jako to mam občas já, tak ona to ani dřina v pravým slova smyslu neni (já teda nedávam zdaleka takový šílenosti, ale o to mi teď nejde) ... prostě, když mi třeba chytne chůze na páse do kopce, tak nepotřebuju žádnou tv před sebou, žádnou hudbu, dokonce si ani neřikam "joo, tak teď prostě musim dřít nebo tak" ... prostě mi to jenom baví a čim víc je to náročný, tim víc mi to baví a tim pádem je to míň náročný :D a čas utíká někdy až neuvěřitelně rychle ... já teda dávam spíš tak 20-30 min, ale když mi to chytne, tak mi to přijde jako 5 min ... nepočítam ale teda prvních pár minut, ty mi naopak přijdou zase jako půl hodina někdy ...
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29/3 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

tlaky JR v leze
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
-minule to bylo tak akorat s 30kama, tak jsem dnech pridal s tim, ze pojedu 8ky, ale nebylo to ze zacatku tak tezke, tak jsem jel 10ky dokud to pujde slo to az do konce, i kdyz posledni 3 serie byly tezky a dokonce jsem na sobe zpozoroval i znamky potu :-)

mrtvy tah s JR
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 12
-tohle opet bez komentare, tolik endorfinu se v mem mozku vyplavi snad jen na rotopedu :) Perfektni cvik. Posledni serii jsem dal 12reps, silove by slo mnohem vic, ale leva ruka uz by to neudrzela.

tlaky VC v sede
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
-tady jsem udelal zmenu, misto JR jsem to dal s VC, tezke tak akorat, ale bralo to sluse. JR mam ale asi o neco malo radeji

bicepsovy zdvih JR
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
-i tady zmena a to misto VC jsem dal JR. Vahu jsem netusil, protoze tady s pumpujicimi se bicepsy sila odchazi celkem rychle, ale trefil jsem to akorat. Mozna tech serii bylo 11, protoze me bavil guruhonza a nejak jsem se ztratil v pocitani :)

kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-tady jsem se opet diky honzovi ztratil :D ale 10x10 bylo 100%, mozna ze jich bylo i 11 nebo 12. Kazdopadne jde to cimdal lepe, pauzy celkem kratke a vse s rezervou a je muj momentalne asi 2-3. nejoblibenejsi cvik.

pritahy JR
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
-mrtvy tah s JR, kliky na bradlech a pritahy JR jsou me 3 top cviky

bench press hlavou dolu
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-rychlovka, spodni kozy pekne procitene

zdvihy nohou v sede na lavicce
15
15
15
15
18
18
-nevim jak ten cvik nazvat, proste si sednu na lavicku do zaklonu, chytnu se za okraje a jakoby kmitam nohama respektive pritahuji je napnute k trupu s tim, ze drzim v brichu stale napeti, bere to krasne

swing
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
-zase po delsi dobe, hodne se tu musi clovek soustredit na techniku,ale citil jsem to pekne

predklony na stroji
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20

mohamedany ve stoje
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
-to jsem sice uz davat nechtel, ale cekal jsem, az se uvolni kolo

kolo (spinner)
60 minut
-opet naprosto perfektni jizda, po 10 minutach total mokrej a opet to uteklo strasne rychle

-naprosto perfektni trenink, ty 10ky miluju, krasne u toho procitim svaly a necitim se druhy den zdaleka tak unavnej jako z tezkych vah
Majesty

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyve si delas srandu, 11 cviku + 60 minut kardio, trenink pres tri obrazovky
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska neměl draper nic moc tréning... přišel sem - dělal tlaky s VC
odcházel sem a začínal přítahy JC... prostě nuda

emh =) a nebo kecám, protože když sem rolovat stránku, tak sem nemohl dorolovat, jak byl ten tréning dlouhej... draper je zabiják! jinak už asi nemám co říct, protože sem nebyl ani na 1/4 jeho tréningu :D ale při přítazích jednoruček ani známka únavy
Pavelito

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty snad jen cvičíš a píšeš sem na log ne? děláš vůbec něco jinýho :D moje úcta....
MiKra

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se z tebe fakt poseru..To už není trénink, ale totální devastace svalů..

shooter

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak mimochodem roste ti z těch giga sérií, aerobce každej den, ještě něco? A asi si hodně bohatej když do sebe každej den rveš 1000g sacharidů + výsoký kvanta bílkovin a ještě jak si psal neskutečně moc zeleniny. To musíš být přežranej jak sviňa.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: