Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele, nechceš jít někdy na čerstvej vzduch. někdy o víkendu, když by bylo pěkně, projet se na kole bez hrocení, zastavit někde na kofču. bych se zeptal ještě pár lidí. kámoš s Katkou z posilky by asi určitě šli. já s přítelkyní. jen se ptám, abys taky vylezl na to slunko, který tě nabíjí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24/4 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

tlaky JR v leze
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
-dlouho nebyly tlaky jednorucek jako hlavni cvik na prsa a dnes jsem na ne dostal chut a jeste k tomu na 10x10. Vaha akorat, pauzy ze zacatku kratke, postupne jsem natahoval, vse sedlo vyborne a krasne jsem citil prsni svaly.

mrtvy tah
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
-tohle mne prekvapilo, jak to bylo lehke, dokonce jsem mel ze zacatku chut pridat, ale preci jen jsem to nechal, alespon jsem daval kratsi pauzy a soustredil se na techniku. Prvnich 5 serii opravdu celkem rychle a relativne lehce (rezerva tak 1 opakovani umerne pauzam mezi seriema) , pak uz slo do tuheho a ke konci mne to dalo celkem zabrat, ale nic ultra na krev a i tak pocitove vse mnohem lehci nez ta sama vaha predminuly trenink. Jinak technicky to dnes sedlo vyborne, coz mne tesi nejvic. Je fuk, kolik mam na cince, hlavne ze to citim :)

premisteni a tlak
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
-porad jezdim ty fitnessacke tlaky v sede, tak bylo na case zase trochu pritvrdit a zapotit se :) Tenhle cvik jsem nejel uz asi 2 mesice, celkove sla sila o neco dolu vsude vzhledem k tomu, ze jsem zhubl, takze jsem netusil, s jakou vahou tohle jet, abych splnil 10 serii. Zkusil jsem 70kg, i kdyz jsem si myslel, ze jsem prestrelil, ale naprestrelil, bylo to uplne akorat. Makl jsem si pekne hlavne u tlaku (i kdyz posl. opakovani uz to byl takovy mirny push press), technicky, troufam si rict, ze snad i lepsi nez drive (ale to je jen muj pocit:) ) a bralo to naprosto fantasticky ramena. Nevim, z ceho jsem mel dnes vetsi orgac, jestli z tohohle, z mrtvol nebo z kardia na konci :D , ovsem toto je asi jediny cvik, u ktereho se dokazu regulerne zapotit :)

bicepsovy zdvih JR
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
-peknej pumping, ale zase nejak nechutne moc lezou ty zily jak jsem zhubl

kliky na bradlech
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
-dnes jsem citil, ze je sila, takze jsem zase neco malo pridal, i kdyz ono tim, ze vazim mene, tak se to pridanym zavazim zase kompenzuje :) Ze zacatku lehke, takze jsem valil, pak jsem pauzy trochu vic natahoval, nektere serie ke konci byly na krev, ale celkove to dnes sedlo krasne.

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-porad si rikam, ze bych jednou mohl dat, at je zmena, pritahy VC, ale tomuhle cviku proste nikdy nemuzu odolat, protoze laty z nej citim mnohem lepe nez z pritahu VC a je take celkove narocnejsi, coz ja asi radeji Dnes opet super.

bench press hlavou dolu
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-chtel jsem dat jednorucky hlavou dolu, ale dal jsem bench, kdyz jednorucky byly na zacatku treninku. Dnes to bylo tezsi nez minule, takze jsem musel jet vice dynamicky a posledni 2 serie tak tak, ale vse splneno a kozy prociteny.

zdvihy nohou v sede v zaklonu
15
15
15
15
15
15
15
15
-gut, zvlastni je, ze kazda dalsi serie bere lepe a lepe

mohamedany ve stoje na kladce
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20
-to uz jen tak symbolicky na "dorazeni" bricha, i kdyz jsem chtel dat puvodne svicku na naklonene lavicce, jenze lavicka obsazena.

pullover
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
-jeste na zaver pumpovacka vrsku tela a vlastne je to castecne i cvik na bricho.

kolo (spinner)
60 minut
-jsem si rikal, ze nemusim, ze je to zbytecny, jenze..... :D Jelo se vyborne, az na ty litry potu , posledni minutu jsem opravdu poradne otocil koleckem a valil, co to slo. Rekl jsem si, ze to musim vydrzet, stehna uplne KO, tepovka asi tak odhadem 550/ minutu a opravdu jsem myslel, ze chcipnu.

edit: jinak v BG jsou od vcerejska behaci pasy, coz je sice lakave, ale rozhodl jsem se, ze jim je nebudu nicit svym potem (zatim )

-naprosto vynikajci trenink, porad jezdim ten svuj pracovne nazvany 10kovy koncept tzn. 1 zakladni cvik na partii po 10 seriich (stridam obvykle 10,8 a 5-6 opakovani) + doplnky vetsinou v rozsahu 8-12 opakovani a celkem me tohle bavi. Dnes to byla takova patlanina od vseho, neco tezce, neco lehceji neco stredne. A opet se mne potvrdilo to, ze v jidle je energie. Vcera jsem hodne jedl, dokonce jsem byl nuce jist nezdrave vysokokaloricke veci, ktere jsem nechtel, ale asi to udelalo sve a to se mne potvrdilo uz mockrat.
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25/4 I. faze: KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,57km
rychlost: 42,57km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 970kcal
RPM 114
tepova frekvence: ****

-jeste v polovine v cas 30:00 jsem byl tesne pod 21km, tzn. ze kdybych drzel stavajici tempo, tak nedam ani tech povinnych 42km, takze jsem do toho slapl a poslednich 20 minut jsem rychlost vicemene nepustil pod 43km/h, coz bylo sice HC a hlavne posledni 5 minutovka, ale diky tomu jsem to vytahl na skoro 42,6km. Jen mam maly problem a to, ze mam z toho sedatka brutalne odrenou oblast mezinozi a kdyz pisu brutalne, tak tim myslim fakt brutalne Ale tohle me absolutne nemuze zastavit :)
-jinak po vcerejsim premisteni a tlaku mam uplne na sracku trapezy, takhle me uz dlouho nebolely a po pulloveru latissimy a vlastne celkove cely vrsek tela.

25/4 II. faze: KARDIO

kolo
vzdalenost: 42,30km
rychlost: 42,30km/h
spalena energie: 964kcal
RPM 113-114

-od 20. minuty krize, jak kdyby na me sla hypogylekmie, myslel jsem, ze nedojedu, ale pak to z niceho nic preslo a jelo se fantasticky, ovsem poslednich 10 minut uz bylo HC
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26/4 KARDIO

kolo
vzdalenost: 42,22km
rychlost: 42,22km/h
spalena energie: 962kcal
RPM 113

-opet vrazedna jizda, ale musel jsem na to vlitnout hodne brzo rano a jeste jsem prakticky spal. Dnes o neco malo horsi vysledek, ale rekl bych ze to bylo rotopedem a ne mnou 42km splneno a pocit absolutne orgasmicky :D

odpoledne: BRICHO

zkrcovacky 4x15
svicka 5x15
V-ups 4x15

-gut, jsem rad, ze jsem to dal, at se s tim nemusim s*at zitra v posilovne
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27/4 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO

tlaky JR v leze
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
-jsem vedel, ze to bude pro me jako pro antitlakare trochu velke sousto a malem jsem se jim udavil :), ale nakonec to tam padlo, i kdyz tak tak a u poslednich 3 serii jsem musel trochu vice natahnout pauzy. Kozy ale pekne napumpovany.

mrtvy tah
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
-me oblibene 8ky se 150kg. Predminuly trenink, kdyz jsem je jel, jsem psal, ze byly hodne tezke, dnes se to od zacatku zdalo lehci, prvnich 5 serii opravdu nejak zavratne tezke nebyly a sedla mne i technika, takze jsem pauzy nijak extra nenatahoval, od 6. serie to ale zacalo tezknout a kazda dalsi uz byla tezsi a tezsi. Nejtezsi byla asi 9. ,kdy jsem to posledni opakovani vytahl asi peknym kocicakem, takze jsem si pred 10. serii dal pro sicher delsi pauzu a diky tomu jsem ji dal oproti te predchozi serii celkem v pohode. Jinak obrovska spokojenost. A i presto, ze se ze me stava peknej chcipak , tak se tady sila celkem drzi, respektive se po nejakem tom poklesu od me top DL formy ustalila a i technicky mne to ted velmi sedi. Skoro vse bylo bez odrazeni. Nevim proc, ale kdyz cinku pokladam sice ne do uplneho klidu, ale pokladam a neodrazim, tak mne to pripada lehci a dnes to i nezvykle pumpovalo latissimy.

premisteni a tlak
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
-minule jsem tento cvik cvicil po dlouhe dobe a hodne me bavil, takze jsem si ho i dnes musel dat. Vahu i objem cviku jsem nechal, tezke to bylo, posledni opakovani u tlaku respektive push pressu vzdy nadoraz, ale opet to vse sedlo nadherne a uz i ty nohy se vice zapojuji. Jinak vzdy si stezuji, ze se u anaerobni casti treninku nezpotim, ovsem pokud zarazuji tento cvik, jsem mokrej skoro, jak kdybych slapal na rotopedu a i dnes jsem byl po techto 10 seriich mokrej snad uplne vsude. Jinak fakt masakr cvik

bicepsovy zdvih VC
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 10
-klasika, pumping, zily:) atd

kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-mych oblibenych 10x10 s Drejprdem :) Klasika, splneno, neco tezsi, neco lehci, neco tehnictejsi neco mozna mene, snazil jsem se co nejvice o co nejmensi predklon, nahore ruce propinat a dole neodrazet. Celkove jsem z toho citil tricpesy pekne, coz je hlavni.

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-tanhle cvik je jak droga a uz nejak podezrele dlouho me bavi a strasne sedi, co se procviceni latu tyka. Dnes opet parada.

tlaky JR hlavou dolu
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
-nejprve jsem zacal klasickym benchem, protoze lavicka byla obsazena, dal jsem nejaky 2-3 serie po 8 s 80kg, ale bylo to uz moc tezky, pak se uvolnila lavicka, tak jsem si dal jednorucky, ktere jsem puvodne zamyslel. Sice taky uz tezke, ale ok.

pritahy VC k brade
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5Kg x 10
-moc casto ted doplnky na ramena nedavam, takze dnes jsem zase dal a pro zmenu pritahy k brade. Moc fajn cvik.

superserie: pritahy na stroji s oporou hrudniku + protismerky
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
-pritahy na stroji s oporou po delsi dobe, u protismerek ted posledni dobou nemuzu uplne 100% vychytat tu " kozo-trhajici " techniku :) ale jako vse jsem napumpoval pekne :)

kolo (spinner)
60 minut
-muj oblibeny spinner byl zabrany, ale hodna Blazenka :) vedela, ze je muj oblibeny, tak mne tam ochotne pustila :) Nejprve jsem si rikal, ze dam jen pul hodiny, ale to by se mnou asi neco nebylo v poradku , takze samozrejme klasicka hodina a to ciste ze zavislosti Dnes to bylo ale trochu extremni v tom, ze jsem uz pri treninku byl pekne zpocenej, coz jindy nebyvam a bohuzel jsem nemel nahradni prevlikani, takze asi uz ani ne v polovine nebylo absolutne do ceho utirat pot, vse totalne nasate, dokonce i v botach mne uz cvachtala voda a fakt jsem se tam citil blbe. I kdyz energie bylo hafo, tak jsem si rikal, ze to skoncim, ale zase jsem si rikal, ze za magora me tam stejne uz maji od doby, co tam chodim, takze vic si to posrat nemuzu, jen ze sebe maximalne muzu udelat vetsiho No takze jsem jel a jel i pres tu potopu, asi 7 minut pred koncem uz to bylo fakt hrozny, ale musel jsem to proste dojet Jinak jak jsem psal, energie bylo dost, tempo naprosto idealni a az na ten pot, to bylo super.

-po 2 dnech opet trenink v posilovne. Kdyz dam mezi treninky 2 dny volna, tak nejen ze jsem zregenerovanejsi, coz asi neni zadny velky objev , ale take se na trenink tesim mnohem vic a jdu na nej s mnohem vetsi chuti a dnes jsem se opravdu tesil a take jsem si ho pekne uzil. Vse sedlo vyborne a nemam, co bych vice dodal.
Poman

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechceš vyzkoušet ty nový pásy?

Btw. Že se nestydíš bejt takhle sprostej
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

To jsem se jen skrabal prostrednickem na cele, nemuzu za to, ze ses takova domysliva citlivka

A k tem pasum, rekl jsem si, ze jim je zatim nebudu nicit svym potem Btw kolik sis dneska dal? hodku? :D
Poman

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Poman napsal:

To jsem se jen skrabal prostrednickem na cele, nemuzu za to, ze ses takova domysliva citlivka

A k tem pasum, rekl jsem si, ze jim je zatim nebudu nicit svym potem Btw kolik sis dneska dal? hodku? :D

Já jsem no

Hodku kde?Na páse? na kole? To mě ani nehne Se dost nadřu dopoledne s pacientama ještě se takhle unavovat
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik kcall denně máš při tak šíleným martonu ve fitku ?
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Kolik kcall denně máš při tak šíleným martonu ve fitku ?

Opravdu ale opravdu netusim, ale neni to rozhodne nejak extra moc. Sachry bych odhadl okolo 500g z toho jich je opravdu hodne ze zeleniny, bilkoviny nevim a ted i docela dost tuku, rekl bych tak 150g urcite, ale to jsou opravdu jen hrube odhady, navic to mam blbe rozlozene. Potreboval jsem zhubnout, co jsem nabral podzim / zima a poradrilo se.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tj. cca 4000 Kcall to vidím - jsem si říkal, že pod 3000 Kcall to snad ani nelze přežít...dlouhodobě
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
tj. cca 4000 Kcall to vidím - jsem si říkal, že pod 3000 Kcall to snad ani nelze přežít...dlouhodobě

Byly ale doby, kdy jsem cvicil 4x tydne 60-90 minut normalni trenink a tlacil do sebe bez jakehokoliv prehaneni 1000g sachru, nejakych 300+ g bilkovin, a cca 100g tuku den co den, ovsem celkem to unavovalo, kdyz si na ty doby vzpomenu a samozrejme slo do tuku, ale jelikoz jsem byl tenkrat bigorektik, tak jsem to nevidel :) Ovsem tenhle prijem, co mam ted, mne uplne staci, s tim kardiem jsem s tim i zhubl a citim se, co se energie tyka, v naproste rovnovaze. Samozrejme, ze bych se svym apetitem zvladal i 5x tolik bez problemu a celkem rad, ale to samozrejme nejde.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28/4 KARDIO

kolo
vzdalenost: 42,57km
rychlost: 42,57km/h
spalena energie: 970kcal
RPM 114

-po vcerejsku opet krasna svalovka, celkem jsem se vyspal, ale moc se mne na to kolo nechtelo a zacatek tomu take odpovidal. V polovine jsem opet nemel ani 21km, coz me vzdycky stresuje ale zaroven donuti k tomu, abych se neflakal, takze jsem do toho slapl, poslednich cca 15 minut drzel rychlost casto i nad 43km/h, posledni minuta opet "na krev" a nakonec paradnich 42,57km

odpoledne: BRICHO

zkracovacky (nohy hore) 5x15

svicka 5x15

-10 serii, ale snad kvalitnich, protoze jsme opravdu brisaky citil jako malokdy a zase se s tim nemusim zitra otravovat v posilovne

Naposledy upravil Draper dne čt duben 28, 2011 4:07 pm, celkově upraveno 2 krát
Morico

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem koukal ze zvědavosti, kolik si jezdil nějaký ty první cyklotoulky a bylo to 39,11 km, to si se zlepšil o cca 3,5 km za nějaký 4 měsíce ... na konci léta očekávam alespoň 47 km :)
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29/4 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO

bench press
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
-teda celkem tezke, ale silu drzim zuby nehty i to celkem pumpovalo :) Vsechny serie zhruba stejne tezke, nektere ale sedly lepe, jine hure, celkove spokojenost.

mrtvy tah
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
-nejak mne dnes ten pocet serii trochu ujel no ale uzil jsem si to paradne. Po dlouhe dobe jsem zase pridal a rovnou 10kg, i kdyz jsem to nepovazoval ze nejlepsi napad vzhledem k tomu, ze mezi minulym a dnesnim treninkem byl jen 1 den pauzy, no ale riskl jsem to. Prvni serie byla tezka, takze 4ky byly jasne. Dalsi serie uz byly pocitove o neco lehci, asi bych nekde tech 5op dal, ale nejsem si jisty, jestli ve vsech 10 seriich. Kdybych mel 2 dny volna mezi treninky, tak bych mozna jo, ale uz jsem to nechal. 5ky s timhle dam v priste. Bylo to tezke, nektere serie tezsi, jine lehci, ale vse bylo o technice. Kdyz jsem to tahal po holenich, (ktere uz mam totalne ro***dane), z pat a jakoby na sebe ne pred sebe a nekrcil jsem u toho lokty, coz je muj blby zvyk, ale mel jsem ruce svesene, tak to bylo mnohem lehci nez v opacnem pripade a take se k cince samozrejme spravne srovnat od zacatku, coz je celkem klicove. Celkove mne to ale vse sedlo pekne, plan byl 10 serii, ale jel jsem a jel, kdyz uz jsem jich mel 10, tak jsem si rekl, ze jeste 1-2 zkusim a z 1-2 se vyklubalo dalsich 5 :) a treba ta 14. a 15. byly pocitove lehci nez treba nejake uprostred toho 15 serioveho maratonu. Priste zkusim na odlehceni 10x10 jen nevim s jakou vahou...

premisteni a tlak
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
-u tech mrvol par kapak potu padlo, ale nejak zavratne me fyzicky nevycucly, takze s chuti do toho nejnarocnejsiho cviku z celeho treninku. Vahu jsem opet nechal, protoze preci jen 15 serii mrtvol a 10 serii benchu jsem mel za sebou a moc jsem neveril tomu, ze to pujde. Minule jsem psal, ze to bylo celkem tezke, dnes to ale pocitove bylo lehci a technictejsi. Nejhorsi je tady vzdy prvni serie, protoze se u tohoto cviku uz nijak nerozcvicuji, protoze si myslim, ze jsem dost. Od druhe serie uz to lehklo a hlavne jsem do toho sel celkem dynamicky oproti minulemu treninku a vyraz respektive tlak cinky byl dnes lehci nez minule. Premisteni je celkem v pohode s touto vahou, ale pekne uz do toho jdu i nohama, hlavne vzdy poslednich opakovani, to same u tlaku je to ke konci serie tak trochu push press. Celkove super, moc me tenhle cvik zase bavi, krasne bere ramena a po tehle 10 seriich jsem byl opet mokrej, jak kdybych slapal 20 minut na kole.

bicepsovy zdvih VC - skotovka
40kg x 7
40kg x 7
40kg x 7
40kg x 7
40kg x 7
40kg x 7
40kg x 7
40kg x 7
40kg x 7
40kg x 7
-sice jsem chtel dat jednorucky, ale uz asi 2 mesice stridam jen 2 cviky, tak at je zmena, dal jsem skotovku s VC. Vahu jsem nedokazal odhadnout, ale typl jsem to dobre. Jako zmena to bylo super.

kliky na bradlech
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 7
-minule bylo 10x10 jen s Drejprdem, tak dnes jsem na Drejprda pridal 7 a pul kila :D Ze zacatku az podezrele lehke, takze do 5. serie celkem fofr, za coz jsem byl rad, protoze se tenhle cvik vzdy tahne, pak to ale nejak tezklo, ale vse splneno, i kdyz posledni 2 serie uz nadoraz a opet dnes to opet pekne sedlo na triceps.

pritahy VC
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
-dnes jsem tedy udelal vyjmku a jednak z casovych duvodu, protoze toto je rychlejsi a jednak v ramci zmeny a protoze jsem tenhle cvik nejel uz 100let, tak jsem dal pritahy VC. Technicky to sedlo, davam o neco malo mensi predklon nez jsem daval drive a taham to trochu vic po stehnech (inspirace Hovnivalovym videm pritahu:) ) ). Jednak to tak lepe zabira zada a jednak si tak muzu dovolit vic nalozit. Jednorucky jsou imho lepsi, ale tohle dnes bralo take moc pekne.

tlaky JR hlavou nahoru
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
-ac tenhle cvik nemam moc v lasce a take ho cvicim jen malo, tak dnes opravdu suprove prociteny prsa

superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 12 + 10kg x 12
10kg x 12 + 10kg x 12
10kg x 12 + 10kg x 12
10kg x 12 + 10kg x 12
10kg x 12 + 10kg x 12
-bricho jsem dal vcera odpoledne, takze jeste zbyl cas na nejake ty pumpovacky. Tuhle kombinaci jsem nejel dlouho, tak proc si ji nedat. Vahy lehci, at to ne*urvim technicky a at to ocejpa. Ramena prijemne nasracku

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
-predevcirem jsem si stezoval, ze posledni dobou nemuzu u protismerek procitit kozy, dnes jsem tedy zkusil trochu jinou techinku a to, ze jsem to stahoval jakoby vic dolu k brichu a bralo to neskutecne hlavne spodni cast, jeste ted je mam napumpovany :D

kolo (spinner)
60 minut
-dnes jedna z nejlepsich potreninkovych jizd na spinneru. Hlavne co se intenzity tyka, ta dnes byla, troufam si rict, vyssi nez minule (tzn zatez + rychlost), po celou dobu jsem pridaval a rychlost drzel nebo dokonce zvysoval a celkove to dnes proste jelo lepe nez jindy a i to tak prijemne rychle uteklo. Posledni minutu jsem jeste poradne otocil koleckem a zvysil rychlost, ale to uz bylo fakt HC.

-i kdyz jsem dnesnimu treninku prilis neveril, protoze byl od predchoziho jen 1 volny den, tak byl naprosto dokonaly jak anaerobni cast tak aerobni. Sel jsem hned na 7 hodinu, takze akorat ten "rozjezd" a prvni cvik je vzdy takovy ne prilis energicky, ale po mrtvolach se to rozjelo a parada. Stejne nechapu, kde se ve me bere energie, kdyz to cvicim nalacno a pri samotnem treninku a ani po nem nepocituji nejaky nedostatek energie nebo hlad. Mozna je to ale tim, ze hodne jim vecer a posledni me jidla jsou vzdy nejvetsi. Dalsi trenink v nedeli a to bych dal rad dal 10x10, kdyz dnes vse bylo vicemene tezce. Pristi tyden bude docela na pikacu a vubec nevim, jak to bude s cvicenim a tak vubec...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: