|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | ahoj Libore, nezačals zase pokradmu fetovat? Jastli ne, čemuž nasvědčuje ten bench, tak ti fandím |
Ted si nevezmu ani paralen, kdyz me boli hlava, takze bez obav jo jinak dik i za to uznani mych silovych vykonu na benchu
Jo a ty nicky si menis schvalne nebo porad dostavas bany? :) |
uznání je za mtrvolu, i když.... ne, dobrej maraton
BAN jsem dostal jenom jeden od majstera sprintera uvědomělého a neotřesitelného dozorce správných mravů
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 29/4 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO
bench press
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
mrtvy tah
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
170kg x 4
|
Drapere ty ses asi posral?
Ten podpis je silně podhodnocenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
Jo nahodou skoro trefa, nastesti jen skoro. Rano jsem do sebe kopl pred odchodem do posilovny poradny kafe jako vzdy a bylo mne divny, ze me neprohnalo, ovsem ono to jen nabrat ucinku a prislo to asi z 5 minutovym zpozdenim tzn. nekde za polovinou cesty. Na prechodu jsem chytl zelenou a v posilovne uz meli otevreno, obe WC byly volny a toaletak byl take doplnenej, takze pohoda
Co se tyka podpisu. Kdyz myslis, tak CIZO musi vymyslet neco noveho :)
Jo a kdyz uz musis quotovat muj trenink, tak to quotni alespon cely, takhle to pak vypada, ze jsem celkem nic neodcvicil
Mimochodem, se dneska v praci nudis nebo mas dovolenou? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
Drapere, hele co to nějak zužitkovat, že bych byl tvůj manažer a hledal Ti nějakou fyzicky namáhavou práci, že bysme třeba nepotřebovali nakladač na nakládání dřeva na tatru, ale ty by sis to vytahal? (ten rotoped nakonci bych ti tam dovezl):D Na podílu bysme se domluvili:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jo a kdyz uz musis quotovat muj trenink, tak to quotni alespon cely, takhle to pak vypada, ze jsem celkem nic neodcvicil |
olol!!
Jako ajťák mívám prostoje... Tak flamuju na těch internetech :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
30/4 I. faze: KARDIO
kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,55km
rychlost: 42,55km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 970kcal
RPM 114
tepova frekvence: ****
-parada, neznam lepsi ranni nakopnuti nez tohle. Nic extra k tomu psat nebudu, je to porad dokola, snazim se jet, jak to citim tzn. zadne setreni se ani vterinu. Nejhorsi je zacatek, to je proste hnus nez se do toho dostanu, ale s roustoucim casem roste i intenzita.V polovine jsem opet nemel jeste ani 21km, takze trochu stres  a musel jsem maknout. Rychlost postla a zhruba od 50. minuty jsem ji drzel z prevazne casti lehce nad 43km/h, posledni 3-4 minuty i okolo 44km a posledni minuta opet "na krev".
-jinak po vcerejsku jsem pekne rozbitej, ale je to takova ta prijemna rozbitost, zadna extra svalovka, ale prijemne namozeny snad kazdy sval v tele a take slusne citim bricho, coz znaci, jak pekne zabira u cviku jako mrtvy tah, premisteni a tlak/ push press a podobne.
30/4 II. faze: KARDIO
kolo
vzdalenost: 42,47km
rychlost: 42,47km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 968kcal
RPM 114
-  Abych si zkratil cas poslednich 15 minut, ktere se zacaly docela tahnout, tak jsem premyslel, co originalniho k tomu do logu napisu a aby to nebyla trapna slohovka, tak me napadly jen 2 slova magor a masakr _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
1/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO
tlaky JR v leze
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
-dnes byly v planu az na vyjmky 10ky (10x10), vahal jsem, jestli si dat bench nebo jednorucky. U benchu bych si pro 10x10 musel nalozit skoro az "zavratnych " 70kg tipuji, ne ze by to nejak narusilo me ego, ale preci jen benchovat se 70kg, to by byl sakra "vykon"  , takze jsem si dal jednorucky a stejne me momentalne berou lepe a vice me bavi. Vahu jsem trefil akorat, tak abych vse odjel v maximalnim rozsahu pohybu s durazem na prsni svaly, protoze od jistych vah uz pak praci prebiraji z velke casti jine svaly. Tohle bylo naprosto luxusnich 10 serii a opravdu paradne jsem procitil kozy.
mrtvy tah
130kg x 10
130kg x 10
_________
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
-absolutne nejvetsi radost (spolu s kardiem na konci :) ) z dnesniho treninku. Nic krasnejsiho jsem pri treninku snad jeste nezazil :) 10x10 (respektive 12x10) jsem na mrtvole nejel uz strasne strasne dlouho a vubec jsem netusil, s jakou vahou to mam jet. Tusil jsem, ze to bude nekde mezi 130kg a 140kg. Dlouho jsem vahal, co nalozit. Rozcvicovaci serie mne prisly nejake tezke, ale to asi vzdy, takze jsem se nakonec rozhodl pro 130kg, i kdyz jsem mel porad nutkani dat tam 140kg. Zase jsem si ale rikal, ze po predchozim treninku 15 serii mrtvol byl jen 1 volny den, takze bude lepsi, drzet se pri zemi. Samozrejme jsem mohl udelat kompromis a dat 135kg, ale to je takove blbe cislo, takze o tom jsem ani neuvazoval :D Odjel jsem 2 serii se 130kg, ale prislo mne to fakt lehky, tak jsem se na*ral a 10kg prihodil s tim, ze odjedu, co to pujde a az to nepujde, tak zase shodim. 2 serie se 130kg byly za mnou, takze jsem planoval jeste zbych 8 se 140kg, aby to bylo celkem 10x10, ovsem slo to naprosto vyborne, tezke to bylo, ale proste to slo, sila a chut porad byly a dokonce ani pauzy jsem nejak extremne nenatahoval. Az jsem tech 8 serii mel za sebou (+ ty 2 se 130kg) a mel 10x10 splneno, tak jsem si rikal, preci jen tohle neni 10x10x140kg ale 2x10x130kg+8x10x140kg  , takze jsem si ty 2 navic jeste musel dat, aby to tedy bylo planovanych 10x10x140kg a ty 2 prvni se 130kg skoro ani nepocitam. A musim rict, ze kdybych jel dal, tak bych asi jeste minimalne 2 serie dal. Proste sedlo to luxusne, neskutecne to napumpovalo laty, trochu jsem se zapotil, ale vubec me to nevycuclo ba naopak nakoplo do dalsich cviku. Tohle vrele doporucuji cas od casu vyzkouset, protoze je to fakt neskutecnej endrofinak. Sorry za slohovku, ale musel jsem to ze sebe dostat, protoze z toho mam neskutecnou radost :D
premisteni a tlak
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
-myslel jsem si, ze po tech mrtvolach budu znicenej, takze jsem planoval jen nejake tlaky JR v sede, ale naopak jsem po nich byl tak neskutecne "nabuzenej" a nakoplej, ze jsem se s myslenkou tlaku rychle rozloucil a dal si ten nejvic HC cvik, co znam. Jen ale na 10x10, protoze asi jako u jedineho cviku v tom nevidim moc smysl a navic bych musel jit s vahou tak na 50kg. Vedel jsem, ze dnes je, co se treninku tyka, den "D" , tak kdyz uz, tak poradne :) ,takze jsem si dokonce jeste alespon 2,5kg pridal. Tezky to bylo jak prase, do vsech serii a do vsech 50 opakovani jsem dal, troufam si rict, maximum, opravdu je to ten nejvic masakr cvik, na ktery se clovek musi maximalne soustredit. Vse bylo nadoraz, ale vse do puntiku splneno. Jak uz jsem psal minule a predminul, podstatne vice se mne dari zapojovat nohy, jak u premisteni, tak u tlaku. Vetsinou je pouzivam od 4. opakovani, u premisteni takovy ten "pohup" nebo jak to nazvat a u tlaku / push pressu, kdyz se mne podari sladit pohyb s nohama (sice jen mirne, ale preci jen), tak ta cinka jde nahoru strasne lehce. Prvni 3 opakovani nekdy i 4, jak u ktere serie, to byl ale vzdy cisty tlak, mirny push press az na ty 1-2 posledni. Opet jsem neskutecne citil ramena, trapezy, stred tela, dokonce i laty byl napumpovany, coz nevim proc :) atd. Zapotil jsem se opravdu solidne a celkove proste paradni cvik.
bicepsovy zdvih JR
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
-dnes pro zmenu jednorucky, vaha naprosty ideal, bicaky to bralo luxusne, 5 serii bylo ve stoje, 5 serii v sede.
kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-dnes opet zase 10x10 s Drejprdem, dnes ale pocitove asi nejlepsi technikou, co jsem kdy jel, mysleno tak, ze to nejlepe braly tricepsy a celkem to i ocejpalo. Nejsem si jisty, ale je mozne, ze tech serii bylo 11.
pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-minule jsem si dal pritahy VC, ovsem ve srovnani s timto z nich laty citim mnohem mene, takze jsem se dnes tesil na me oblibene pritahy JR. Nechci se porad chvalit (ovsem na druhou stranu proc byt zbytecne skromny a pri zemi  ), ale dnes to bralo jeste vice luxusneji nez kdyz obvykle pisu, ze to bere luxusne :) a stejne tak technicky, predevsim levacka, ale i zaostavajici prava strana, ktera jde vzdy trochu sejdrem, brala paradne.
bench press hlavou dolu
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-omylem jsem si dal 7 misto 6 serii, ale neva. Lehka vaha, pumpovacka, i kdyz posledni opakovani ve vetsine serii uz tak lehke nebylo, ale to je proste muj bench a vubec me to nesere, ze benchuju, co benchuju, hlavne, ze to citim :)
zdvihy nohou v sede v zaklonu
15
15
15
15
15
15
-jak jsem se po mensi omlce vratil k premisteni a push pressu, tak citim, jak bricho dostava zabrat a je porad prijemen namozene, stejne tak z mrtvych tahu a take ho ted obcas cvicim doma, takze dnes jen tak tak symbolicky 2 cviky.
predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
-paradne to bralo
pullover
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
-chvili vahani, jestli uz jit na kardio nebo si dat jeste nejakou pumpovacku na konec a pumpovacka vyhrala. Ucel splnen, prijemne protazeni a celkem fofr.
kolo (spinner)
60 minut
-minule to nebyla nejlepsi jizda, jak jsem psal, nejlepsi a nejintenzivnejsi jizda to byla dnes a za to bych dal ruku do ohne :D Celkova intenzita (rychlost + zatez) naprosto vrazedna, opet jsem se asi po 15 minutach dostal do takoveho toho modu, kdy u toho nejde ani premyslet  a proto to asi tak rychle uteklo. Jen ten pot, ten byl dnes opet extremni, ale asi umerny intenzite, ovsem vypadal jsem asi silene  a nedivim se, ze za celou hodinu vedle me nikdo neslapal
-rano jsem se vzbudil, jak kdybych spal v popelnici, totalne rozsekanej nevim z ceho, vubec nic se mne nechtelo, ale do hodiny po probuzeni uz jsem byl ve fitku a trenink to byl absolutne nejlepsi za poslednich nekolik tydnu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Proboha. Já tohle nepochopím... |
s tim ja ti fakt nepomuzu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 02, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
2/5 KARDIO
kolo
vzdalenost: 42,43km
rychlost: 42,22km/h
zatez: 8-9/9 (56 minut na max 9)
spalena energie: 967kcal
RPM 114
-na ho*no jsem se dnes vyspal, rano jsem musel jit na krev, tak jsem si rikal, ze se na to slapani dneska vy*eru, no jenze zjistuji, ze jakmile si to kolo nedam, tak jsem cely den total KO a bez energie, takze jak jsem se vratil z odberu, tak jsem preci jen neodolal, protoze jsem se citil fakt nejak nesvuj a jak prejetej parnim valcem  Jen jsem byl silene ztuhlej a celkem vymrzlej, protoze jsem mel celou noc otevrene okno a moc teplo nebylo. Ten zacatek byl opravdu hroznej, nohy tezky a navic po vcerejsim treninku pravem namozene a porad jsem se nemohl dostat do tempa, asi po 12 minutach jsem se nasral, zastavil, restartoval displej a zacal znovu. Uz jsem byl zahratej, takze to slo mnohem lepe, takze jsem take o to drive prehodil prevod na max (dnes tedy o 2 minuty vice na max). Prvnich cca 20-25 minut jsem ale porad nejak nemohl chytit tu pravou rychost porad jsem to drzel tesne pod 42km/h nebo lehounce nad. Pak se to ale rozjelo a postupne jsem zrychloval a bylo to konecne jak to ma byt tzn. ten spravny masakr. Poslednich 10 minut jsem to drzel skoro porad pres 43km/h, po stupne i 44km/h, posledni minuta opet na krev. Celkem jsem tedy dnes dal 60 minut + tech cca 12, ktere ale nepocitam. Naprosta spokojenost. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
3/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO
tlaky JR v leze
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
-minule mne ty 10ky strasne bavily a hlavne jsem u nich paradne citil kozy, tak jsem si to dnes zopakoval. Subjektivne to ale bylo lehci a jeste vic to pumpovalo, takze parada :) a mozna jsem mohl i pridat, alespon na prnich par serii. Jinak posledni dobou jsem si u tlaku jednorucek jak v leze na prsa, tak v sede na ramena zvykl na trochu jinou techniku (drzeni cinek), kterou casto vidavam na treninkovych videich a to ze, cinky drzim v dlanich, ktere meruji jakoby mirne k sobe cili stejne tak cinky a ve spodni fazi se cinkama dotknu prsou, kdezto drive jsem to jezdil s dlanema vice od sebe. Tato technika mne prijde celkem i lepsi.
mrtvy tah
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
160kg x 6
-je to ctvrty trenink po sobe s jednodennima pauzama mezi a v kazdem jedu minimalne 10 serii mrtvych tahu, takze radeji opatrne a vubec jsem netusil, jak to dnes jet. Lakaly me ty minule 10ky, protoze to byl totalni endorfinovy orgac:), ale zase kdybych jel moc casto takovou "lahudku", tak by se mne to mohlo omrzet a take jsem vedel, ze by to chtelo trochu pridat, takze jsem zvolil osvedcene 6ky se 160kg a byla to dobra volba. 1. a 2. serie mne sice prisly celkem tezke, ale od 3. se to rozjelo, vice jsem vychytal techniku a i kdyz to tezke bylo hodne, tak vse splneno a i technicky spokojenost. Jen byl problem s mozoly, ktere mam celkem hodne rozedrane a u nekterych serii to opravdu hodne bolelo  Serii bylo ve skutecnosti 11, ovsem u jedne serie jsem si blbe chytl cinku, strasne se to prevazovalo a navic jsem si tam skripl prave jeden z tech urvanych mozolu, coz byla tak strasne bolest, ze jsem dal jen 5 opakovani, takze tu serii ani nepocitam.Jinak opet super pumpovacka.
premisteni a tlak
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
-po tech sestkovych mrtvolach jsem byl o neco malo vice znicenejsi nez minule po desitkach (ale nic hrozneho), ale take jsem dnes spal jen 5 hodin, takze CNS nefrcel na 100% ale zhruba jen tak na 98,5% :), navic je to uz 5. trenink po sobe, kdy ho jedu tezce, takze jsem si rikal, jestli ma vubec cenu tenhle masakroidni cvik cvicit a nedat si v klidku na lavicce nejake tlaky jednorucek, no ale abych pravdu rekl, vahal jsem tak 5 sekund a bylo rozhodnuto, kdyz masakr tak masakr  Zacatek tezkej, predstava 10 serii sice realna byla, ale opet jsem vedel, ze do toho budu muset dat vse, co ve me momentalne bude a take ze ano a jelikoz jsem do toho asi od 7. serie zacal davat i patricnou dynamiku, ktera predtim nebyla uplne takova, jak bych si predstavoval a diky tomu me to zacalo bavit jeste vic, tak se z toho vyklubalo nakonec misto 10 serii 12, ale to fakt jen vyjmecne  Minule jsem pridal vahu, takze dnes jsem si to chtel jen potvrdit a splneno + tedy jeste ty 2 serie navic.
bicepsovy zdvih VC
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
-tady nejak necitim potrebu pridavat a snizovat pocet opakovani, tahle vaha mne prijde idealni, kdy pri ni citim pekne bicepsy.
kliky na bradlech
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
-dnes jsem krome poctu serii nikdy vahu nepridaval, takze alespon nekde to chtelo a tohle byl idealni cvik. Porad to jezdim bud s vlastni vahou tela nebo s 5 nebo 7,5kg jednoruckou a tomu umerny pocet opakovani v seriich, takze dnes jsem po dlouhe dobe vzal 10kg JR a slo to vyborne. Ze zacatku hodne serii s rezervnou, takze jsem daval i kratsi pauzy, coz mne vyhovovalo a jelikoz to slo opravdu pekne a vychytal jsem tu pravou "tricepsovou techniku", tak jsem si jeste 2 serie pridal navic cili celkem 12x6. Dnes s timto cvikem opravdu spokojenost.
pritahy VC
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 9
90kg x 10
-plan byl samozrejme jednorucky, ale lavicky byly obsazene, coz bylo na jednu stranu dobre, protoze pritahy VC patri k zakladnim a ja na nej hodne se*u, takze bylo zase na case si ho dat. Posledni dobou jsem mel problemy s technikou, moc jsem z toho ty zda necitil a i jsem to, rekl bych, pritahoval taknejak divne, proto jsem ho prestal cvicit. Predminule jsem se k nemu vratil a nebylo to subjektivne nejhorsi, dnes bych rekl, ze to bylo jeste lepsi a technictejsi a celkem jsem ty zada i procitil. Vaha akorat, preci jen toho dnes uz bylo hodne za mnou.
tlaky JR hlavou dolu
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
-naprosto super, opet dlane vytocene mirne k sobe dovnitr a bralo to fakt luxusne a i to bylo lehci nez jindy
upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
-zdalive nevinny a nenarocny cvik, ale aerobka je to pekna  Jelikoz jsem ho dlouho necvicil, tak to bralo vyborne zadni delty, jen ta pravacka sla zase sejdrem.
superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
-jsem si rikal, jestli jeste nejakou pumpovacku nebo uz jit na kolo, ale neodolal jsem no.... Kladka super jako vzdy, protismerky jsem opet stahoval tak jak minule, vice dolu a opet to bralo uplne jinak, mnohem lepe nez jindy. Super tecka za dnesnim silovym treninkem.
kolo (spinner)
60 minut
-jelo se opet naprosto vyborne, subjektivne si ale myslim, ze minule ta intenzita byla vetsi a ze jsem dnes mohl pritvrdit, i presto ze podemnou opet total vytopeno a tempo bylo takove, ze bych 2 slova plynule nerekl. Tezko ale rict, jak to u tech spinneru s tou zatezi je, kdyz tam neni displej jako na rotopedu, ale jen jakysi tachometr. Tady vzdy otacim koleckem podle pocitu (s rostoucim casem samozrejme pridavam a rychlost drzim nebo mirne zvysuji). Samozrejme ale spokojenost.
-dnes jsem jit sice nemel, jelikoz jsem mel jit az zitra, ale mensi zamena dnesniho a zitrejsiho programu me donutila jit dnes (samozrejme jsem nemusel ale...  ), protoze pak nevim, kdy se zase dostanu. Mozna take az o vikendu. Jak jsem psal, tak jsem na dnesek malo spal, spat jsem sel moc pozde a jak jsem byl asi natesenej nebo nevim proc :), tak jsem se jeste k tomu vzbudil strasne vrzo a uz jsem se videl v posilovne, takze jsem nemohl usnout  . I pres tech 5 hodin spanku, ktere sice byly trochu znat na CNS (mensi otupelost a podobne), to byl vynikajci trenink a na sile ani energii jsem to nijak nepocitil. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
Nechceš sem hodit foto? Po tom kardiu a těhlech trénincích musíš být vysekanější ne?.. Nebo je to +- stejný jako poslední fotky ? .. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 03, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Nechceš sem hodit foto? Po tom kardiu a těhlech trénincích musíš být vysekanější ne?.. Nebo je to +- stejný jako poslední fotky ? .. |
Posledni fotky jsem sem daval tak pred 14 dny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|