62 min:
Streč.
Mobil.
Břicho
Core
...
...
(výdrž ve visu obouruč bez přehmatávání 121s - předloktí málem explodovalo)
Včera jsem chtěl jít do bazénu. Přijdu tam: ZAVŘENO! Řekl jsem si, že od září zavedu pravidelné plavaní min jednou týdně, trochu se to nepovedlo..
Dnes břiceps jak z kamene, kyčle dobře rozhýbané, ramenům jsem také něco dal. Musím pořídit FOAM ROLLER, začít se víc věnovat hrudní páteři a její mobilitě a zpevnit ramena, což snad přispěje ke správnému provedení trhu..
Zítra v plánu pozvedy, ale nevím, jak na tom budou nohy, ty schody to dost zabíjí. Jinak docela slušnej čas, letos už to lepší nebude.
Včera jsem začal pracovat na své "CF garáži", vypadá to slušně. Zítra jedu pro gumovou podlahu (z dopravníku) a příští týden snad svařím klec - dřepy, bench, hrazda. První kettlebell už je na cestě. Osu a gumové kotouče přes zimu, jak budou finance.. Těším se na to jak malej kluk
Jinak ve středu jsem si při běhu do*ebal koleno. Myslel jsem, že se to za den dva vstřebá, ale nic. Nijak vážně to nebolí, jen to cítím, tak tomu dám ještě alespoň tři dny bez zátěže, pak se uvidí..
Slíbil jsem si týdně min jednou plavat. Za úkol do konce roku dát 500m prsa nepřerušovaně. Teď dám tak max 100 a musím to rozdýchat.. Od nového roku k těm pěti stům přibude 500m kraul. Tak snad mi to vydrží
Koleno se mi nechce pořád ještě moc zatěžovat, ale už o něm skoro nevím, jen když špatně pohnu nohou. Dřep s vlastní vahou ale úplně v pohodě. Uvidím, jak to bude v pindělí.
Zítra volno (závody skeet) a v neděli dám bazén a břicho ztěžka.
Ovšem to bych nebyl já, abych nepřepálil někde něco jiného. Úpon deltového svalu na paži na pravé straně. Pěknej hnus. Dnešní závody v brokách tomu taky moc nepřidaly (alespoň, že jsem byl druhý a vyplatilo se to). Zítra tady úplně off.
Každý den streč/mobil. 10-60min. Dnes přišel foam roller.. kvalita . Od pondělí na koleji, tak tomu dám nějaký pevný řád. Nejspíš zatím po/st/pá fullbody + min jednou týdně plavání.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru