|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Blackoff

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 4:25 pm Předmět: |
|
|
Magumi: do parádní mobility to má ještě daleko, ale děkuju
Cmeni: díky, ale viz výše... pořád je toho spousta ke zlepšení. Základní cvik, co jezdím na hamy jsou předklony s rovnými zády... dá se řici, že goodmorning bez zátěže - stoupnu si rovně, podsadím pánev, ruce si dám za záda na bedra, abych kontroloval že je mám stále rovná a neohýbám se v nich a začnu s předklony, kdy dávám zhruba deset opakování. U prvního se předkloním do zhruba 45° a každé další opakování se snažím jít dál. To poslední je většinou už je na hranicích možností, ale žádné extra násilí. Takhle dám zhruba tři, nebo čtyři série, kdy měním šířku postoje od nohou úplně u sebe až po nějaký 70cm od sebe. Druhý "cvik" je, že mám natažené nohy a jen se předkloním a úplně vypnu, takže horní polovina těla je uvolněná a visím tak dokud se mi chce  A třetí.. stoupnu si tak metr před parapet u okna, jednu nohu na něj hodím, druhou jsem na zemi a přitahuju se za špičkou té nohy, co je na parapetu....
Tohle jsou takové základy.. jinak se dost válím po zemi a vůbec dělám různé pozice.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 4:49 pm Předmět: |
|
|
Já harmstringy protahuju tak, že nastavím trup a pokrčenou nohu/nohy do polohy, a pak propínám nohu; když jsem zkoušel předklony s propnutou nohou, měl jsem trochu sklon tahat to víc zády, což není účel. Tzn. například ve stoje tak, že položím dlaně na zem s pokrčenýma nohama, a pak narovnám nejdřív střídavě jednu a druhou, až to postupně povolí, a pak teprve obě. Ale mám i další polohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
Proto si hlídám ta záda, aby byla rovně.. pak je to v pohodě a protahuju krásně hamy. Jinak to, co popisuješ dál, taky praktikuju. Ono když se tak zamyslím, tak je toho hodně, protože jsem schopný jet třeba někdy hodinu v kuse takovéhle různé legrácky a víceméně nedělám nic cíleně, ale tak nějak už podvědomě.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
9.11.2015
Kokos gym... otvíračka po cca dvou měsících. Velké zklamání. Z přepychové sklepní činkárny, kam jsem rád chodil, udělali komerční fitko pro barbíny. Dnes jsem tam byl naposled, necítil jsem se tam dobře. Vrchol všeho byl, že když jsem šel platit, tak jsem měl ještě původní permici, která samozřejmě neplatila. Kdybych na ní měl víc vstupů, než ten poslední, tak mu jí tam asi omlátím o hlavu. Tím, že mi nabídl nějaký protejňák zdarma, to moc nezachránil, takové věci nekonzumuji.
Lidí jak sjaček, něco málo jsem odcičil, ale na stojan na dřepy jsem čekal 50min a stejně jsem to pak nevydržel a šel to odcvičit do takového pochybného stojanu na šikmý benč..
Pozitivum je, že lokty jsou ok, tak jsem dal i zlehka něco na horní polovinu těla:
Tlaky s jč: mírně šikmá
4x6x25kg
Shyb:
nadhmat: 8,6,4
podhmat: 8,6,4
Dřep: zadní, atg, stopky
5x10x100kg
Zákopy:
3x10
Je mi z toho na nic. Ale už jsem Kokos oplakal a je na čase jít dál  Celý víkend jsem makal na stojanu na dřepy...... no stojanu.. takové kleci, kde půjde cvičit všechno. Bude to pecka. Přes týden snad dodělám a v pátek bych mohl instalovat do přislíbených prostor. Pak naházím nějaké fotky kompletu, ale tady malá ochutnávka
_________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
11.11.2015
Maroldovka..
1x140kg
Dřep nad hlavou: nadhozovým (!) úchopem, atg, dole dlouhá stopka
2x1x 40kg
Zhruba takhle těžké jsem to cítil
+nějaká pumpovačka bez loktů..
Pravý loket stále není ok, teď vím, že jsem neměl v pondělí cvičit  Takže tomu dám ještě volno.. Dnes tréning netréning.. ani se mi do ničeho nechtělo pouštět. Nebyla energie, nebyla chuť, nebyla síla... Ale dřep nad hlavou potěšil  Strečování začíná přinášet výsledky.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
13.11.2015
Maroldovka.. asi naposled..
5x5x120kg
Předklony:
2x10x50kg
Veslování spodní kladky:
6x10
Lýtka: silově
5x5
Rozpažky vstoje:
5x10-15
Bici:
4x10
Tlaky ještě nějakou dobu nepojedu, tak jen spíš taková pumpovačka (až na dřep, to bylo tak akorát  - vyrovnání PRka.. za 3-4 týdny bych chtěl 130.. uvidíme ). _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po listopad 16, 2015 4:12 pm Předmět: |
|
|
16.11.2015
Velké stěhování do nevlastních prostor s vlastním vybavením!!
Doufám, že až týpek uvidí tu hromadu harampádí (na fotce je tak polovina  ) a až mu řeknu, že potřebuju tu klec ukotvit do podlahy a do stěny, tak mě nevyhodí
A to ještě tento týden chci dělat benčovku a trapbar  ale o tom report jindy
Večer nahodím fotku klece.. jsem zvědavej, jak to bude vypadat.. sice jsem si jí dělal sám, ale očekávám profesionální výsledek _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po listopad 16, 2015 10:43 pm Předmět: |
|
|
16.11.2015
Ve svém.. rychlovka
Shyb: paralel
5x5
Tlak vstoje:
5x10x20kg
Dřep: vzadu, atg, stopky
5x5x100kg
Přítahy na kruzích:
4x10
Taková rychlovka v novém. Montáž klece zabrala docela dost času, byl jsem hladový, unavený, ale šťastný  Zase mám kde cvičit, lokty snad už budou držet, takže směle k lepším zítřkům.
Fotky mého výtvoru z nových prostor:
_________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 12:31 pm Předmět: |
|
|
Krásně cvičíš. :) A ty prostory jsou parádní, to to bude lítat. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 9:46 pm Předmět: |
|
|
Díky.. ale poslední dobou to jenom tak šmrdlám  A do konce roku to nevidím jinak. Teď mám všechno strašně rozlítaný a dnes jsem se ani nedostal cvičit (kecám, obligátní hodina mobility a s trečingu doma, ale ne silovka).
Jinak co se týče prostor, tak ještě přibude lavička a trapbar, na které jsem dnes koupil materiál (1300 dohromady) a tím bude vybavení komplet (akorát závaží bude přibývat). Příští týden budou asi i nějaký videjka a snad klasika 3x týdně. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
jurken
|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 12:10 am Předmět: |
|
|
Vypadá to naprosto luxusně! Jednou snad taky něco takové podniknu :) To budou jinačí progresy hehe :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pauly
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
jurken: jo, díky.. snad to začne lítat
Pauly: díky.. Co se týče toho tréninku na dřepy, tak když to vezmu zpětně, tak jeho úspěch tkvěl akorát v tom, že jsem dřepoval 3x týdně na místo jednou až dvakrát. Bylo to 3x 5 týdnů. První dva cykly to vypadlo tak: po5x5, st5x8, pá6x3 a třetí cyklus stejný, akorát ve středu místo 5x8 bylo 8x1 (osm sérií po jednom.. maximální intenzita). Váhy jsem podsekl a každý týden jsem přihodil 5kg a na začátku nového cyklu jsem váhy podsekl o polovinu toho, co jsem za celý minulý cyklus přiházel. Jinak série po 1,3 nebo 5 opakováních byly atg se stopkou a po 8 bez stopky. Myslím, že ale existují daleko lepší možnosti na programování dřepů _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
20.11.2015
Ve svém..Diana..
Dřep nad hlavou: trhový úchop, meziúchop a nadhozový úchop
3x3x30kg
Trh do polo: z visu od kolen
2x5x30kg
3 x100,110,120, 130 , 140kg
Pozved:
3x150kg
Shyb: paralel
6x5
Swing @16 + veslování na kruzích:
3x20/10
Bici:
1x10
No jo, tak pomalu začínám zatěžovat loket. Snad to půjde už v pohodě. Třetí dřep se 140 byl dost na krev, ale zvedla jsem to já sama  a dřep nad hlavou nadhozovým úchopem taky žádná sláva.. ale chtěl bych týdně +5kg, tak uvidíme. Další předpoklad je, že zítra má zadní část bude na kaši po tom swingování.. ale musím tomu začít dávat.
Jinak jsom dnes zase něco povařil.. zítra se natře, udělá se čalounění a v pindělí se bude benčovat
_________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
23.11.2015
Ve svém..Diana..
Blbnutí s osou: ohs, trhy, spády.. všechno lehce
30min
Benchpress: stopky
5x5x60kg
Dřep: zadní, atg, stopky.. první série video
5x5x125kg
Shyb: para, bw
7x5
Swing:
3x20x16ktb¨
+ vše prokládané tgu.. asi 10ks .. videjko
Musím pořídit těžší ktb.. 16 je málo.. asi 24ku. Jinak to bylo docela fajn, dřepy jsem něchtěl jít moc ztěžka, ale šlo to, tak jsem dal o 15kg víc, než bylo v plánu.. jde to docela nahoru. Letos ta 150ka pade  . Benchpress budu přidávat co tréning, to pět kilo. Při cvičení o loktu vůbec nevím. Je daleko lepší ho zatěžovat, než s ním vůbec nic nedělat..
Videa budou později. Až je svým hlemíždím internetem natlačím na YT _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|