Tady nějaké to videjko.. technika už pokulhávala, bylo to těžké.. docela mě to lámalo dopředu, ani jsem si to neuvědomoval. Příště se na to musím zaměřit.
Dřív jsem občas dřepoval na boso, pak jsem si někdy v únoru pořídil ty adidasky a už nechci nic jiného Ale myslím, že bych s tím problém neměl, zase tak zásadně ty boty techniku neovlivní...
Dřep: zadní, atg, stopky (dole ve stopce mi to připadá, že uplyne celý věk vesmíru, když pak vidím video, tak to vypadá, že skoro nezastavím )
3x100,120,130,140kg
1x150kg video
Přítahy na kruzích:
....
Dřepy byly poněkud zvláštní.. včera jsem měl nohy doslova na s*ačku a vůbec jsem nevěděl, jestli budu dnes dřepovat. Nakonec tam něco padlo
no pěkně... akorát jsem čekal, kam až s tou činkou chceš dojít nožičky tak nevypadají, ale síla parádní... to jezdíš bez pásku? jo a co ty adidasky... kde se dá takový druh pořídit? stačí do PM.
Vlk: díky, když dřepuju, tak se to tak daleko nezdá, ale na tom videu to vypadá dost.. alespoň jsem se prošel Černá zeštihluje (nebo si to alespoň namlouvám ), takže to jen vypadá.. A ten eshop, kde jsem je kupoval, jsem nenašel, ale mají je na českých stránkách adidas.. stačí pogůglit adidas powerlift 2, třeba se najdou i jinde.
Magumi: díky, ale vrcholná fáze letošního roku bude 18.12. Tak doufám, že za ty tři týdny ještě něco přihodím
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru