Tahá si tě dobře v těch power. botech? Nezkoušel jsi to na boso nebo s rovnou podrážkou? Mně to třeba osobně vůbec s vysokou patou nevyhovuje, na dřep je to fajn, ale na deadlift tedy vůbec.
Ty powerlift 2 zase tak vysokou patu nemají.. U dřepu ani u pozvedu nějak rozdíly nezaznamenávám.. na dřep mám docela dobrou mobilitu, tak s tím problém nemám a tahat neumím a nemám ten cvik rád a moc toho nenatahám, takže tam ty rozdíly nějak nevnímám.. vždy je to špatně
Trh:
30min.. všechny možné i nemožné způsoby, lehce
Benchpress: stopky
5x5x75kg
Dřep: zadní, atg, delší stopky
5,5 ,3x130kg
4x120kg
Shyb para:
9x5
Dřepung tam dnes nebyl, benč taky těžkej, k trhu než jsem se rozhýbal, tak bylo taky půl hodiny v háji. Úplně dobré to nebylo, ale lepší, než sedět na prdeli
Dřep: zadní, atg, stopky 3sec, maximální technika
5x2x130kg
Shyb para:
10x5
Při dřepu na zádech pocitově barák.. forma gradovala minulý týden, moc se to tedy nepovedlo Ale jede se dál. První série u benche špatná.. nemohl jsem se srovnat a nic, další už byly dobré, ikdyž sem tam dráha nebyla úplně ok a trochu to někam uteklo.
Teď žranice.. rýže a maso z koloucha..
Takže dnes to tam nebylo.. po celém týdnu rozbitej, jak cikánské hračky. Takže jsem zkoušel o tréningu různé blbosti, protože se mi vážně nic nechtělo zvedat Viz video (cíl je samozřejmě kontrolovaně dolů a nahoru )
Přemístění do polo + výrazový tah:
2,2x60kg .. hnus.. po měsíci necvičení technika nebyla ždáná a to jsem si říkal, že půjdu zlehka, tak jsem to ukončil a přijde dril techniky
Dřep: zadní, atg, stopky
2,2x130kg
1,1x140kg
Shyb: na kruzích, falšovaný false grip, technika pro MU
5x3
Dipy na kruzích: snaha o 100% techniku (ale technika tak 13,73%)
1,1,1,1,1
Přítahy na kruzích + kliky na nadstavcích:
3x10
špatné špatné.. každý tréning se přesvědčuji o tom, že jsem strašně slabej a nepohyblivej. A bude to teď horší a horší. Pomalu se přesouvám (snažím se přesouvat) na systém "quality over quantity". Myslím, že to výrazně zpomalí silový rozvoj, ale z dlouhodobého hlediska vidím jen pozitiva. Pro dolní polovinu těla spíš intenzita a pro horní "komplexita" a dovednosti. Proto začínám rozjíždět falsegrip, ikdyž se mi do toho vůbec nechce Snažím se otevřít ramena a vybudovat tak základ pro kvalitní stojku a tak dál. Takže to tu začne brzo bejt sluníčkový, jako nikde
(aktualizace stavu: loket na palce dnes ve vzdálenosti 12cm.. do měsíce bych rád, aby to padlo )
Blbnutí s ktb a osou:
20min (TGU s velkou osou bylo docela výživné)
Jelikož nemám větší ktb, tak budu jezdit zatím tgu s velkou osou a budu přihazovat po 2,5kg. Bench těžkej, jinak takový oddych. Dnes jsem dělal inspekci mrazáku a 300l truhla plná masa vepřové, hovězí, krůtí, jelení, srnčí, divočák kolouch, kachny, kuřata... asi začnu trochu víc papat
Nic jsem neodzvedal, ale byl jsem tam tři hodiny Docela slušné poflakování.. válení se po zemi, po stěnách, po stropě.. rozhýbávání všeho, co by se hýbat mělo (občas i toho, co by se hýbat nemělo.. ). Po osmi hodinách v autě to na žádné výkony nebylo.
Jinak se snažím pracovat na otevření ramen, abych se mohl naučit stojku (20.2. jdu na seminář s "pruzickou" , tak ať nejsem úplně marnej), ale moc to zatím nejde. Most kvalit nevalných.. je vidět, že ramena nechtějí a páteř chce až zbytečně moc.. snažím se na tom pracovat.
Zase žádná silovka. Jen takové pohodové hýbání cca dvě hodiny. 5x5x50 silové a pp, kruhy, hrazda, swingy, TGU (s velkou osou 25kg na levačku těžké jako prase ) a další blbosti
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru