|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jsou doktoři normální ?????? |
| Ano, samozřejmě - ¨jsou to študovaní lidé :-) |
|
19% |
[ 13 ] |
| Ne, nejsou - maj to v tý hlavě vyhrabaný |
|
11% |
[ 8 ] |
| Občas dost chlastaj, takže to se na nich taky dost podepisuje :-)))) |
|
25% |
[ 17 ] |
| Jsou prostě věci, do kterejch by kecat neměli. |
|
43% |
[ 29 ] |
|
| Celkem hlasů : 67 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bronwyn

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Johan napsal: | | Nedá se ta operace ramene někde zaplatit.Jestli to teda neni za 2 mega. By se tady něco nezkusilo vybrat na dobrou věc. |
jestli se jedna o moje rameno tak dik za napad , ale musi to jit i jinak | Nevime, nezkouseli jsme. I kdyz jsme od te doby byli u dalsich 3 ortopedu.
Jo jo, zalezi podle typu, artroskopii dela jen Motol a problem je ze jsou napraskany saly na operaci, takze neni kde. V Koline, kde jsme byli tedka nam rekli, ze by museli jit vnejskem, kus kosti uriznout a dat pres to kus plastu. Takze jednak by to rameno uz nemelo oporu, za druhe se nevi co to udela pri cviceni a taky se nam to zda drasticky a i kdyby se to platilo, tak pravdepodobne i drahe . Jeste mam v zaloze dve doporuceni a pak uz fakt nevim co dal *16*
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johan

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 2:52 pm Předmět: |
|
|
Třeba se vyjádří místní lékaři.Pak existují ještě soukromý kliniky,ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
BigOne

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Johan napsal: | | Třeba se vyjádří místní lékaři.Pak existují ještě soukromý kliniky,ne? |
většina doktorů umí to svoje a tím to končí, a v dnešní době to ani jinak nejde, to že nevědí nic o proteinech, kreatinu, dopingu, streoidech je sice tristní ale pochopitelné - žili v jiné době a mají třeba i jiné zájmy
u doktora jsou důležité 2 věci - aby poznal co to je a že to umí léčit a druhá kdy neví co to je nebo jak to léčit a věděl kdo to umí - to je celá medicína
PS ne všechny soukromé kliniky jsou zárukou kvalitní péče _________________ Bleifrei? Nein, danke, nicht mehr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 10:03 pm Předmět: |
|
|
Je hodne dobrejch doktoru myslim tim fakt dobrejch,ale problem je kdyz jde treba clovek s tim samym problemem treba ke dvoum trem doktorum a kazdej udela jinou diagnozu komu pak verit?  Tot ma zkusenost.
K doktorce sem sel naposledy na jaterni testy[AS neberu] a taky se vyptavala,zjistila mi obezitu prvniho stupne uz kdyz sem byl na 110kg kdyby me ted videla uz tam radsi nechodim. _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Batul

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 11:28 pm Předmět: |
|
|
Docela dobrý téma jsou taky zubaři.
U nás to jede jak na běžícím pásu, moje zubařka je sice fajn, ale prostě se člověku podívá na zuby a začne něco dělat, není jí ani blbý, že neřekne, co s tím je, co s tím bude dělat.
Teď jsem byl u zubaře v Německu, přišel, podal ruku, nechal si vysvětlit problém a na místo, kde jsem měl vypadlou plombu, tak mě chce dát korunku, že prý se mě ten zub jinak rozpadne.
Mám pocit, že u nás sehnat dobrýho zubaře je děsnej problém, navíc ty dobrý už neberou nový pacienty, protože mají plno a už takhle nestíhaj.
Taky si ještě pamatuju, když jsme měli povinnou prohlídku na základce a zubař na spolužáka řval, že má zuby zasraný jak žito a kdo se v tom bordelu má hrabat. Ale jinak je prej dobrej, jen se trochu neumí chovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
BigOne

|
Zaslal: pá březen 04, 2005 6:07 am Předmět: |
|
|
| Batul napsal: | Docela dobrý téma jsou taky zubaři.
U nás to jede jak na běžícím pásu, moje zubařka je sice fajn, ale prostě se člověku podívá na zuby a začne něco dělat, není jí ani blbý, že neřekne, co s tím je, co s tím bude dělat.
Teď jsem byl u zubaře v Německu, přišel, podal ruku, nechal si vysvětlit problém a na místo, kde jsem měl vypadlou plombu, tak mě chce dát korunku, že prý se mě ten zub jinak rozpadne.
Mám pocit, že u nás sehnat dobrýho zubaře je děsnej problém, navíc ty dobrý už neberou nový pacienty, protože mají plno a už takhle nestíhaj.
Taky si ještě pamatuju, když jsme měli povinnou prohlídku na základce a zubař na spolužáka řval, že má zuby zasraný jak žito a kdo se v tom bordelu má hrabat. Ale jinak je prej dobrej, jen se trochu neumí chovat. |
to je pravda obecně je velký problém v komunikaci... ale to jsou všecho přežitky starý doby _________________ Bleifrei? Nein, danke, nicht mehr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Beryl

|
Zaslal: pá březen 04, 2005 7:43 am Předmět: ZUBAŘI |
|
|
Jo zubaři jsou dobrý téma...
Mě v první třídě na základce zubařka projela dásní...
Teď mám svělou zubařku, i když to k ní mám 100 kiláků... a ta kráva Emerovic proti tomu porád něco má!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 8:47 am Předmět: |
|
|
Emerová, Součková , Fišer....proč se sem serou takový " odborníci" ?
...k zubařům...ten můj je naprosto super! první doktor co za něco stojí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá březen 04, 2005 9:06 am Předmět: |
|
|
Mě jednou doktor (ještě na střední říkal),že vůbec nemusím posilovat spodní záda,že ty svaly jsou silný samy o sobě,že jsou zvyklý držet celý tělo. Tak nevim.Zdá se mi to jako pěkná hovadina. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Batul

|
Zaslal: pá březen 04, 2005 9:39 am Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Mě jednou doktor (ještě na střední říkal),že vůbec nemusím posilovat spodní záda,že ty svaly jsou silný samy o sobě,že jsou zvyklý držet celý tělo. Tak nevim.Zdá se mi to jako pěkná hovadina. |
No to platí snad jenom v tom případě, že nebudeš posilovat zbytek těla, je přece kravina cvičit všechno ostatní a na ty spodní záda se vysrat, to bys taky dlouho posilovat nemusel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Batul

|
Zaslal: pá březen 04, 2005 9:43 am Předmět: Re: Doktoři |
|
|
| Schwaca napsal: |
Byl jsem na odběru krve, opět jsem byl tázán zda neuživám AS, na to už jsem si celkem zvykl (jsem natural) |
Hele a proč se tě na to pořád ptaj?
To jsi tak vyrostl nebo co?
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá březen 04, 2005 9:54 am Předmět: Re: Doktoři |
|
|
| Batul napsal: | | Schwaca napsal: |
Byl jsem na odběru krve, opět jsem byl tázán zda neuživám AS, na to už jsem si celkem zvykl (jsem natural) |
To jsi tak vyrostl nebo co? |
hmm zhruba 30kg,ale rikaj to i ti co mne jeste jako socku nevideli
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 9:54 am Předmět: |
|
|
to mě se ptali taky, asi před 2ma rokama.... oni i široká veřejnost netuší kam se může člověk dostat naturálně. nemají odhad,lidi co se motají kolem svalů to už dokážou +- odhadnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Batul

|
Zaslal: pá březen 04, 2005 10:47 am Předmět: Re: Doktoři |
|
|
| Schwaca napsal: | | Batul napsal: | | Schwaca napsal: |
hmm zhruba 30kg,ale rikaj to i ti co mne jeste jako socku nevideli |
Tak koukej poslat nějakou sockovskou fotku, ať to můžeme porovnat. Jak dlouho si to nabíral?
|
|
| nahoru |
|
 |
Beryl

|
Zaslal: pá březen 04, 2005 11:13 am Předmět: Re: Doktoři |
|
|
| Schwaca napsal: | | Batul napsal: | | Schwaca napsal: |
hmm zhruba 30kg,ale rikaj to i ti co mne jeste jako socku nevideli |
Tak koukej ukázat svoje fotky, pro začátek můžeš tady...
https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=5901
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|