Doktoři

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doktoři  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Doktoři
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jsou doktoři normální ??????
Ano, samozřejmě - ¨jsou to študovaní lidé :-)
19%
 19%  [ 13 ]
Ne, nejsou - maj to v tý hlavě vyhrabaný
11%
 11%  [ 8 ]
Občas dost chlastaj, takže to se na nich taky dost podepisuje :-))))
25%
 25%  [ 17 ]
Jsou prostě věci, do kterejch by kecat neměli.
43%
 43%  [ 29 ]
Celkem hlasů : 67

Autor Zpráva
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Batul napsal:

No to platí snad jenom v tom případě, že nebudeš posilovat zbytek těla, je přece kravina cvičit všechno ostatní a na ty spodní záda se vysrat, to bys taky dlouho posilovat nemusel.

Si myslím to samý,ale dost jsem se divil,že takovou hovadinu řekne doktor.
Bubu

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Batul napsal:
Docela dobrý téma jsou taky zubaři.
U nás to jede jak na běžícím pásu, moje zubařka je sice fajn, ale prostě se člověku podívá na zuby a začne něco dělat, není jí ani blbý, že neřekne, co s tím je, co s tím bude dělat.
Teď jsem byl u zubaře v Německu, přišel, podal ruku, nechal si vysvětlit problém a na místo, kde jsem měl vypadlou plombu, tak mě chce dát korunku, že prý se mě ten zub jinak rozpadne.
Mám pocit, že u nás sehnat dobrýho zubaře je děsnej problém, navíc ty dobrý už neberou nový pacienty, protože mají plno a už takhle nestíhaj.
Taky si ještě pamatuju, když jsme měli povinnou prohlídku na základce a zubař na spolužáka řval, že má zuby zasraný jak žito a kdo se v tom bordelu má hrabat. Ale jinak je prej dobrej, jen se trochu neumí chovat.

Je to opravdu krasny, ze se s tebou ten zubar v Nemecku, Svycarsku, atd. pobavi, vysvetli ti o co de, pohraje si s tebou a ........ potom ti prijde ucet. Tak jen pro zajimavost : Ve Svajcu te umrtveni + vrtani + plomba prijde na 15000 az 20000 Kc.
Nedam na cesky zubare dopustit. Musis ale vybirat a priplacet......
moll

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 1:47 pm    Předmět: Taky Odpovědět s citátem

si přidám.
Jako mladý (15 - 18) jsem chodil po doktorech a vyptával se proč mám divný pocit v kolenou - vyhazovali mě, nadávali do simulantů, až na Karlově náměstí (dnes už Motol) poznali že je to meniskus - operace, ale než na ni došlo, tak to ruplo - alespoň jsem byl na to připravený.

A zubaři - to je kapitola sama o sobě. Zubní technici dělaj náhrady zásadně o malinko větší - ubrat jde pracně ale vždy. A když jde o několikátou náhradu a každá je větší než předchozí tak se to dá poznat. A když jde o přední zuby a vypadáš jak králík tak to vadí. A ta sviňa zubař mě ještě přesvědčovala, že je to tak správně! Tak jsem ho s ledovým klidem ujistil, že raději zruším jednání a přijdu o kšeft, než abych se ukázal před zákazníky s takovými zuby a že prosím aby je nechal znovu přebrousit a zaleštit a když jsem viděl jak zčervenal a nafoukl se, tak jsem mu ještě řekl že ho nechám uklidnit a vrátím se za dvě hodinky - na to už zareagoval, uklidnil se, splaskl, zuby nechal předělat a od té doby mám krásná úsměv ;o))

Jsou to normální lidi, jen někdy jsou i trochu pyšní, jako všichni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jaro

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 4:44 pm    Předmět: Re: Doktoři Odpovědět s citátem

Schwaca napsal:
Tak dneska jsem se opět pobavil a znovu se přesvědčil, že doktoři jsou paka (netvrdim že všichni).
Byl jsem na odběru krve, opět jsem byl tázán zda neuživám AS, na to už jsem si celkem zvykl (jsem natural), ale byl jsem dotázán, zda neberu snad nějaké iontové nápoje - sestra mi řekla, že na ty si mam dávat bacha, nikdy totiž nemůžu vedět, co do toho dávají a že prý už takové případy měli.....
Tak jsem ji řekl hmmm, nechal si odebrat krev a šel radši pryč. Opravdu jsem zvedavej co se dozvim příště .

Pokud máte podobnou zkušenost sem s ní, rád se zasměju i tomu

P.S.
Tu hlasovací anketu neberte až tak vážně :-)

Tak to poznáme, minule som bol u doktora. A ten sa ma spýtal že či náhodou neberiem ten "kreatinín". Neviem kde nabral to "nín" ale oni všetko hážu do jedného vreca...A potom mi dal prednášku ako môžem skončiť zle ked budem kreatín užívať, že v starobe mi odídu obličky... Potom prišla sestrička a začala hovoriť že aj jej syn cvičí, a že ked vidí mna tak mu to zakáže, lebo vidí ako mi to trhá ruky (strije). A to som tam prišiel iba s obyčajnou chrípkou. Nabudúce sa asi budem liečiť sám ked mám toto počúvať
walk3r

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bronwyn napsal:
Daniel-James napsal:
Nevime, nezkouseli jsme. I kdyz jsme od te doby byli u dalsich 3 ortopedu.

Jo jo, zalezi podle typu, artroskopii dela jen Motol a problem je ze jsou napraskany saly na operaci, takze neni kde. V Koline, kde jsme byli tedka nam rekli, ze by museli jit vnejskem, kus kosti uriznout a dat pres to kus plastu. Takze jednak by to rameno uz nemelo oporu, za druhe se nevi co to udela pri cviceni a taky se nam to zda drasticky a i kdyby se to platilo, tak pravdepodobne i drahe . Jeste mam v zaloze dve doporuceni a pak uz fakt nevim co dal *16*
... zkouseli jste Medicentrum? Tam jsou hodne dobry. Da se to tam i urychlit.
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2005 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S lekarema vubec oo tomnedisktuju,ma par zanmych kteri vi co a jak a do konce s eme ptaji spise co ajak,k cemu,kolik a na co....taze jsemok,spise me davaji dohromady po zavodech,to je dulzitejsi,je fakt ze mam asi 3-4lekare cojsoupratele a velmi blizci,asi je to tim,k ostatnim v podstate nechodim.....
Johan

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2005 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2005 10:51 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

hele ja zase nevim taj nadavate na doktory ale treba moje matka je zubarka... (jelikoz to je moje matka tak musim rict ze je dobra coz by rek kazdy syn o sve matce..:D)ale chtel sem napsat furt taj nadavate on to udelal takhle a takhle bylo to neesteticky akorat ze problem je v tom ze lidi sou desny hovada jde jim o zdravi a kdyz si maj priplatit na neco kvalitnejsiho tak to ne nechaj si tam dat treba horsi material a pak po 2mesicich pridou a nadavaj jak to ze to nevydrzelo... a kdyz jim matka rikala ze to je material na picu tak oni nic.... nerikam ze vsichni doktori sou dobri ale taky zalezi jak vy na sobe budete "setrit"
a porovnavat se se zahranicnima doktorama to je vtip akorat tihleti doktori dostavaj o "0" vic penez!tak proto to je kvalitnejsi!
*kdyz nekdy slysim od matky co za hovada k ni chodi tak bych je asi nejdriv poblil a pak jim dal presdrzku a vyhodil pac nekdo to je fakt des co matka "musi" vydrzet...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2005 3:17 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

m4l napsal:
hele ja zase nevim taj nadavate na doktory ale treba moje matka je zubarka... (jelikoz to je moje matka tak musim rict ze je dobra coz by rek kazdy syn o sve matce..:D)ale chtel sem napsat furt taj nadavate on to udelal takhle a takhle bylo to neesteticky akorat ze problem je v tom ze lidi sou desny hovada jde jim o zdravi a kdyz si maj priplatit na neco kvalitnejsiho tak to ne nechaj si tam dat treba horsi material a pak po 2mesicich pridou a nadavaj jak to ze to nevydrzelo... a kdyz jim matka rikala ze to je material na picu tak oni nic.... nerikam ze vsichni doktori sou dobri ale taky zalezi jak vy na sobe budete "setrit"
a porovnavat se se zahranicnima doktorama to je vtip akorat tihleti doktori dostavaj o "0" vic penez!tak proto to je kvalitnejsi!
*kdyz nekdy slysim od matky co za hovada k ni chodi tak bych je asi nejdriv poblil a pak jim dal presdrzku a vyhodil pac nekdo to je fakt des co matka "musi" vydrzet...
...JE TO SVĚTICE...
m4l

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2005 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe :D tak sem to nemyslel ....
Scierx

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim, nechci zakládat nový topic, tak to postnu sem - neznáte někdo nějakého dobrého sportovního doktora v Brně? Kamarád má už delší dobu problémy s kolenem a chtěl by zajít pro změnu k někomu, kdo by mu mohl pomoct. diky
MOOG

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrazdira, Klimecky, Novotny
Diana

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to bude někoho zajímat. Hodnocení lékařů přímo od pacientů.
www.znamylekar.cz
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Dernacius

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar lidi,taky nechci zakládat nový topic,ale chci se zeptat (za 7dní jdu na preventivní "povinou" prohlídku) ke svojí obvodní lékařce ,ale potřeboval bych výborné argumenty jak ji obkecat (rodiče si budou stěžovat)proč ,žeru jako hovado a přibírám (z velké části na svalové hmotě,podle těch měřičů podkožního tuku). A že protein musím brát,protože rodiče mi ani nedají najíst (maso vidím tak 3-4týdně,a vajčka prý můžu 1x (jedno vajíčko) za 7dní./vyhazovaní žloutků,je podle nich zhýralost).Ještě jsem ve vývoji,proto potřebuji více jídla i vytamínu, a proto si musím kupovat B-komplex a vit. C +zinek. a další sračky (a zkuste mně připravit na co se může ptát) Díky
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejak to nechapu , proste chodis do posilovny a chces svaly , to doktorka nechape? Ta moje ne stara duchodkyne , ktera nechape , ze kdyz rostu , tak proste ty jaterky , ledviny a kreatinin maj trochu vyssi hodnoty

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Doktoři Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: