|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Moc ho serete s tema pochvalama totiz |
Ano o pochvaly, kdyz neni chvalit za co, ja nestojim, az bude, rad se pochvalim sam :)
A uz vubec tu nestojim o rady a nazory, co mam a nemam vyzable a jak to mam ci nemam cvicit, ted po 3 tydnech jeste opravdu ne :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 11:24 pm Předmět: |
|
|
Ježiš...to je hruza dělej s tim něco. I moje exmanželka měla víc svalů... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
25/10 ZADA, RAMENA, BRICHO
stahovani kladky na hrudnik
40kg x 12
45kg x 12
50kg x 12
55kg x 12
60kg x 10
65kg x 10
70kg x 8 + 55kg x 12 + 45kg x 20
60kg x 12
mrtvy tah
120kg x 5
150kg x 5,5,5,5,5
120kg x 15
-radost nejvetsi. Jsem rad, ze jsem se vcera nenechal zlakat a jeste den pockal, aby byl rozestup od MT alespon 2 dny. Dnes plan alespon 5x150kg, pokud by padlo vice serii, tak by to samozrejme bylo super. Minule bych si na 5x150 netroufl, dnes 5x5. Tezky to bylo hodne, 6. opakovani by bylo zrejme uz prasacke, ale tech 5 bylo akorat. Jen 4. serie nebyla ke konci asi uplne ideal, protoze jsem uz citil, ze je to hodne heavy, takze jsem do te 5. trochu znejistel a sel do ni s velkym respektem. Delsi pauza, maximalni koncentrace, poradny set up a pocitove byla lehci nez ta predesla, takze mega spokojenost. Progres za 3 tydny v MT celkem velky, ani jsem necekal, takze priste si tohle zopakuji trochu vic na jistotu a pokud tam budu citit rezervu, zkusim na jednu serii pridat. Porad bych se ale rad drzel 5 opakovani, vyjmecne dam nejake 10ky.
pritahy JR
25kg x 12
30kg x 12
32,5kg x 10
35kg x 10
37,5kg x 8
40kg x 6 + 30kg x 10 + 22,5kg x 15
30kg x 15
-po mrtvole docela vyrizenej, ale tohle bralo opet krasne
pritahy kladky v leze (uzky adapter)
50kg x 12
60kg x 12
65kg x 10
70kg x 10
75kg x 8
80kg x 8 + 60kg x 12 + 50kg x 15 + 40kg x 20
70kg x 10 + 50kg x 20
tlaky JR v sede
10kg x 12
15kg x 10
17,5kg x 8
20kg x 6,7
22,5kg x 5
20kg x 7,7
20kg x 7 + 12,5kg x 12
17,5kg x 8
-uz druhy trenink po sobe mne krasne sedly tlaky na ramena a krasne jsem z nich citil to, co jsem citit mel. Minule docela vydrene serie po 5-6op s 20kg, dnes pocitove lehci, takze jsem na jednu serii pridal na 22,5kg, to uz bylo hodne tezky a nestabilni, takze jsem zase ubral a dal jeste par serii s 20kg. Vse co slo, respektive co zvladla prava ruka nez vyplivla, ale vse sedlo vyborne.
superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 12 + 10kg x 12 (ruce na stridacku a na kazdou ruku 12op)
10kg x 12 + 10kg x 12
10kg x 14 + 10kg x 12
10kg x 14 + 10kg x 12
(10kg x 14 + 8kg x 15 + 6kg x 25) + (10kg x 12 + 8kg x 15 + 6kg x 25)
-uz jen ta superserie je masakr, ale to posledni, coz by se dalo nazvat neco jako shazovaci superserie, to je neco naprosto sileneho v tomhle poctu opakovani
upazovani na protismerkach v predklonu (kazda strana zvlast)
10kg x 15,15,15,15,15
krceni ramen s JR
30kg + 30kg x 12,12,12,12,12,12
pritahy kolen k trupu
15,15,15,15,15,15,15,15,15,15
-trapezy jsem puvodne jet nechtel a zacal jsem uz brichem, ale vubec nesedlo, tak jsem se na nej vykaslal a dal ty trapezy, pak jsem se k nemu vratil a nakonec docela dobry
predklony na stroji
40kg x 20,20,20,20,20
-super  , dokonce i ramena strasne bavily, cimz me asi nakazila MD :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 25/10 [size=18]
-super , dokonce i ramena strasne bavily, cimz me asi nakazila MD :) |
já nevím co mi na těch ramenech tak bere,ale čím víc pruhů mi tak vyskakuje,tím mě to víc baví
jinak na MT dobrej progress....už si mi s tema váhama tězce utekl ... si připadám jak chcípák teď
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Martule napsal: |
já nevím co mi na těch ramenech tak bere,ale čím víc pruhů mi tak vyskakuje,tím mě to víc baví
jinak na MT dobrej progress....už si mi s tema váhama tězce utekl ... si připadám jak chcípák teď |
Prouzky neprouzky, hlavne kdyz to pumpuje Ale napumpovany naprouzkovany ramena...hmm hmm hmm... (ja vim, ja vim, berou nejvic :D )
| Poman napsal: | | Ježiš...to je hruza dělej s tim něco. I moje exmanželka měla víc svalů... |
Ja nemuzu za to, zes malem uzavrel snatek s nejakym narvanym kulturistou
| lukinobr napsal: | Řeknu ti jen jedno drapere.. Podle tvého psaní (jak si ztratil všechny svaly co jsi měl) jsem to čekal daleko horší,podle mě za 3-4 měsíce jsi zpět a možná i trošku dále než si byl před pauzou.Jaká je BW na tvoji výšku?Tak hodně štěstí v tvé cestě zpět |
1.10
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1351166264_1.jpg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
Tak teď mi vypadl kus vepřovýho z pusy
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
Bez komentaru prosim dik. Je to jen pro srovnani. Porad jsem tam mel ale 90kg, na tuhle vysku jsem mival i 70. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: |
takhle presne vypada kamos, co beha maratony.. je zajimavy, ze dokazes takhle rychle seschnout |
Ja jsem to ze sebe prakticky vsechno vyjezdil na kole / rotopedu :) a uplne jsem s*al na stravu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bez komentaru prosim dik. Je to jen pro srovnani. Porad jsem tam mel ale 90kg, na tuhle vysku jsem mival i 70. |
Ahoj nezašel bys semnou příští sobotu do Gold's gymu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: |
obligátní otázka, já, Eda, Markét v sobotu ? |
Obligatni odpoved, chces ji slyset?
| Arnie_one napsal: | No život je nespravedlivej, nekdo maka a dře a nekdo Drejpruje a vypada porad perfektně
|
Ted teda nejak nechapu. O jake perfetni forme to mluvis? O tech 2 fotkach, co jsem postnul dnes z 1.10? To snad ne proboha, trochu soudnosti... A ty vcerejsi fotky? Do perfektnosti to ma hodne daleko, ale s prubehem jsem zatim spokojenej a jelikoz chci udelat poradnou formu, tak to zatim beru i celkem vazne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|