Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice jsem došel až o necelou hodinu později, ale aspoň jsem byl snad poprvé v BG jen s jedním člověkem.

Jinak teda veřejná omluva, adaptér jsem tam nezahlídl, asi si ho musí někdo opravdu nosit.

Jo a připadalo mi, že to dneska nějak flákáš, ani ses skoro nepotil.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31/12 PRSA, BICEPS

bench press
100kg x 5
100kg x 4
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 9
80kg x 9
-ou ou...chtel jsem dat to co minule, byl jsem si na 99% jistej, ze to dam, ale po prvni serii jsem o tom zacal silne pochybovat. Zkusil jsem jeste jednu doufajice, ze se to nejak rozjede, ale po teto serii moje pocatecni jistota a nadseni klesli tak zhruba na minus 20 :) , takze jsem se na to vy*ral, ubral 20kg a dal si nejake 10ky, coz uz jsem vlastne dlouho nejel, takze alespon nejaka zmena. Lehke to teda moc nebylo, strasne jsem tuhl a nebyla technika. Nedokazal jsem tlacit lopatky k sobe a vzdy jsem se uprostred serie na lavicce "rozkydl" ,cimz to pekne ztezklo. Pauzy mezi seriema byly celkem dlouhe, skoro vse na krev. Jen skoda ze mne to zku*vily ty poseledni 2 serie, jinak by bylo 10x10, ale i tak na tu bidu docela spokojenost. Jen me sere, ze tam zrovna byl Madball a neukazal jsem mu svoji precizni BP techniku se 100kg :D

protismerky
25kg x 20
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
35kg x 12 + 27,5kg x 16 + 25kg x 20 + 22,5kg x 20
-dnes extremne na hovno :)

tlaky JR hlavou nahoru
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
-kdyz uz jsem teda dnes pojel trenink 10+reps, tak jsem ubral vahu i tady. Ani jsem neveril, ze tohle dam, prava ruka samozrejme v pi*i, takze tak tak dotalceno, i kdyz posledni opakovani u poslenich 2 serii na 90%, to uz fakt bylo o zuby :)

rozpazky
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
-gut

bench press hlavou dolu
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 9
80kg x 9
80kg x 9

bicepsovy zdvih JR
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10

bicepsovy zdvih VC
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10 + 40kg x 10 + 30kg x 15 + 20kg x 25

bicepsovy zdvih JR - kladivo
17,5kg x 10 + 12,5kg x 10
20kg x 10 + 15kg x 10 + 12,5kg x 12 + 10kg x 22 + 7,5kg x 25

bicepsovy zdvih na kladce
45kg x 15
50kg x 15
50kg x 15
50kg x 15
55kg x 12 + 40kg x 12 + 30kg x 16

-stretching 0 minut (ano sere me to, ale spechal jsem do jednoho obchodu nez mne tam zavrou. Slibuji ze pro sve vlastni dobrou napravim )

-vcerejsi odpoledni trenink se semozrejme projevil nejen na dnesnim treninku jako takovem, ale dost i na dnesnim spanku, takze jsem se uplne na hovno vyspal, rano asi pul hodky po probuzeni jsem byl v posilovne a to neni moc dobra kombinace, takze trenink byl celkem utrpeni. Silove to stalo za hovno, takze jsem vesele pumpoval a pumpoval, i kdyz moc vesele jsem se u toho netvaril , byl jsem nejakej cholerickej a chvilema jsem mel chut par lidi sejmout No jinak ale ve finale o neco lepsi nez dobry trenink (takze jak ve skole za 3+ nebo 2- )
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1/1 AEROBKA
90 minut

2/1 ZADA, BRICHO, TRAPEZY

mrtvy tah
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
-dalo by se rict, ze je to PR, protoze pred Vanocema bych to pocital za 195kg a 5x5 jsem s timhle jeste nikdy nedal. Prvni serie mne prisla celkem lehka, rezerva mozna i 2 opakovani, cemuz jsem se divil, 2. uz ovsem podstatne ztezkla, do 3. uz s trochu vetsim respektem, ale i tak porad technicky v pohode, 4. u posledniho opakovani o neco horsi, ale zadna prasarna. Mensi prasarna byla az u posledni serie u posl. opakovani, ale myslim, ze v minulych dnech to bylo mnohem horsi, takze dnes maximalni spokojenost. Priste dam 3ky s 200kg.

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 12
70kg x 12
80kg x 10
85kg x 8
90kg x 6 + 70kg x 12 + 60kg x 12
75kg x 12

T-pritahy
60kg x 10
70kg x 10
80kg x 6
80kg x 6
80kg x 6
80kg x 6
60kg x 15
-dnes jsem si to pro jistotu pojistil dvema karabinkama, ovsem porad jsem musel nekoho otravovat, aby si mne stoupl na cinku, aby se nestalo to, co v nedeli :D Zatezkat to jednoruckou moc nepomohlo. Bude to chtit nejak lepe vyresit a take spachtit ten adapter na to. Judsone

pritahy JR
45kg x 10
50kg x 10
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
45kg x 15

pritahy kladky v leze
80kg x 12
90kg x 10
95kg x 10
100kg x 10
105kg x 8 + 80kg x 14 + 70kg x 18
90kg x 15
-uzky uchop

stahovani provazu s napnutyma rukama
37,5kg x 15
37,5kg x 15
37,5kg x 17
37,5kg x 17
37,5kg x 18

krceni ramen s VC
100kg x 18
100kg x 18
110kg x 12
110kg x 13
110kg x 14
110kg x 15

svicka
15
12
12
12
12

pritahy kolen
20
20
20
20
20

predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20

-stretching 16 minut

-trenink v 7 rano, takze se moc nechtelo, ale to hlavni - mrtvoly, splneny, i kdyz pekne vystavnily. Ostatni spokojenost.
-zacal jsem 4. mesic (jsem ani nemyslel, ze tolik vydrzim ), mozna by to chtelo mensi zmenu, protoze od zacatku jedu vicemene to same jen s drobnyma zmenama a obcas uz je to trochu stereac :) Timhle tu ovsem neoteviram prostor pro diskuzu, takze za jakekoliv navrhy predem dekuji, ale stejne si to vyresim a vymyslim sam
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3.1

Strucna verze:

potkal jsem Grimleyho a mam rameno v prdeli a jsem stastnej

Podrobnejsi verze:

-potka jsem Grimleyho , ktery me pri mem prichodu mamel prizabil dverma od satny Takze uz od te chvile jsem vedel, ze to bude neco jako zivotni trenink :D . V planu byly kozy, par rozcvicovacich serii na BP ok, prvni pracovni se 100kg, hned od zacatku silna bolest v rameni, takze sotva 2 opakovani. Pokus cislo dve, 1 opakovani, takze jsem sundal na 80kg s tim, ze to alespon napumpuju jako minule. A ouha... 3 opakovani a hotovo, rameno nejelo, neslo to, bolest velika. Zkusil jsem jeste tlaky s JR s 20kama a ani hovno, takze jsem se na to radeji vykaslal. Jeste pred par tydny bych byl asi nasranej, ale dnes nejsem ani trochu, naopak mam pocit, ze ve me proudi vic endorfinu nez po kvalitne odcvicenem treninku (mozna ze je to tim Grimleym, nebo nevim, co se deje ). Kazdopadne ac si to nepripoustim, citim uz nejakou dobu, ze mensi pauzu potrebuji a pokud me nedonuti zdravotni duvody, tak me nedonuti nic. Takze vlastne pozitivum pro me.

Co se tyka ramena, tak si nejsem vedom niceho konkretniho, sice jsem ho uz mirne citil po minulem treninku, ale preslo to a prakticky vubec by me nenapadlo, ze by to dnes mohlo takto bolet. Spise bych to videl na pretizene vazy, coz spravi par dni odpocinku, ktery, jak jsem psal, stejne potrebuji. Blbe je ovsem to, ze s tim muzu cvicit mrtve tahy :D , dobre ale zase to, ze mne zitra konci permanentka a novou si kvuli cviceni na 20% kupovat nebudu, tazke snad me to donuti do te posilky nechodit.

Muj 1000x osvedceny " paradox " je ovsem to, ze jsem pred par dny psal, ze jsem s rameny problem nikdy,az na jeden mensi uraz, nemel. Moc dobre jsem vedel, ze tohle psat nemam, protoze kdykoliv neco takoveho napisu, neco se stane. Tohle u me plati na 95%
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
3.1

Strucna verze:

Si člověk připadá skoro až důležitě to já jsem zrovna dneska zas nasranej asi za tebe, těsně před vánocema jsem jel trénink a bolelo mě taky rameno, tak vím, jaký to je... Každopádně Drejprd protiva (údajně při trénincích) se ukázal jako sympaťák, takže pohoda, teď už jen vyléčit rameno a můžem si švihnout společnej trénink, i když já teda nejspíš s polovičníma vahama
dovidos

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to mám to samý.Jakmile něco pochválím, hned se to posere. Můžu znát člověka 5let,zdá se být dobrej,pochválím ho před někým a záhy mi vrazí kudlu do zad.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Draper napsal:
3.1

Strucna verze:

Si člověk připadá skoro až důležitě to já jsem zrovna dneska zas nasranej asi za tebe, těsně před vánocema jsem jel trénink a bolelo mě taky rameno, tak vím, jaký to je... Každopádně Drejprd protiva (údajně při trénincích) se ukázal jako sympaťák, takže pohoda, teď už jen vyléčit rameno a můžem si švihnout společnej trénink, i když já teda nejspíš s polovičníma vahama

Ted premyslim, jestli jsi mne to rameno nezmasakroval, jak jsi me sejmul tema dverma u satny
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Grimley napsal:
Draper napsal:
3.1

Strucna verze:

Ted premyslim, jestli jsi mne to rameno nezmasakroval, jak jsi me sejmul tema dverma u satny

Ty kráso vidíš to Jsem šel celej naspeedovanej honem hrr zpátky cvičit a to víš, to nekoukám doleva doprava a jdu přes mrtvoly (a zmasakrovaný ramena) ... tak soráč...
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nic...muj pravnik te v nejblizsi dobe bude kontaktovat
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To nic...muj pravnik te v nejblizsi dobe bude kontaktovat

Ehm...pane Drejprde...my se zname? my jsme se snad nekde videli? ...dneska jsem byl cely den u sve pritelkyne na venkove, tudiz nevim, proc si s mou osobou spojujete utok na vase rameno.... Doufam, ze nechcete mit na krku meho pravnika z dubodu pomluvy a kriveho obvineni

A dost se zasiranim tvyho logu :D V sobotu asi cvicit nepujdes co?
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty myslis, ze to byl vtip? Tak pokud mne prineses tucnou obalku, muze to jit o mimosoudni cestou. Jsme lidi, tak se domluvime ne?

V sobotu? ja nevim, tlacit nemuzu, tahat muzu. Permanentku mit uz nebudu, prachy taky nemam na vyhazovani za nejakej trenink na 20% , na druhou stranu tam budes ty, tak nevim...moc velke dilema, abych se ted rozhodl
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vis jak, mel bys mi dat vedet vcas, muj cas jsou penize a nemuzu cekat vecne az se ctihodny pan Drejpr uraci rozhodnout

PS,: S pravnikem pocitam, uz jsem koupil pumpovaci shotgun
Sniper24

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
1/1 AEROBKA
90 minut

2/1 ZADA, BRICHO, TRAPEZY

mrtvy tah
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
-dalo by se rict, ze je to PR, protoze pred Vanocema bych to pocital za 195kg a 5x5 jsem s timhle jeste nikdy nedal. Prvni serie mne prisla celkem lehka, rezerva mozna i 2 opakovani, cemuz jsem se divil, 2. uz ovsem podstatne ztezkla, do 3. uz s trochu vetsim respektem, ale i tak porad technicky v pohode, 4. u posledniho opakovani o neco horsi, ale zadna prasarna. Mensi prasarna byla az u posledni serie u posl. opakovani, ale myslim, ze v minulych dnech to bylo mnohem horsi, takze dnes maximalni spokojenost. Priste dam 3ky s 200kg.

T-pritahy
60kg x 10
70kg x 10
80kg x 6
80kg x 6
80kg x 6
80kg x 6
60kg x 15
-dnes jsem si to pro jistotu pojistil dvema karabinkama, ovsem porad jsem musel nekoho otravovat, aby si mne stoupl na cinku, aby se nestalo to, co v nedeli :D Zatezkat to jednoruckou moc nepomohlo. Bude to chtit nejak lepe vyresit a take spachtit ten adapter na to. Judsone

A tu jednoručku si měl volně nebo si ji měl ještě o něco zapřenou? Ono jakmile tu osu zvedneš tak ta JR z té osy sklouzne. Já to řešim tak, že ten konec osy s tou JR mám zapřenou v rohu místnosti. Nebo zkus jak psal Vidlák, naložit i na druhý konec osy, ale to jsem nezkoušel. Jestli ta osa nebude moc vysoko, jedině naložit malý kotouče.

Ještě jsem se chtěl zeptat ohledně mrtvého tahu (log mám celý přečtený, ale už si nepamatuju jestli se to tu řešilo): od jaké váhy používáš opasek a jak moc ti přidá (jestli vůbec) a jaký úchop používáš.
A ještě jsem se nikde nedočetl jak je to při mrtvole se zatížením krčních svalů, nevím jestli to cvičím blbě, ale krk nijak zvlášť nepociťuji. Jestli má na to vliv když člověk kouká (nebo spíš má hlavu) směrem dolů, před sebe, nebo nahoru.
Porád bojuju s tou technikou- nyní zkouším, jak radil Tom.K, jít co nejvíce na paty s ramenama za osu, pocitově docela dobré, myslí že se s tím zžiju uvidíme jak to půjde až půjdu více do vah.
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu JR jsem mel na tom volne a osu zaprenou v rohu. Ono je problem hlavne u tech tezsich serii, takze to kdyztak nekoho pozadam, aby si mne na to stoupl, spis musim vyresit ten adapter, protoze s tema od protismerek s karabinkou to vazne moc jiste neni, maximalne tak do 60kg.
edit: a to, co psal Vidlak, jsem prehledl. Zkusim...

MT: Opasek nepouzivam vubec, ani pri tech nejtezsich seriich. Nevim, jaky tohle ma vliv ci nema na me vykony u mrtveho tahu, ale od doby, co jsem ho uplne prestal pouzivat, coz je asi 2 roky zpet, sel muj MT silove dost nahoru.
Pokud jde o pozici hlavy, tak se snazim koukat rovno pred sebe. Casto vidavam, ze lide u toho koukaji spise dolu viz. treba CIZO, ale v takovem pripade to na me pusobi tak, ze mam kulata horni zada. Obcas mam takovy blby zvyk koukat do strany do zrcadla, abych si kontroloval zada, coz uz jsem se ale hodne odnaucil a kouknu tam opravdu jen treba u posledniho opakovani. Jinak spravne pises, hlavni je to tahat z pat po holenich po sobe (mozna lepe receno jakoby na sebe), coz mne kdysi davno poradil jeden kluk (zdravim Ondru Pajtla, pokud to tu jeste nekdy cte :) ) a dodnes jsem mu za to vdecnej, protoze jsem si to nikdy neuvedomoval a kolikrat jsem prepadal na spicky, ramena mne tak ujizdela dopredu a nebyl jsem to schopnej tahat po sobe, coz se na vykonu hodne podepise. Dale ramena nemit pred osou, ruce svesene rovne dolu (drive jsem je mel, nechapu proc, pokrcene v loketech.) a prilis se nezaklanet dozadu v horni fazi cviku, coz dela, jak jsem si vsiml, strasne moc lidi. Kdyz je vse tohle ok, tak ti to na vykonu velmi znatelne prida. Dalsi dulezita vec je mit to tzv. v hlave, coz se take ne vzdy dari a jak psal Madball unava nohou, nevyspani atd...u tezkych vah to strasne ubere. Jeste trochu laboruji s sirkou uchopu a od toho se odvijejici o postoj. Jezdim to docela na uzko, ale posledni 2 treninky jsem to lehce rozsiril (opravdu jen nepatrne) a mozna ze to je o fous lepsi, jeste to ale musim vyzkouset.

Naposledy upravil Draper dne pá leden 04, 2013 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4/1 AEROBKA

90 minut (+rozjezd)

-posledni dobou jsem si odvykl na kofein, nekolik mesicu jsem pil jen slabe kafe kazde rano, ted jsem trochu zvysil pred aerobkama, ale ne nijak moc ( oproti drivejsku 1/3 davky), ale dost casto me po nem cely den boli hlava, coz se mne drive pri mnohem vetsich davkach nestavalo.

-jinak rameno me nijak pri beznych cinnostech neomezuje, ovsem v urcitych polohach boli hodne, zejmena pri predpazeni. Na cviceni to rozhodne neni, minimalne na tlakove cviky ne, takze to zatim necham v klidu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: