|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dangroj
|
Zaslal: pá leden 09, 2015 9:51 pm Předmět: Dřep |
|
|
čau, chtěl bych se co nejvíc zlepšit na dřepu a potřeboval bych poradit, jakej zvolit objem tréninku, frekvenci, intenzitu.. prostě všechno.. jedu split po-pa a nohy bych jel teda jen ty dřepy, ale nevim jak si to rozvrhnout.. osobně si myslím, že nejlepší by bylo, kdybych cvičil menší objem každý den, ale netušim kolik je tak optimal..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 9:55 pm Předmět: Re: Dřep |
|
|
| dangroj napsal: | | čau, chtěl bych se co nejvíc zlepšit na dřepu a potřeboval bych poradit, jakej zvolit objem tréninku, frekvenci, intenzitu.. prostě všechno.. jedu split po-pa a nohy bych jel teda jen ty dřepy, ale nevim jak si to rozvrhnout.. osobně si myslím, že nejlepší by bylo, kdybych cvičil menší objem každý den, ale netušim kolik je tak optimal.. |
proc jenom drep?
objem treningu se odviji od fekvence a intenzity
jaky mas konkretne split?
proc chces cvicit nohy kazdy den? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: pá leden 09, 2015 10:03 pm Předmět: |
|
|
no jenom dřep proto, že se v něm chci zlepšit.. a nenapadá mě nic lepšího pro zlepšení dřepu, než dřep.. neni to sice nejlepší pro rozvoj noh, ale chci nabrat sílu.. co se týče toho "objemu" tím myslím sérky, opakování.. intenzitu považuji, jak vynaložím s časem.. split mám takovej, že něco odjedu jednou, něco dvakrát.. někdy to taky změním, to je složitější.. a nohy každej den, protože je to podle mě nejlepší způsob jak zesílit (samozřejmě s kombinací přiměřeného objemu tréninku...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 10:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 10:19 pm Předmět: |
|
|
Každý den bych nohy určitě necvičil. To by pak ten objem a intenzita byli na dost nízký úrovni, abys to mohl uregenerovat.
Když je chceš cvičit častěji, tak 3 x týdně stačí.
Pondělí trénink na hypertrofii - 4 série po 8 opakováních s cca 70 procenty z maxima.
Středa trénink na dynamiku - 6 sérií po 4 opakováních s cca 60 procenty z maxima.
Pátek trénink na sílu - 4 série po 3 opakováních s cca 90 procenty z maxima.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 12, 2015 8:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po leden 12, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
Cvičíš 5x týdně? Můžeš postnout ukázkový týden? _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: po leden 12, 2015 12:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: po leden 12, 2015 4:04 pm Předmět: |
|
|
Jarda Jágr dělal 1000-2000 dřepů denně.. A je tam kde je i ve svym věku..
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po leden 12, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Cvičíš 5x týdně? Můžeš postnout ukázkový týden? |
pondělí ramena
úterý kozy
středa záda
čtvrtek ramena
pátek kozy
ramena, kozy cca 15 sérek, záda úplně odpálim .. cviky si myslim nemá cenu rozebírat, to je všechno stejný :D ale jedu spíš základní cviky..
a ty nohy sem si zatím nastavil 2x4 (6) + 2x2 (3) ... první číslo sérky, druhý opakování a třetí kolik bych toho cca dal, ale nejezdim na selhání, narozdíl od všech ostatních partií
ruce v tréninku nemám, když na konci tréninku cejtím, že se moc neprocvičili, dám 1, max 2 sérky s 8 opakováníma..
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | PMKB5 napsal: | | Cvičíš 5x týdně? Můžeš postnout ukázkový týden? |
pondělí ramena
úterý kozy
středa záda
čtvrtek ramena
pátek kozy
ramena, kozy cca 15 sérek, záda úplně odpálim .. cviky si myslim nemá cenu rozebírat, to je všechno stejný :D ale jedu spíš základní cviky..
a ty nohy sem si zatím nastavil 2x4 (6) + 2x2 (3) ... první číslo sérky, druhý opakování a třetí kolik bych toho cca dal, ale nejezdim na selhání, narozdíl od všech ostatních partií
ruce v tréninku nemám, když na konci tréninku cejtím, že se moc neprocvičili, dám 1, max 2 sérky s 8 opakováníma.. |
To je trochu nepoměr, jet prsa a ramena 2x a záda 1x v týdnu, ne? To ti rozhodně z hlediska postavy a držení těla nepomůže.
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:04 pm Předmět: |
|
|
mně to myslím si celkem vyhovuje :D a řekl bych, že co prospívá postavě a co je "vyrovnaný trénink" pro správnej vývoj postavy je otázka, tak možná až se budu nudit a nebo za 10 let tréninku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:11 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | mně to myslím si celkem vyhovuje :D a řekl bych, že co prospívá postavě a co je "vyrovnaný trénink" pro správnej vývoj postavy je otázka, tak možná až se budu nudit a nebo za 10 let tréninku.. |
Uplme vidim nektery svy pacose... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | mně to myslím si celkem vyhovuje :D a řekl bych, že co prospívá postavě a co je "vyrovnaný trénink" pro správnej vývoj postavy je otázka, tak možná až se budu nudit a nebo za 10 let tréninku.. |
No otázka to není, je to docela jistý...abys taky za 10 let vůbec mohl trénovat Ale je to každýho boj a každýho věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:17 pm Předmět: |
|
|
tim nechci říct, že bych to měl 100% dobře.. třeba to mám absolutně dokunděný a dokunděnej budu taky brzo já.. ale je to tak extrémně subjektivní a kdo si s jistotou dovolí říct, jestli mám přetíženej předek nebo zadek..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|