koukám, že jsi se do toho zase pořádně opřel. Držím palce ať hlavně drží zdravíčko. Já jsem ted v té fázi, že mě to zatím budí ve spaní, tak doufám, že se mi brzy taky bude tak nedařit jako Tobě! 300x3 když se nedaří, to by mě fakt nasralo teda!
koukám, že jsi se do toho zase pořádně opřel. Držím palce ať hlavně drží zdravíčko. Já jsem ted v té fázi, že mě to zatím budí ve spaní, tak doufám, že se mi brzy taky bude tak nedařit jako Tobě! 300x3 když se nedaří, to by mě fakt nasralo teda!
Ze spalku musi jit 300kg prece na pohodu
Bohuzel spalky podle mne nemaji na klasickou mrtvolu az tak velky vliv. Ze zeme bych potreboval byt o 20kg vys a to je ted pro mne hodne velky scifi : (
pondělí 4.6.2012
----------------------------------------
bench 70x8, 90x6, 110x5, 140x4, 140x3, 140x3, 140x3, 150x3, 150x3
peckdeck 10x5
drepy 70x5, 120x4, 170x2, bandaze+dres 220x2, 240x3, 240x3, 250x2, 250x2, 250x2
tahy z 5 cm podlozky klasikou 120x5, 170x4, 170x4, 170x4
--------------------------------------
V benchi se mi opravdu zadarilo. Po prvni seri se 140 jsem chtel prihodit na 150, ale jaksi jsem na to zapomnel. Dalsi 3 serie jsem ti pak liboval jak mi to se 150kg lita, pak jsem zjistil jakej jsem chuj, pridal na 150kg a bylo po radosti
Na drepy jsem byl totalne zatuhlej, vubec jsem se nemohl rozhybat. Ke konci jsem byl pro zmenu totalne vytuhlej. Tesim se na pristi tyden, ze budou drepy malinko volnejsi.
tahy jako obvykle, boj s casem. chtel jsem pridat, ale nestihal jsem, takze odjety jen 3 serie : (
Pěkně, koukám se, absolutní optimalizace výšky - boxy + kotouče pod nohama, btw zajímavý zvuky
Trener (Ivanov) napsal 15 cm, tak se toho snazim drzet. Idealni ta optimalizace,ale neni. Predstava, ze mi ten kotouc jednou ujede pod nohama a cinka mne zavali mi na jistote moc nepridava
Prvni faze pripravy je za mnou. Nastesti ta nejmene prijemna. Unava spodnich zad a nohou uz je dost velka. Ted ubyde par serii+ odpadnou pondelni mrtvoly coz mne opravdu tesi
V dalsi fazi bych potreboval malinko pritlacit na vaze v mrtvole, kde momentalne ztracim oproti obvykle forme cca 20kg. Stav plotynek se kupodivu po patecnich dotazich s 300kg razantne zlepsil, ustrely jsou ty tam. Drepy bych si taky predstavoval o trosku lepsi. Benche jsou v pohode. Drzim se na stropu planovanych vah, coz je super (planovane max je 185kg, pricemz od operace ramen jsem vic nez 175kg na zavodech nedal.). Do zavodu uz zbyva jen 6 tydnu.....
FAZE II.
pondeli 12.6.2012
-----------------------------------
benchpress 70x8, 90x6, 110x5, 140x3, 150x3, 150x3, 150x3, 150x3, 160x2
peckdeck 10x5
ramena 10x5
drepy 70x5, 120x4, 170x2, band+dres 220x2, 250x2, 250x2, 260x2, 260x2
-----------------------------------
Benc mi moc nelital. Posledni serie byla totalne na krev.
Na drepech jsem byl silne zatuhlej. Vsechno mi prijde hrozne tezky. Bojuju s hloubkou. Ke konci uz mne dost chytalo kuchany rameno, takze po treninku jsem daval obstriky s diclofenacem.
Ahoj,
nechci ti do toho kecat, ale u kazdyho zapisu drepu co u tebe vidim, pises ze si silene zatuhlej. Nebude potrebova dat vic rozvicovacich serii s dynamickym strecinkem? Nebo co tou zatuhlosti mas presne na mysli?
Ahoj,
nechci ti do toho kecat, ale u kazdyho zapisu drepu co u tebe vidim, pises ze si silene zatuhlej. Nebude potrebova dat vic rozvicovacich serii s dynamickym strecinkem? Nebo co tou zatuhlosti mas presne na mysli?
Klidne muzes. Strecink pred treninkem nedelam ze zasady (trpet pri strecinku nebo pod cinkou mi prijde stejny).
Urcite by pomohlo vic rozcvicovacich serii a vic opakovani, ale bez muceni priznavam, ze jsem na to dost linej. Boli mne doslova cely telo, a tak se snazim nedelat zadnej pohyb navic
Je zajimavy, ze na to trpim jen u drepu a to jen v priprave na zavody (nez jsem zacal s pripravou, bylo vse v pohode). U mrtvoly se moc rozcvicovat nemusim. U benche to taky nijak obzvlast nehrotim, ale tam jsem prece jen opatrnejsi kvuli ramenu.
Na drepech se neco stalo. Zatuhlost byla ta tam a ja mohl udelat v pohode drep. Samozrejme bolest uponu a kolen neustoupila ani o kousek. Drepy jsou pro mne momentalne masochismus. To ze drepy v dresu a bandazich nejsou nijak extra prijemne je asi kazdymu jasne, ale ja se na ne ted paradoxne tesim, protoze proti tomu, jak mne boli drepy bez vybavy, je to velka uleva.
Dojmy z mrtvoly mam trosku rozporuplny. Je super, ze jsem to dokazal odjet se zvysenou vahou, ale technika je totalne v haji. Nedokazu udrzet zadek dole, takze to v podstate rvu vsechno jen zadama (ani to snad nebudu tocit, protoze by si o mne vsichni nejspis mysleli, ze jsem totalni dement, kdyz po tolika letech cviceni nezvladam technicky neco tak jednoduchyho jako je mrtvy tah). Doufam, ze je to jen tim, ze mam hodne utahany nohy a tahaj mne upony. Kazdopadne by to jeste chtelo prihodit 10kg. Zatim dumam, jestli to zkusim pristi tyden nebo to necham az na ten dalsi, kdy budou posledni poctive treninky.
Jeste jedna perlicka na zaver. Moje jedine jidlo za cely den byla chuda snidane. Obed jsem nestihl a jidlo pred treninkem u mne nepripada v uvahu. Musim rict, ze na treninku jsem byl opravdu totalne vyhladlej
Patek 15.6.2012
-----------------------
benc 70x8, 90x6, 110x5, 140x4, 140x4, 140x4, 140x4, 140x4
pritahy na kladce 10x5
drepy 70x5, 110x4, 160x2, bandaze 200x3, 200x3, 200x3, 200x3
mrtvola z 15cm boxu 120x5, 170x3, 220x3, 270x3, 300x3, 320x1, 300x3
-----------------------
Trenink celkove nic moc. Byl jsem nejakej utahanej, vubec se mi do toho nechtelo. Navic jsem v mrtvole failnul na 320, kde jsem chtel dat 2 opakovani. Prvni opakovani tezky jak blazen pri druhem jsem se leknul, ze se mi neco deje ze zadama a druhe opakovani jsem zabalil. Mam ty plotynky porad jeste v hlave : (
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru