Dneska jsem se snažil odjet s minimalníma pauzama.
Jídlo
ovesná kaše s mlékem,medem. 5 bílků, 1 celé vejce. Vit C 500mg
cottage+chleba
kuře+rýže
kuře+brambor
Po treninku:Maltodextrin,glutamin.... Špatně jsem dovřel shaker a tak 20-30g se mi vysypalo ,pak protein
Zachvili kuře+rýže
Tvaroh
Záda,ramena,triceps Záda Mrtvý tah :3x60
3x100
3x120
1x140
1x160
1x180
1x200
1x210 pak jsem se na to vysral,ale možna bych dal este tech 5 kotoučků z každé strany :-D
3x10.....140kg
1x8.....140kg
Přítahy kladky k pasu :4x12.....65kg
Ramena :Tlaky na ramena s JČ[/b].... 4x10...22,5
Front lateral raises. .....4x12....15kg
Přítahy VČ k bradě .....1x10-30kg 3x10-40kg
Triceps : Uzky bench press na tric :4x10....70kg
Extenze s JČ ......4x12...22kg
Kladka ......4x12.... asi 20kg , protože to bylo na řezězu :-D
Břicho:Mohamedán ....4x20...35kg
Mám video :D Fuck yeah ! :D ale bude tu nejpozdeji zítra, protože kamoš, co to natačel, to ma v mobilu a neposlal mi to
Jo jinak na JÍDLO už seru , to si budu psat jen v diete,stejne si to ani nevazim kolik toho sežeru, tak to prcam.
Vysadil jsem kreatin a přibral jsem 1 kilo ... co si mám o tom myslet :-D 500kč v píči
ja si treba myslim, ze mas vahu od Vietnamcu, coz mozna bude ten problem
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Sice krunýř jak hovado, ale dal jsem to :D příště už se to nestane
mě to přišlo celkem v pohodě, nikdo po tobě něchce aby jsi měl záda jako pravítko, ono to v reálu ani nejde....ale fakt pěkný, snad už ti ostatní budou věřit..jenom bych teda měl výhrady k těm molitanům ale to je jedno
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Bez těch molitanů bych to nedal .... mám s něma lepší grip :-D. Tak kdybych měl magnesko tak jedu snim, ale potom bych musel ve fitku čistit osu od toho.
Taky bych řekl, že záda jsou celkem v pohodě.
Zdálo se mi to nebo si to ještě s těma molitanam jel nadhmatem? Jestli jo, tak v tom případě koukám jako puk, já bych to tak neudržel.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Klobouk dolů týjo! Já bohužel mrtvý tah nikdy nejel, jelikož mám docela velkou skoliózu (doporučil mi to lékař i trenér). Jen tak dál, na 16 let fakt paráda
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru