|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 04, 2010 4:56 pm Předmět: |
|
|
4.6.2010
Run:4,3Km
Ad) Běh 4,3Km opravdu hardcorovym terenem v lese dokopce s kopce a hlavně z bývalích cest potůčky takže bahno nad kotníky, voda....
Bavilo mě to jak ....  . Došel sem domů zasranej vod blata jak kdybych byl u vypouštění rybníka ale bylo to fakt dokonalý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
exploier

|
Zaslal: so červen 05, 2010 1:01 pm Předmět: |
|
|
Není nic nad trénink v přírodě _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so červen 05, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
| exploier napsal: | Není nic nad trénink v přírodě |
Pravda pravda
5.6.2010
Volno
ad) Ač měla být dneska silovka nějak špatně sem se vyspat a tak sem ji přesunul na zítra tím pádem si vzal dneska volno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
6.6.2010
Maximal strenght training
Warm-up
(Push-ups: 10x
Squats: 10x
V-up: 10x
Superman: 10x)
3x
One arm push-ups: 8xS,8xX,8xS,8xS
One leg Box Squats: 4x10 for each leg
Body row +12Kg: 9x,9x8x,8x
Bodyweight triceps extencion: 4x8
Military press: 4x10
stretching: 14ex. from Suzuki´s stretching
Core training
Crunches: 3x10
Lying hip swing: 3x20
Plank 3x1min
stretching: 14ex. from Suzuki´s stretching
Ad) Rozcvička a pak trenink pro rozvoj sily. "S" je dopomoc ve formě stability. U dřepů je to naprd protože pravou nohou to dam vpohodě bez boxu ale levou ne tak to jedu takhle. Body row celkem masakr  .
Večer ještě minitrenink na střed těla
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 07, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
|
7.6.2010
ICT training
(10xburpees +15sec rest) x10
Tabata Push-ups:
(20sec push-ups
10sec rest)x6
Tabata Squad:
(20sec squads
10sec rest)x6
Isometric mini training:
Isometric Pushups: (Star range: 5sec, Mid range: 5sec, Peak range: 5sec +5xplyometric pushups) x5
Isometric squat: (Star range: 5sec, Mid range: 5sec, Peak range: 5sec +5xJump Squat) x5
Isometric close pushups: (Star range: 5sec, Mid range: 5sec, Peak range: 5sec +5xPlyometric pushups) x5
Isometric neck ex.: (4x5s on each side)x4
Ad)  bleee  . V tabata intervalech na kliky sem byl nucen dělat v 4-6 intervalu dámský kliky  Ale už to prostě nešlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 08, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
8.6.2010
Run:4,3Km
Ad) Stejna trasa jako minule. O trošku míň bláta. Ve 2/3 tratě je slušnej "kopeček" s slušným stoupáním. Vždycky když to vyběhnu tak nahoře mam tep tak 330
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: st červen 09, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
V pondělí jsem si dal sprinty na 100 m 5x a bylo mi zle.Budu to však muset snížit tak na 50 metrů páč mi to přijde na sprint dlouhý,pak už to na konci trasy navypadá jako sprint.Co tvůj názor na to? _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st červen 09, 2010 2:27 pm Předmět: |
|
|
Ja sprintoval minulej tyden. 10x50 a měl sem dost:) Takže s tebou souhlasim:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st červen 09, 2010 10:21 pm Předmět: |
|
|
9.6.2010
Explosive strenght training
Warm-up
3x
(Plyometric pushups: 12x
Knee tucks: 12) x4
("popis v poznamce": 12x
Ankle hops: 20x) x4
(plyometric close push-ups: 15x
) x4
stretching: 5ex. from Suzuki´s stretching
Core training
V-Ups: 4x20
ad)Ten cvik je něco jako bicepsovej zdvih akorat se to jede dinamicky a nejde se při draze jako u zdvihu ale jakoby dal od těla. Prostě jako kdybyste tu činku chtěli někomu obloučkem hodit:).
Jinak se musim přiznat že sem to ojebal a bylo to na p..u. Jak je teď vedro tak mam problemi do sebe dostat i normalni žradlo natož dostatek bilkovin. Ikdyž jenom ležim tak ze mě leje jako bych vybihal schody. Vysledkem toho celýho bylo že sem šel cvičit až v 21:30 no a portsě bylo to nahovno. Břicho sem odrbal...Prostě naprd.
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 10:55 am Předmět: |
|
|
včera jsem litoval toho kdo se mnou sparoval,neboť ze mě lilo takovým způsobem,že to bylo až nechutný... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 4:01 pm Předmět: |
|
|
To věřim  Jestli je to tam jak ve 14nactce s větranim tak tam mohlo bejt teplýčko
10.6.2010
Interval training
Warm-up
Ankle hops: 20x
)
3x
(High Knee Skip:20sec
30x Sledgehammer swings
10xburpees
30sec rest)
15min
100xSledgehammer swings
stretching: 5ex. from Suzuki´s stretching
Isometric mini training:
Isometric overhead press: (Star range: 5sec, Mid range: 5sec, Peak range: 5sec +5xMilitary press) x5
Isometric Biceps curl: (Star range: 5sec, Mid range: 5sec, Peak range: 5sec +5xBiceps curl) x5
Isometric neck ex.: (4x5s on each side)x3
Ad)Celkem mě to bavilo  Udělal sem si puchýř na ruce z toho kladiva ale na takovym místě že to při jiných cvicích nebude moc omezovat takže je to dobry. Večer je v plánu ještě mini iso trenal tak se uvidí jestli se na něj v tom vedru zmůžu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 11, 2010 6:46 pm Předmět: |
|
|
11.6.2010
Maximal strenght training
Warm-up
3x
Pull-ups dead hang: 8x,8x,8x,6x
One arm push-ups: 8xS,8xX,8xS,8xS
Pull-ups: 8x,6x,6x,5x
Bodyweight triceps extencion: 4x8
stretching: 12ex. from Suzuki´s stretching
Core training
Crunches: 3x10
Lying hip swing: 3x20
Plank 3x1min
Ad) Po odcvičení solidně pumplej vršek  .Teklo ze mě hodně slušně.Zítra nejspíš sekání dřeva
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|