Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ernandes

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
no oni sou dost silni ale jak bych to rekl : maji takovy zvlasti treninkovy principy

Jo tak toho už sem si taky všimnul. Poletujou sem a tam a dělaj zajímavý kombinace a cviky. Ale asi to nějakou účinnost má když sou na tom tak jak sou:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ernandes

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.7.2009 Treninkový den: 50

Dřep: 8x20, 8x50, 5x110, 5x115, 5x120, 5x120, 5x120, 5x120
Bench press: 8x50, 5x80, 5x85, 5x90, 5x90, 5x90
Mrtvej tah: 8x50, 8x80, 5x110, 5x110, 5x110, 5x110, 5x110

Biceps jednoručky: 8x20, 8x20, 8x20, 8x20
Triceps kladka lano: 8x30, 8x40, 8x42, 8x42, 8x42
Břicho přitahy kolen stroj: 16x27, 16x27, 16x27, 16x27
Břicho zkracovačky stroj: 16x65, 16x65, 16x65, 16x65

Váha po tréninku: 88,2Kg

Pozn: Nějak nemám náladu to rozepisovat

Edit: Přijel sem z víkendové grylovačky na které sem jedl tak různě (grylovaný uzený žebra, grylovanej hermelín, praženice, grylovaný kuře) moc se mi nechtělo jít cvičit ale za týden jedu na dovolenou tak sem si řekl že tomu teď ještě musím dát co proto. V šatně byl Draper . Škoda že sem nepřišel dřív abych ho chytl ve sprše. Byl nějak málo spocenej (na Drapera) tak sem si říkal že tomu asi moc nedal no a ono z něj vylezlo že už je osprchovanej .Takže sem přehodnotil situaci na to že je brutálně spocenej na to že vylezl ze sprchy . Prvně sem šel na Dřepy který sem musel jet bez opasku protže první kterej sem dostal je divnej a nedá se dotáhnout, další byl na slony a poslední potvora na sucháč zase nedržela a při největším tlaku dole povolila a já v tu chvíli myslel že sem se posral jak najednou to napětí zmizlo . Cvičit dřepy bez opasku nejsem zvyklej tak to bylo takový divný. Na benči sem prvně neměl odvahu (no jo no MP ) ale nakonec sem zkusil zase tu 90tku a šlo to:).Mrtvolu sem jel taky bez opasku což je škoda protože sem chtěl zkusit zase osobák ale bez pásu sem si na to netroufl. Abych dokázal že sem co k čemu tak sem největší kotouč dal 15tku abych musel níž .Biceps mi poslední dobou nejde. Cítím u toho takový divný napětí v předloktí .No a místo francie sem jel lano protože je to lehčí .

Naposledy upravil Ernandes dne po červenec 06, 2009 8:22 pm, celkově upraveno 2 krát
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale notaaak, jen to okomentuj, to je na tom preci to nejlepsi a uz to zaclo tim, ze jsi me potkal v satne ne?

Jinak koukam ze od 17.kvetna do vcerejska 5. cervence jsi nabral 4,2kg, coz je pekne tempo a i sila pekne roste, takze to hlavne drz, jedes dobre
Ernandes

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ale notaaak, jen to okomentuj, to je na tom preci to nejlepsi a uz to zaclo tim, ze jsi me potkal v satne ne?

Jinak koukam ze od 17.kvetna do vcerejska 5. cervence jsi nabral 4,2kg, coz je pekne tempo a i sila pekne roste, takze to hlavne drz, jedes dobre

Děkuju snad je to pravda. Jinak sem zeditoval tu poznámku u předchozího tréninku.
Ernandes

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.7.2009 Treninkový den: 51

Shyby uzkej nadhmat: 8x, 8x+5kg, 8x+10kg,8x+10kg,8x+10kg,8x+5kg
Ramena tlaky stroj: 8x30, 8x40, 8x50, 8x50, 8x45
Francouzký tlak: 8x6, 8x16, 8x21, 8x26, 8x26, 8x26
Biceps kladiva: 8x20, 8x20, 8x20, 8x20

Břicho sedy-lehy: 25x, 25x, 20x

Váha po tréninku: 87,2Kg

Pozn: Od začátku až do konce to stálo za obrovský hovno jinak to nejde říct. Obrovská únava a nevim co ještě.Fak to zas bylo něco .Měl sem tam sebou zase po dlouhé době přítelkyni a těšil sem se že jí představým někoho z velikánů a ono nic.Měl sem za sebou menší oslavu a tak to tak vypadalo no .
Ernandes

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.7.2009 Treninkový den: 52

Mrtvej tah: 8x50, 8x80, 5x110, 5x130, 5x140, 5x140, 5x140,5x130
Bench press: 8x50, 5x80, 5x90, 5x90, 5x95, 5x95, 5x95
Leg press: 8x92, 5x135, 5x172, 5x180, 5x180, 5x180, 5x180 (plnej kotel víc už tam není)

Zápěstí podhmat: 26x26, 26x26, 26x26, 26x26
Výpony stroj: 8x30, 8x40, 8x40, 8x40

Váha po tréninku: 88,2Kg

Pozn: Co dodat? No takže při cestě do fitka mě zase zahlcoval telefon Draper Tak mě napadlo že se mě možná chtěl vyhnout tak proto psal kdy jdu cvičit . Ve fitku byl Bazzy což mi udělalo radost protože to byla super motivace .Dal sem na strejdu Drapera a zkusil na mrtvole o něco víc...a hele ono to šlo. V hlavě mě utkvěli jeho slova z minula že je tam tak 20Kg rezerva tak sem tam teda přihodil těch 20Kg (jinak už se lepším zase sem měl největší kotouče 15tky abych musel níž) a šlo se nato:) No co k tomu říct . Drap to trefil asi přesně protože víc už bych opravdu nedal.Takhle sem to ještě se vší silou a funěním vytáhl . Poslední serii sem musel ubrat ale i tak mám druhý vánoce . Pak se šlo na bench press. Snažím se už udržet tu laťku na 90Kg a tak sem si s tim odjel 2 serie. Bazzy přišel s tím že si mám přidat což mě přišlo vtipný až nemožný ale spolíhal sem na to že ví co říka a tak sem přihodil. Zavolal sem si jištění protože sem si nevěřil a šlo se na to:). A helemese ono to šlo:) Odjel sem tak tři série, sice v poslední serii bylo poslední opakování s dopomocí (kde mě Bazzyho kámoš pěkně podusil ) ale bylo to tam .Chtěl bych moc poděkovat Bazzymu protože ten impuls přišel od něj."Díky:)" . Když se mi to tak hezky sešlo tak sem si řekl že to pokořím i na nohách, ale na dřepy už sem si nevěřil tak sem šel na Leg press. Přihodil sem jednu cihlu oproti normálu a ještě to šlo tak sem tam dal plnej kotel a slušně to odcvičil .Dnešek prostě dokonalej .Mám nějaký osobní problémy a celkově je to teď dost nahovno ale tohle mi zvedlo tak neuvěřitelně náladu že je to prostě krutý:).Sem rád že to cvičení mám protože když je všechno v prdely tak tohle to zachrání. A ještě bych chtěl poděkovat všem velikánům z Blue Gym Ronni family za obrovskou motivaci kterou díky nim mám. Díky kluci:).
Teď jdu za odměnu sežrat obrovskou hromadu rizota
Bazzy

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v pohode, Ronnie blue gym family vole... jedes fakt dobre hlavne u toho zustan a jed dal a budes dobrej
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slušný výkony Ernandesi

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ernandes

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc kluci:)
Ernandes

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.7.2009 Treninkový den: 53

Volno

Pozn: 120min MMA dneska to bylo prostě hrozný .Začalo to tím že sem nemohl už po 15min tréninku a teklo ze mě fakt jak z prasete . Pokračovalo to když mi prolítl na hlavu high kick kterej by snad vykryl i malomocnej a zakončilo se to tím kdyš sem byl ve spodu gardu na zemi zamknul sem si sparinga nohama a dal mu poloviční klinč a on semnou vstal a udělal hups......Moje záda udělali zvuk ja balíček chipsů kterej položíte na zem a rozšlapete .Prostě hrozný dneska. Neudejchal sem to, lezl sem si sám do nevyhodnejch pozic kryl sem se jak šulin.
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Pozn: 120min MMA dneska to bylo prostě hrozný .Začalo to tím že sem nemohl už po 15min tréninku a teklo ze mě fakt jak z prasete . Pokračovalo to když mi prolítl na hlavu high kick kterej by snad vykryl i malomocnej a zakončilo se to tím kdyš sem byl ve spodu gardu na zemi zamknul sem si sparinga nohama a dal mu poloviční klinč a on semnou vstal a udělal hups......Moje záda udělali zvuk ja balíček chipsů kterej položíte na zem a rozšlapete .Prostě hrozný dneska. Neudejchal sem to, lezl sem si sám do nevyhodnejch pozic kryl sem se jak šulin.

jak dlouho že už cvičíš bojový sporty? Je vidět, že si dneska neměl den,hlavně aby ty záda byly v cajku
Ernandes

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

jak dlouho že už cvičíš bojový sporty? Je vidět, že si dneska neměl den,hlavně aby ty záda byly v cajku

Asi 2 roky s přestávkama. Největší problém je v tom že většina chlapů tam dělali od mala zápas, judo atd a a já jen chvíli Kickbox. Což je průser, v kicku nebo thay můžeš po půl roce zkusit jít na zápas když seš šikovnej ale tady je toho taková spousta že to člověk může dělat pěknejch pár let a pořád umí relativní hovno. Chtělo by to nějaký základy no:).Ale jak říká většina lidí. Vydrž u toho a za pár let s tebe bude "masér".Tak snad se toho dožiju
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Asi 2 roky s přestávkama. Největší problém je v tom že většina chlapů tam dělali od mala zápas, judo atd a a já jen chvíli Kickbox. Což je průser, v kicku nebo thay můžeš po půl roce zkusit jít na zápas když seš šikovnej ale tady je toho taková spousta že to člověk může dělat pěknejch pár let a pořád umí relativní hovno. Chtělo by to nějaký základy no:).Ale jak říká většina lidí. Vydrž u toho a za pár let s tebe bude "masér".Tak snad se toho dožiju

Tak jak víš, já jdu za chvilku z fleku trénovat vale tudo bez základů, takže se budu učit všechno od začátku, to bude teprv masakr
Taky bych to rád přežil
Ernandes

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono se to podá:) Sice to bude trvat dýl, ale podá:) Chce to jen čas,snahu a vůli.
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ono se to podá:) Sice to bude trvat dýl, ale podá:) Chce to jen čas,snahu a vůli.

Jenže: maturita na krku, nevim jestli budu mít čas na cšechny tréninky
a taky blbý spojení,takže asi ne vždycky se tam dostanu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: