Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Fakt to jel, můžu potvrdit. Střídali sme se u silovýho stojanu. Pěknej maratonek to byl a s pěknou vahou

kua v tom klukovi je talent :)

jeste jednou, fakt pekny Ernandesi

a radeji dost chvaly, ted zase hledat nejake mouchy, at nam MP nezpychne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo,malýho poseru bychom měli přejmenovat na velkýho silnýho poseru

Se nějak přifouknul

A aby tu nebyla jen ta chvála tak mě dneska oloupil o 1,25kg kotouče.HANBA.Musel jsem si tam místo nich dávat nějaký uzavěry a to mi rozhodilo uplně celej trénink jako
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
A aby tu nebyla jen ta chvála tak mě dneska oloupil o 1,25kg kotouče.HANBA.Musel jsem si tam místo nich dávat nějaký uzavěry a to mi rozhodilo uplně celej trénink jako

Copak vy uz si taky davate 1,25kg kolecka na 16kg osu + ty stredne tezke uzavery, aby osa mela zhruba 20kg?....to jsem vas naucil vec co? Ale bacha, jsou ty fidorky jsou tam jen 4 a vetsinou jeste tezko k nalezeni, takze vyhradni pravo na ne mam ja a az kdyz je nebudu potrebovat ja, tak ostatni

Jo jinak cim vice MP chvalime, tim je posledni dobou drzejsi, me zase vyhodil, kdyz jsem valil sikmy brisaky na rotana stroji a taky me to pekne rozhodilo
Poman

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne,neboj,takhle vyšiluješ jenom ty

Já si chtěl odjet přesně svejch 4x3x102,5kg a musel jsem tu váhu dovažovat uzávěrama

To jsem viděl jak tě vyhodil
No vidíš a to jsem zapomněl co mi ještě udělal.Velmi slušně jsem ho požádal aby mi nechal svý kotouče na mrtvole že tam jdu a on mi je chtěl všechny sundat (a skoro se mu to povedlo:) dokud se mi ho nepodařilo zastavit...určitě chtěl abych si musel namáhat svoje starý záda a dávat je tam znova...

edit.Kdo ten spam bude mazat?:)))
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A chudak YUD, ten tam lital po posilovne jak strelena srna, aby se Ernandesovi radeji vyhnul

Jo chlapec vi, ze to dnes trochu posral, a tak jde zitra radeji uz v 9, aby uz byl pryc, az ja prijdu v 11 a YUD myslim taky okolo 11.... :)
Ernandes

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

edit.Kdo ten spam bude mazat?:)))

Nikdo. Dyť kdyby to tu nebylo tak je to nudnej log:)
Ernandes

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.8.2009 Treninkový den: 73

Dřep až na prdel: 10x20, 10x50, 10x80, 10x90, 10x95, 10x100, 10x100, 10x100, 10x100, 10x100
Zakopávání: 10x40, 10x55, 10x55, 10x55
Výpona ve stoje multipress: 10x25, 10x55, 10x85, 10x105, 10x105, 10x105, 10x105, 10x105
Biceps s VČ ve stoje: 10x20, 10x20, 10x20, 10x40, 10x40, 10x40, 10x40, 10x40
Triceps: směsice francie a lana
Sedy lehy zem: 60x, 40x, 40x

Váha po tréninku: 90,4Kg

Pozn: V posilce byl VP i přesto že říkal že tam nebude (asi se mě chtěl zbavit) no a po mim přichodu sem ho viděl jet jenom dvě serie na bicák a šel domů (asi už mě zase nemohl vystát). DNeska sem si řekl že dá co proto dřepům. Jel sem to hezky Ass on grass až kam mě to pustilo a na 95kg sem si říkal že víc už nedám ale VP že prej mám přihodit tak sem přihodil. Byla to dřina už od 4. opakování sem musel zvětšit pauzy mezi cvikama. Teklo ze mě jak z prasete a pot kapal na koberec kde udělal kroužek .Po první serii sem měl dost, jenže ty dřepi sou jenom o tom zlomit to a dát další a tak se jelo. Co dodat byl to porad a hokna. Zbytek byl klasika jen u tricáku sem tam pobíhal zase jak zmatenej a hledal něco pro mě snesitelnýho. YUD mi poradil francii na šikmé (za čož děkuju) protože je to jediná francie u kterou mi loket dovolí aspoň trochu cvičit. Potom sem dal ještě lano a šel na břicho. To už byl ve fitku i Draper který byl poslední ze známích tváří který sem tam dnes potkal.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu francii na sikmy taky musim zkusit, uz to tu myslim kdysi nekdo vychvaloval a nikdy jsem to vlastne ani nejel.
Poman

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11...těch serek bylo 11.Jedenáct sérií na biceps,víš jaký to je utrpení?

Ty dřepy byly super,hezky až dolů
Ernandes

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Možná kdybys to měl v Logu tak ti věřim ale že sem plácneš nějaký číslo vůbec nic neznamená Já viděl jednu kladiva a jednu na skotovce a pak sis hral ještě na muslima
Poman

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Poman napsal:

Možná kdybys to měl v Logu tak ti věřim ale že sem plácneš nějaký číslo vůbec nic neznamená Já viděl jednu kladiva a jednu na skotovce a pak sis hral ještě na muslima

No tak já si ten log dopíšu když to tak moc chceš vědět
YUD

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tu francii na sikmy taky musim zkusit, uz to tu myslim kdysi nekdo vychvaloval a nikdy jsem to vlastne ani nejel.

Osobně to nejradši jezdím s rovnou osou a lokty pouštím od sebe. Nejvíc mi totiž vadí, když se to tahá "přes loket", to necítím tricál vůbec a akorát mě bolí lokty.
oakus

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako hodně pěkný ty dřepy ass2grass a mrtvoly po desítkách. Já myslel jaká seš sračka a ty přitom takhle . Jinak jak moc těžký ti ty dřepy přišly úplně dolu oproti těm skoroparalelákům cos jel když sem byl v bg taky?
Ernandes

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oakus napsal:
Jako hodně pěkný ty dřepy ass2grass a mrtvoly po desítkách. Já myslel jaká seš sračka a ty přitom takhle . Jinak jak moc těžký ti ty dřepy přišly úplně dolu oproti těm skoroparalelákům cos jel když sem byl v bg taky?

Těžko srovnávat. Oboje sou v těchdle seriích na chcípnutí. Ale vzhledem k tomu že dneska to byl fakt extrem a z minula takovou vzpomínku nemám tak bych řekl že je to takhle těžší. Ovšem abych pravdu řekl o co mi u dřepů hlavně jde je abych je jel správně a co možná nejšetrněji ke kolenům. Chtělo by to někoho kdo tomu fakt rozumí .
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.8.2009 Treninkový den: 74

Volno

Pozn: 120min MMA. Od ty doby co jsou tam nový tváře je to celkem pohodička. Vlastně je to možná i tím že sem nabral nějaký to kilčo. Trenér mě málem uškrtil v trianglu ale jinak pohoda .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: