4x150 MT, no tyvole, toho si docilil jak? :-D Ja sem rad kdyz usmrdlam 4x100kg :-D
Hej tak to ti neřeknu protože sám nevim . A to bez keců jedu mrtvolu teprv 4měsíce a nikdy dřív sem ji nejel. Měl sem z toho hroznej strach že se zkurvim . Asi je to tou motivací u nás ve fitku a skvělou partou tam
Pozn: Shyby už příště nepojedu protože je prej jedu jak debil .Takže budou přitahy kladky. Jednoručky parada kdybych je nemusel jet na multipressu.Pullover taky dobry kdybych ho nemusel jet na benchov= lavici. Ramena taky dobry kdybych je nemusel jen ta benchu. Dneska ve fitku Koms a Drap. A čtyři tuty fruty čuráci kteří se zřejmě předháněli o to kdo bude ta největší píča v celim fitku. chtěl sem o nich napsat sahodlouhej report ale byla to taková skvadra čuráků že mi nestojí ani za ten čas strávenej u psaní. Těsně před odchodem ještě došel bazzy .
Shyby už příště nepojedu protože je prej jedu jak debil
tohle jsem ale nerekl :)
jen jsem podotkl, ze to jedes zajimavou a pro me treba nezvyklou technikou a ze mne pripada, ze to tahas vsim jen ne zadama, ale to je jen muj nazor.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
A čtyři tuty fruty čuráci kteří se zřejmě předháněli o to kdo bude ta největší píča v celim fitku. chtěl sem o nich napsat sahodlouhej report ale byla to taková skvadra čuráků že mi nestojí ani za ten čas strávenej u psaní.
Já si žádných nevšiml, tak snad jsme to nebyli my.
Snad ne, nejdřív jsme byli 2, pak došel kámoš. Pokud jo, tak dej vědět proč a my se polepšíme.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru