_________________ Sest tajemstvi uspechu 1 - VĚŘTE V SEBE SAMA
2 - PORUŠUJTE PRAVIDLA 3 - NEBOJTE SE SELHÁNÍ 4 - IGNORUJTE POCHYBOVAČE
5 - DEJTE DO TOHO VŠECHNO 6 - DÁVEJTE NAZPĚT
Pozn: Unava byla znat a navic sem se ve škole nažral hnusnyho syra a pak nam odpadla hodina takže když sem cvičil tak sem ten sýr ještě cítil
vidis, Drejprd byl = stalo to za hovno
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Pozn k videu: 3. shazovana srie takže ruce už v hajlu.CHeating jako prase ale pumpa jako prase. Od 25sec se světelné podmínky ve videu zlepší a doporučuju vypnout zvuk .
Pozn: Brutální pumpa ruk.U poslední shazované serie bylo pořízeno video bohužel se mi ho nedaří ve slušné formě uploadovat.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tohle mě fakt rozesmálo YUDe
ale je to fakt no, dneska každá nula co má publicitu na ronnie fóru má svoje připravovače (nic proti erny, btw nejel jsi včera tak v ve třičtvrtě na 9 osmičkou, mám pocit, že sem tam viděl zas nějakýho holohlavýho zasněnýho drsňáka v černym, jestli jsi to nebyl ty, tak už mi fakt chybíš )
_________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
pozn: 120min MMA. Celej trenink strhy a na konci sparingy. Bože jak já ty strhy nenávidím .Při sparingu mi rozbili nos takže sme krvacejíc předčasně zkončil .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru