|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
badevil

|
Zaslal: út duben 06, 2010 6:01 am Předmět: |
|
|
Tohle je nejsilnejsi zivotni pribeh co tady kdy byl...drzim pesti at se to uz nikdy neobrati k horsimu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: út duben 06, 2010 8:51 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | je to super!!!! ide Ti to skutočne dobre, držím palce!!!
inak mne to príde ako úplne rovnaké s týmto pánom a videjkom
|
Děkuju . Po pravdě byt na tom rovnake ako ten pan na videjku by mi vůbec nevadilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út duben 06, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Tohle je nejsilnejsi zivotni pribeh co tady kdy byl...drzim pesti at se to uz nikdy neobrati k horsimu! |
Osobně musím říct že v nemocnici potkávám denně tolik případů s horší diagnozou než mám já a většina by si zasloužila alespoň poloviční podporu co tu mám já daleko víc než já.
Nedavno tam byl kluk kterej kvuli nadoru přišel o oko a jeho mam na něj řvala že bude tak laskav a doma umyje nádobí když ona s nim musí tvrdnout v nemocnici.
co dodat .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út duben 06, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
6.4.2010
Dneska krevní testy. Destičky už vylezli na přijatelnou hladinu ale ANC mám pořád 0,17 takže pořád neutropickej stav. Příští týden mě čeká CTčko břicha a plic a audio a nějaký další serepetičky.
chůze - 3,7km - cca 1hod
Ze včera cítím břicho což je super prootže mě sklapky baví o dost víc než sedy-lehy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 06, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | chůze - 3,7km - cca 1hod |
tak se nekdy projdi do Blue Gymu, prubni si tam par desitkovych serii se 140kg, vsechny nas tim naser a zase muzes jit domu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st duben 07, 2010 10:36 pm Předmět: |
|
|
To víš že bych rád  .
7.4.2010
chůze 2,7km - ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 07, 2010 11:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Filip
tak nevim ale asi jsem v utery videl v posilce toho tvyho drappera.
Tom
určitě on je tam každej den:)
Filip
je to takovej jezatec co chodi s igelitkou a po kazdym cviku si zobne nejakej rpasek?:D |
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 8:44 pm Předmět: |
|
|
tak to nejsem ja, ja zobu po kazdem druhem cviku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
S tim počitej Freii
8.4.2010
Push-ups - 5x25
Squat - 5x25
Bent over rows - 4x20
Trunk twist - 3x40
pozn: Celý mě to zabralo neuvěřitelných 105min, ale co o nějakou intenzitu teď rozhodně nejde. jde o to abych rozhýbal tělo po léčbě a nicnedělaní.Navíc jsem pořád v neutorpii takže zatím se určitě není kam hnát.
Kliki sou hnus fakt mi těch 25kliků v serii dělá momentálně obrovskej problém. Nohy sou na tom teď tak že mě v polovině druhé serie začnou palit stehna a fakt mam po odjetí serii dost. Kde sou ty časy kdy sem dřepl 5x140? Kompenzace kliku byla vpohodě. Břiho je z sklopek pořád odvařený (což je parada že je to tak učinej cvik  ) takže sem mu chtěl dat uplně oddech ale nakonec sem něco vymyslel a hodlám to zapojovat i později až budu ve formě. Rotační síla je pro mě jakžto zapasnika duležitá takže tak  .
Jinak se citim hrozně jako undergroundovej ghangster protože cvičim načerno bo mi naši zakazali cvičit během neutropie a dokud mi doktoři definitivně neřeknou co dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá duben 09, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
9.4.2010
sklopky: 4x20
Clean and press: 2x20
pozn:šmrdlačka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: so duben 10, 2010 9:32 am Předmět: |
|
|
Ahoj borce myslim ze sme se potkali na 14ce na trenalu a taky ti drzim palce at se z toho dostanes a nebude te to v budoucnu nijak limitovat od tvych cilu v bojovych sportech. GL _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|