Exodus - doktoři

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Exodus - doktoři  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Exodus - doktoři
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co myslíte, odejdou?
Ano
21%
 21%  [ 11 ]
Ne
78%
 78%  [ 41 ]
Celkem hlasů : 52

Autor Zpráva
Rall_

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ygg: Mně právě to hysterčení připadá, že přichází spíš ze strany ředitele. Viděl jsem už asi 4 články, které mluví o tom, že lékaře, kteří podali výpověď, rozhodně nepřijme. Ale jak říkáš, uvidíme

Mirio: Ano, názor si udělat můžeš, ale je otázka, jak bude správný, pokud neznáš základní fakta a okolnosti problematiky.
Máte slovo si opravdu pusťte, nezaujatý člověk snad potom už nemůže být na pochybách, co jsou pánové Šnajdr a spol. zač.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ralle_, opravdu mně bavíš - "pokud neznáš základní fakta a okolnosti problematiky". Jinými slovy jsi zopakoval to, co jsem napsal předtím - jen tvůj názor je správný, protože ty jediný znáš základní fakta a okolnosti problematiky, a ostatní ví prd, protože se v tom nepohybují...

Rall_

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem to psal spíš obecně, ne konkrétně na tebe, že člověk si často utvoří mylný názor na základě nepřesných, částečných nebo nepravdivých znalostí problematiky. Ale je vidět, že ses toho chytil, tak se to nejspíš týká i tebe.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rall: Něčí osobní názor je vždycky správný, protože to je jeho názor. Nemůžeš mu ho vzít, můžeš si udělat jenom svůj názor, který je zase správný podle tebe.
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rall_

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan: Každý názor nemůže být správný. Prostě některé názory jsou pravdě vzdáleny více, některé méně...
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré ráno?
ygg

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rall_ napsal:
Ygg: Mně právě to hysterčení připadá, že přichází spíš ze strany ředitele. Viděl jsem už asi 4 články, které mluví o tom, že lékaře, kteří podali výpověď, rozhodně nepřijme. Ale jak říkáš, uvidíme

No, já silně pochybuji, že on ta media obvolává, jestli by o něm nechtěli napsat ... a pokud zavolají oni jemu, tak by bylo divné, kdyby jim pokaždé řekl něco jiného:-). Navíc, pokud to takto hlásá otevřeně, a samozřejmě ví, že publicita bude veliká, tak asi něco v rukávu mít bude ... jinak si akorát podřezává větev a je to normoš sebevražda. No, v každém případě to bude zajímavé:-)
Rall_

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ygg: Občané mají krátkou paměť, takže ať to dopadne jakkoli, rychle zapomenou. Kdo dneska mluví o Bartákovi, Drobilovi, Rathovi, Ludvíkovi, Vondrovi a dalších... (a to jsou kauzy staré pár týdnů, resp. měsíců)
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rall_ napsal:
Gohan: Každý názor nemůže být správný. Prostě některé názory jsou pravdě vzdáleny více, některé méně...

To je tvůj názor.
Můj osobní názor na danou věc je dán více faktory, avšak vždy je pro mě ten správný. Může dojít k jeho změnění, ale pořád je to můj osobní názor který je pro mě správný. Chápeš? Prostě každý má svůj názor a pro každého je jeho názor ten správný. Nic víc nic míň
Bombay

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rall: Ale shodněš se s náma v tom, že postup vůči lékařům od toho ředitele je logický a v podstatě spravedlivý, že jo ?
ygg

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže ti jsou daleko .... a jedná se o nějaké těměř imaginární prachy z rozpočtu. Pokud ale lidi někde ve městě/okrese zjistí, že díky panu řediteli jim nefachčí špitál .... tak se ozvou fest, a budou si na to pamatovat dloooouho. Já xindlovi Bémovi taky Blanku dosmrti nezapomenu
Rall_

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Rall_ napsal:

To je tvůj názor.
Můj osobní názor na danou věc je dán více faktory, avšak vždy je pro mě ten správný. Může dojít k jeho změnění, ale pořád je to můj osobní názor který je pro mě správný. Chápeš? Prostě každý má svůj názor a pro každého je jeho názor ten správný . Nic víc nic míň

Ano, ovšem to je subjektivní hodnocení. Objektivně tomu bude jinak. Nic víc, nic míň.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rall_ napsal:
Já jsem to psal spíš obecně, ne konkrétně na tebe, že člověk si často utvoří mylný názor na základě nepřesných, částečných nebo nepravdivých znalostí problematiky. Ale je vidět, že ses toho chytil, tak se to nejspíš týká i tebe.
Jasná věc...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Jenže ti jsou daleko .... a jedná se o nějaké těměř imaginární prachy z rozpočtu. Pokud ale lidi někde ve městě/okrese zjistí, že díky panu řediteli jim nefachčí špitál .... tak se ozvou fest, a budou si na to pamatovat dloooouho. Já xindlovi Bémovi taky Blanku dosmrti nezapomenu
Já taky ne a to nejsem Pražák. Pokaždé, když to tam těma prdelema objíždím, když se snažím dostat na Evropskou, tak tajně doufám, že se vrátí z Ohňové země a já ho potkám někde na ulici...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Exodus - doktoři Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: