|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co myslíte, odejdou? |
| Ano |
|
21% |
[ 11 ] |
| Ne |
|
78% |
[ 41 ] |
|
| Celkem hlasů : 52 |
|
| Autor |
Zpráva |
Rall_

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
Ygg: Mně právě to hysterčení připadá, že přichází spíš ze strany ředitele. Viděl jsem už asi 4 články, které mluví o tom, že lékaře, kteří podali výpověď, rozhodně nepřijme. Ale jak říkáš, uvidíme
Mirio: Ano, názor si udělat můžeš, ale je otázka, jak bude správný, pokud neznáš základní fakta a okolnosti problematiky.
Máte slovo si opravdu pusťte, nezaujatý člověk snad potom už nemůže být na pochybách, co jsou pánové Šnajdr a spol. zač.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
Rall: Něčí osobní názor je vždycky správný, protože to je jeho názor. Nemůžeš mu ho vzít, můžeš si udělat jenom svůj názor, který je zase správný podle tebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
Gohan: Každý názor nemůže být správný. Prostě některé názory jsou pravdě vzdáleny více, některé méně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Rall_ napsal: | Ygg: Mně právě to hysterčení připadá, že přichází spíš ze strany ředitele. Viděl jsem už asi 4 články, které mluví o tom, že lékaře, kteří podali výpověď, rozhodně nepřijme. Ale jak říkáš, uvidíme
|
No, já silně pochybuji, že on ta media obvolává, jestli by o něm nechtěli napsat ... a pokud zavolají oni jemu, tak by bylo divné, kdyby jim pokaždé řekl něco jiného:-). Navíc, pokud to takto hlásá otevřeně, a samozřejmě ví, že publicita bude veliká, tak asi něco v rukávu mít bude ... jinak si akorát podřezává větev a je to normoš sebevražda. No, v každém případě to bude zajímavé:-) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Rall_ napsal: | | Gohan: Každý názor nemůže být správný. Prostě některé názory jsou pravdě vzdáleny více, některé méně... |
To je tvůj názor.
Můj osobní názor na danou věc je dán více faktory, avšak vždy je pro mě ten správný. Může dojít k jeho změnění, ale pořád je to můj osobní názor který je pro mě správný. Chápeš? Prostě každý má svůj názor a pro každého je jeho názor ten správný. Nic víc nic míň
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
Rall: Ale shodněš se s náma v tom, že postup vůči lékařům od toho ředitele je logický a v podstatě spravedlivý, že jo ? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
Jenže ti jsou daleko .... a jedná se o nějaké těměř imaginární prachy z rozpočtu. Pokud ale lidi někde ve městě/okrese zjistí, že díky panu řediteli jim nefachčí špitál .... tak se ozvou fest, a budou si na to pamatovat dloooouho. Já xindlovi Bémovi taky Blanku dosmrti nezapomenu _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Rall_ napsal: | | Gohan: Každý názor nemůže být správný. Prostě některé názory jsou pravdě vzdáleny více, některé méně... |
To je tvůj názor.
Můj osobní názor na danou věc je dán více faktory, avšak vždy je pro mě ten správný. Může dojít k jeho změnění, ale pořád je to můj osobní názor který je pro mě správný. Chápeš? Prostě každý má svůj názor a pro každého je jeho názor ten správný . Nic víc nic míň |
Ano, ovšem to je subjektivní hodnocení. Objektivně tomu bude jinak. Nic víc, nic míň.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Rall_ napsal: | Já jsem to psal spíš obecně, ne konkrétně na tebe, že člověk si často utvoří mylný názor na základě nepřesných, částečných nebo nepravdivých znalostí problematiky. Ale je vidět, že ses toho chytil, tak se to nejspíš týká i tebe. | Jasná věc...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 6:14 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Jenže ti jsou daleko .... a jedná se o nějaké těměř imaginární prachy z rozpočtu. Pokud ale lidi někde ve městě/okrese zjistí, že díky panu řediteli jim nefachčí špitál .... tak se ozvou fest, a budou si na to pamatovat dloooouho. Já xindlovi Bémovi taky Blanku dosmrti nezapomenu | Já taky ne a to nejsem Pražák. Pokaždé, když to tam těma prdelema objíždím, když se snažím dostat na Evropskou, tak tajně doufám, že se vrátí z Ohňové země a já ho potkám někde na ulici...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|