Atlas 135kg, to je super, uz kdyz si sem dal 105kg a nekde tvoji fotku, tak jsem si rikal, cim to zveda ) Holt asi silnej stred tela neni videt, ale je tam.
Atlas 135kg, to je super, uz kdyz si sem dal 105kg a nekde tvoji fotku, tak jsem si rikal, cim to zveda ) Holt asi silnej stred tela neni videt, ale je tam.
Zrovna můj střed těla je podle mě velká slabina, necvičení břicha a středu obecně v minulosti se teď dohání pomlu, ale díky, snad se to bude příště opakovat a ideálně vícekrát do minuty
_________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
Tento měsíc jsem dal sbohem BBC Želivského a vzhledem k blízkosti bydliště budu volit mezi Eagle Fitness a Ronnie.cz Gym Vysočanská, obě posilky moc dobře znám, ale obě mi nabízejí jiné výhody, no uvidíme, zatím jsem v domovském gymu Ronnie.
Ramena
Pushpress:
1s 5 x 40 kg
2s 5 x 60 kg
3s 5 x 80 kg
4s 3 x 85 kg
5s 3 x 85 kg
6s 1 x 90 kg
7s 1 x 95 kg
8s 1 x 95 kg
Paradoxně se mi lépe cvičí s Axlem než s normální osou.
Výraz JČ:
1s 3 x 30 kg
2s 3 x 40 kg
3s 3 x 50 kg
4s 2 x 50 kg
5s 3 x 50 kg
Rameno drželo a síla určitě přibyla, ale jednou se mi tam špatně zamklo a dost jsem to cítil.
Bicepce jč
_________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Super nevím, když nejmenší závodní JČ je 70kg většinou, no snad se tam postupně vypracuju. Každopádně vyzkoušej, doporučuji.
citace:
Chodíš na Vysočanskou i o víkendech?
Teď jsem tam byl asi po dvou letech, ale jak jsem psal nahoře, tak mi skončilo členství jinde, takže sem budu teď chodit pravidelně a tím pádem i o víkendech :-)
Dead lift:
5 x 60 kg
5 x 60 kg
5 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 170 kg
3 x 190 kg (video)
3 x 170 kg
8 x 100 kg
¨
Po hodně dlouhé době mrtvoly, síla už tam zase je, jsem zvědavej jak to teď poroste, protože cejtím, že tam je velká rezerva, abych dělal opáčka s mnohem těžší vahou. Jen to nechci po zranění uspěch a v klidu to postupně zatěžovat, taky to souvisí s psychikou že.
Hrazda:
4 x já (92kg)
4 x já
4 x já
4 x já
Trága, ale aspoň jsem s tím začal.
Přítahy JČ k pasu:
3 s 10 x 20 kg (na protažení)
Lýtka v sedě:
1s 20 x 25 kg
2s 20 x 40 kg
3s 20 x 40 kg
4s 25 x 25 kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru