|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Filip Vaško

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Neměl ten incline bench být zase decline? :) |
Tak já nevím prostě jak se to jmenuje
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Filip Vaško

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | zdar, mas po kortem, jak ho hodnotis?
rikal jsi ze neco splacas.. |
O stránku zpátky jsem napsal tohle.....
Každopádně Korte jako takový, si myslím že pro MĚ , mělo smysl, protože jsem skoro vůbec nedřepoval a tímhle jsem se hodně donutil a jsem za to moc rád.
To samý i MT, nikdy jsem ho nedělal a teď nebyl problém 5x5x105kg, myslím si, že mě za ten měsíc MT posunulo o kus dál.
Aktuální váha zůstává po ránu na cca 78kg , když se podívám na začátek, tak je to +4kg. Takže jedno kilo za týden , což je pro mě fantazie.
Z mýho pohledu určitě doporučuju tenhle trénink zkusit, až na tu rutinu je to skvělej posun o krok dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Filip Vaško napsal: | Tak já nevím prostě jak se to jmenuje |
V pohodě. Taky jsem si mohl domyslet, že to má být na té vyfocené mašince. :) |
Já ale nevím, jak se to ve skutečnosti jmenuje, jestli tam nemaj chybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
On je spíš trochu problém, když napíšeš incline benchpress a jedeš něco na stroji, protože pod incline benchem si většina představí šikmej bench s velkou činkou hlavou hore a byl by celkem nesmysl, abys na něm dával víc, než na rovným. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
No já se v tom moc nevyznám, proto jsem opsal jméno stroje ze stránek.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne st leden 23, 2013 9:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
Však v pohodě, stačí tam jenom dopsat na stroji a člověk si to pak zařadí do kolonky "neporovnatelné" s jinýma výkonama, např. třeba ten bench na rovné a nebude se pak divit, že máš na inc. víc než na rovné. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st leden 23, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
Biceps 'n' Triceps
Tyč ve stoje
1x10x20kg
1x10x40kg
1x10x50kg
1x8x50kg
JČ ve stoje
1x10x14tky
2x8x20tky
Skotovka Pannata
1x10x25kg
1x10x35kg
1x10x40kg
1x10x25kg+1x10x15kg
Kladka ze spoda
1x15x25kg
1x15x35kg
1x15x45kg
----------------------------------------------
Triceps Dips
1x10x40kg
1x20x70kg
1x10x100kg
1x10x120kg
Stahování kladky
4x10x40kg
JČ na jednu ruku za hlavu
4x20x8mička
Pěkná pumpa
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
decoN

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
Maš silu  budem tvoj log pozerať často :-) _________________ Za víťazstvom sa skrýva 1% potu a 99% potu ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po leden 28, 2013 12:15 am Předmět: |
|
|
| decoN napsal: | Maš silu budem tvoj log pozerať často :-) |
Díky, budu rád
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 28, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|