Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
_Lundgren

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
_Lundgren napsal:
ShawnRay napsal:
Ted sem se dodival na Alien vs. Predator 2 a celkem kvalita, stejne dobra jako 1. Tak za 9/10.......

Že je to vtip? :)

Proc ? Pekne se tam rezali, me filmy jako Predator 1,2, vetrelci 1,2,3, a toto bavi.

Souhlasim s tim, že Predátoří i Vetřelčí serie jsou samy o sobě geniální, ale oba vs. filmy jsou podle mě filmový odpad, možná ještě slušně řečeno. V 1 mě potěšil akorát Jákl a Henriksen, ve 2 asi už ani nic :) Ale proti gustu....
caladan

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
ShawnRay napsal:
_Lundgren napsal:
ShawnRay napsal:
Ted sem se dodival na Alien vs. Predator 2 a celkem kvalita, stejne dobra jako 1. Tak za 9/10.......

Že je to vtip? :)

Proc ? Pekne se tam rezali, me filmy jako Predator 1,2, vetrelci 1,2,3, a toto bavi.

Souhlasim s tim, že Predátoří i Vetřelčí serie jsou samy o sobě geniální, ale oba vs. filmy jsou podle mě filmový odpad, možná ještě slušně řečeno. V 1 mě potěšil akorát Jákl a Henriksen, ve 2 asi už ani nic :) Ale proti gustu....

Jo, znamej se na to tesil jak malej Jarda a pak mi o tom basnil, tak jsem se na to podival a uz na nej nikdy nedam, pac mi to prislo jako paskvil a ztrata casu.:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUFU

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:

Jn, jeden z nejhorších filmů co sem kdy viděl
Jinak souhlasím že Alieni a Predátoři jsou výborný filmy. Ale totok, hlavně ta dvojka
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímalo by mě jak hodnotíte filmy.
Mýslím jako, že třeba Forrest Gump je jeden z nejlepších, tak třeba AvP2 nemůže dostane stejné hodnocení jako on.
Prostě jestli berete filmy jako jeden velkej celek, nebo hodnotíte každej zvlášt.
spider1029

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AvP je skor parodia na filmy ako Votrelec a Predator. Biedny pokus ako vytrieskat peniaze z tychto legendarnych filmov.
Petey

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
AvP je skor parodia na filmy ako Votrelec a Predator. Biedny pokus ako vytrieskat peniaze z tychto legendarnych filmov.

AvP bola vyborna hra,a film sa snazi prizivit skor na nej Ale je to sracka,to je pravda
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za chvilku davaj na Nove Lenssen & spol.

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
caladan

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Mýslím jako, že třeba Forrest Gump je jeden z nejlepších, tak třeba AvP2 nemůže dostane stejné hodnocení jako on.
Prostě jestli berete filmy jako jeden velkej celek, nebo hodnotíte každej zvlášt.

Já filmy neporovnávám mezi sebou, podívám se na film, a buď je to blbost, průměr, dobrý či geniální, podle svého subjektivního hodnocení. Jednotlivé filmy srovnávám mezi sebou jen v případě, když se jedná o remake, nebo napodobeninu jiného filmu.
BUFU

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
MAST3R napsal:

Já filmy neporovnávám mezi sebou, podívám se na film, a buď je to blbost, průměr, dobrý či geniální, podle svého subjektivního hodnocení. Jednotlivé filmy srovnávám mezi sebou jen v případě, když se jedná o remake, nebo napodobeninu jiného filmu.

Já taky tak
Robb

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Mýslím jako, že třeba Forrest Gump je jeden z nejlepších

to mě taky, protože když kouknu na csfd do top 200, tak mě zaráží co je tam za filmy, např. forrest gump, nebo Vykoupení z věznice Shawshank, já např. tyhle dva filmy nesnášim
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
MAST3R napsal:

to mě taky, protože když kouknu na csfd do top 200, tak mě zaráží co je tam za filmy, např. forrest gump, nebo Vykoupení z věznice Shawshank, já např. tyhle dva filmy nesnášim

ja taky nesnasim sex

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
MAST3R napsal:

to bys jim tam měl napsat, protože jestli je nesnášíš ty, tak tam nemaj co dělat.

Ber to tak, že je to většinový názor. Stejně jako někdo považuje Alien vs. Predator za vrcholný dílo akčních sci-fi filmů, existuje mraky lidí, pro které je tohle odpad a ve finále, když se tam podíváš, tak má okolo 50%.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
MAST3R napsal:

taky s mnoha filmy na csfd nesouhlasim, Forrest gump bych taky nedal tak vysoko, je to strasne hrane na emoce a nechapu co tam dela tolik westernovek, naopak treba Sin city a Zachrante vojina Ryana bych dal mnohem vys. Ale Vykoupeni z veznice shawshank bych mozna jako nej film nechal, rozhodne do top 10 patri
Pimpy

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zrovna Vykoupeni z veznice Shawnshank bych treba ja do Top 200 nedal. Je to dobrej film, o tom zadna, ale urcite ne do Top. Ale takovych jako ja moc nebude, kdyz je v Top
Robb

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pimpy napsal:
Tak zrovna Vykoupeni z veznice Shawnshank bych treba ja do Top 200 nedal. Je to dobrej film, o tom zadna, ale urcite ne do Top. Ale takovych jako ja moc nebude, kdyz je v Top

no hlavně ve všech takovejch "vězeňskejch" filmech jsou kupodivu vězni ty hodný a zbytek světa je zlej

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: