Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smetak

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jestli to tu nekdo uz nepsal, ale doporucuju Warrior http://www.csfd.cz/film/234462-warrior/

Opravdu paráda s Tomem Hardy (Bronson).
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
daymoon napsal:
Včera jsem koukal na Captain America: The first avenger . Ani nevím, co mě to napadlo. Hovadina na n-tou. Koukatelná jen pokud se vůbec nechcete zamyslet na tím, co se tam děje. Cílová skupina kolem 10let. Ale beru to jako megatech-cyber-comics-teen movie a v tomto žánru je to jednička :-)

potvrdzujem, to bol za poslednu dobu asi jediny film co som proste nemohol dopozerat strasna pakovina

obecně nemusíte komiksáky? a koukali jste s dabingem nebo ee? já to ještě neviděl, ale nepřišlo mi, že to bude špatné, komiksová postava kapitána Ameriky mě nějak moc nesere
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v originalnom zneni... dobre komixove filmy mam rad, ale Captain America je proste sracka . Ani neviem k comu by som to prirovnal.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle bylo strašně přetažený. Vezmi si to, chlápek se štítem proti armádě němců za druhý světový války. Rambo měl aspoň arzenál zbraní...

EDIT, já taky v originále. Komixoviny mi nevadí, například Sin city žeru.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemcom co pouzivali laserove zbrane!
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsme u těch komixovek co jste říkali na http://www.csfd.cz/film/234300-thor/ THOR

Já ač vypadám jak Thor, tak mě to teda nějak moc nechytlo, možná že to bylo tím, že jsem si stáhl naprd kvalitu.

JInak Chlapec v pruhovaném pyžamu http://www.csfd.cz/film/234754-chlapec-v-pruhovanem-pyzamu/ celkem dobrý, z druhý světový, je to o klukovi z Německa, jehož otec byl v armádě

edit: K těm komixům od toho to jsou komixy, xmen se ti nězdál přitaženej za vlasy, nebo superman? :D

Naposledy upravil Wojtkingson dne po prosinec 19, 2011 11:46 am, celkově upraveno 2 krát
Poman

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kapitán Amerika byl podle mě super. Přetažený? To asi neznáte předlohu Ve filmu se drželi hodně při zemi...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale tou cílovou skupinou jsem se trefil, nebo ne? :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Turakam

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thor (a nezachránila to ani Natalie, či Hopkins - Odin prijde o oko pri súboji s ľadovými obrami, ehm, prosím? a to bola fakt len jedna z množstva maličkostí, pre ktoré sa mi ten film stal temer nepozerateľnou zlátaninou) a aj Kapitán Amerika zatiaľ pre mňa sklamania, ono celé pg - 13 a tá bakelitová štylizácia im dosť uškodila.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thor byl letos absolutně nejlepší fantasy film!

Natali to nezachránila? Takhle roztomilá nebyla asi ještě v žádným filmu.
Chris - z mého pohledu absolutně ideální Thor! Lehce badass - lehce cocky - ale prostě good guy.
Hopkins - takhle mu role nesedla opravdu hodně dlouho.

No ale co bylo nejlepší... grafika a celkově ty prvky, barvy, paprsky.... wtf tohle všechno se většinou používá tak, že to je přeplácaný a až vtipný = green lantern, Ironman... tady to bylo úžasný.

Kostýmy - tak dokonale zvládnutou takovou blbost, který si normálně nevšímám, jsem taky ještě neviděl...

Idris Elba měl asi nejlepší outfit ever a navíc jeho charakter prostě dokonalej v tom filmu.

Letos mě fakt žádnej film nedostal, jako tohle... jo a nakonec napíšu ještě Natali Natali Natali
Turakam

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tie plastové kostými jak z karnevalu či nejakého horšieho cosplayu a celá štylizácia Asgardu a vôbec to bol jeden veľký grc a sprznenie všetkého, čo je severskej mytológii sväté, hanba.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Tohle bylo strašně přetažený. Vezmi si to, chlápek se štítem proti armádě němců za druhý světový války. Rambo měl aspoň arzenál zbraní...

EDIT, já taky v originále. Komixoviny mi nevadí, například Sin city žeru.

Asi moc nevíš, o co jde že? Holt názor člověka, který nečetl Marvel komixy.
Kapitán Amerika je superhrdina, proto si je takhle dává. Na tyhle filmy přece nesmíš používat logiku a hledat chyby a věci, které "přeci nejsou ve skutečném životě možné" ... o tom to vůbec není. Mě se kapitán amerika líbil, to samé thor, hulk ... prostě všechno.
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
tie plastové kostými jak z karnevalu či nejakého horšieho cosplayu a celá štylizácia Asgardu a vôbec to bol jeden veľký grc a sprznenie všetkého, čo je severskej mytológii sväté, hanba.

to bude preto,ze to je podla komiksu ktory tiez na seversku mytologiu kaka resp. si z nej berie len zaklad
elrubio

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc se mi líbílo, reálné, mrazivé

http://www.csfd.cz/film/273515-nakaza/

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Mr.Samorost

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filmy podla komixov majú vždy niečo dosebe niekedy sa im niečo nepodarí ale nech sú aké sú mám ich rád.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: