|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | MOŽNÝ SPOIL - Interstellar
Vysvětlí mi někdo jak je možné, že v Interstellaru a všech podobných scifi vznikne začátek nějaké smyčky? Tedy jak je možné, že třeba v tom Interstellaru se objevila nějaká červí díra. Nějak to přece začít muselo ale jak?
Vždyť není možné něco ovlivnovat z budoucnosti, když se do ní nemám jak dostat? |
Vem si treba takovej typickej priklad, kdy v budoucnosti nekdo vezme vsechny shakespearovy hry, pomoci stroje casu nebo podobneho zarizeni (tesseract v interstellaru) by dal ty hry Shakespearovi, ten by je vydal za svoje a original by si lide z budoucnosti odvezli zpet sebou. Za par set let, by lide uz prevzate hry vzali a opet zanesli zpet do minulosti a tim dokoncili smycku - nelze najit puvodniho autora her ani jejich original. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
No jo, jenže na Shakespearových hrách nezávisí osud lidstva. já mám spíše na mysli události, které nezbytně potřebuji k přežití - tedy bez nich se žádné budoucnosti nedožiju a nemohl ovlivnit minulost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 10:56 pm Předmět: |
|
|
Dobre borci, co takhle nediskutovat dej filmu tady ale treba ve vlastnim topicu nebo pm?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 11:57 pm Předmět: |
|
|
Tak akorát jsem přišel domu z kina a musím říct, že Fury byla pecka! Silný, vtipný, Brad s jeho drsnym přízvukem nezklamal. Za mě bych dal 9/10 (a to ta devítka jen za tu trochu přehnanou půlhodinku na konci). Souboj tiger vs 3 tanky byl breathtaking.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 4:55 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Cmeni napsal: | MOŽNÝ SPOIL - Interstellar
Vysvětlí mi někdo jak je možné, že v Interstellaru a všech podobných scifi vznikne začátek nějaké smyčky? Tedy jak je možné, že třeba v tom Interstellaru se objevila nějaká červí díra. Nějak to přece začít muselo ale jak?
Vždyť není možné něco ovlivnovat z budoucnosti, když se do ní nemám jak dostat? |
Vem si treba takovej typickej priklad, kdy v budoucnosti nekdo vezme vsechny shakespearovy hry, pomoci stroje casu nebo podobneho zarizeni (tesseract v interstellaru) by dal ty hry Shakespearovi, ten by je vydal za svoje a original by si lide z budoucnosti odvezli zpet sebou. Za par set let, by lide uz prevzate hry vzali a opet zanesli zpet do minulosti a tim dokoncili smycku - nelze najit puvodniho autora her ani jejich original. |
Tim ze bys zanesl hry do minulosti, bys zmenil minulost. Tim padem by jsi se treba nemusel narodit a nemel by je kdo do minulosti odnest.
Zatim jsem slysel jen o jedne teorii cestovani casem, ktery paradox smycky obchazi. Ta predpoklada, ze minulost nejde zmenit. Pokud by poslal neco zpet do minulosti, minulost bys nezmenil. Ale vytvoril bys paraleleni casovou vetev, kde by probihala ona zmenena minulost. Tudiz, kdybys treba zabil sveho tatu, paralelni vetev by bezela bez tve pritomnosti, ale ve skutecnosti by otec zil v te puvodni, takze by te stale mel kdo zplodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 5:28 am Předmět: |
|
|
Tech moznosti a teorii cestovani casem je spousta a lidi i teoteticti fyzici se o nich a paradoxech z nich plynoucich, prou uz od pocatku scifi a jeste se nedoslo k jednoznacnemu vysledku. Zajimavy je, ze v te zmenene realite treba zijeme taky... Ale co se tyce filmu, tak preziti lidstva a jeho vyvin a nasledna zachrana lidi ze zeme mohl klidne byt zpusoben temi embryi, ktere by se na edmundovu planetu zanesly i bez tohoto pilota. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | Spazik napsal: |
Realistické to asi moc není |
Asi?
Poslední půl hodina je naprosto nelogické scifi... |
Tak realističnost můžeš hodnotit leda u dokumentů :-) U filmů těžko - realistickej není každej druhej. (a to ne pouze sci-fi, ale i filmy co se odehrávají v realistickém prostředí - Rocky, Rambo atd.)
|
|
| nahoru |
|
 |
vagan
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Hunger games je jeden z nejlepších
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
| vagan napsal: | | Hunger games je jeden z nejlepších |
Koukal jsem, ze ta 3 ma nejlepsi hodnoceni z cely série. Dnes na to jdu
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | vagan napsal: | | Hunger games je jeden z nejlepších |
Koukal jsem, ze ta 3 ma nejlepsi hodnoceni z cely série. Dnes na to jdu |
Mno
http://film.moviezone.cz/hunger-games-sila-vzdoru-1-cast/recenze/
Za seba mozem povedat, ze nechapem ten hype okolo hunger games. Mal som problem dopozerat to doma. Taky Twilight s viac CGI.
|
|
| nahoru |
|
 |
vagan
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | vagan napsal: | | Hunger games je jeden z nejlepších |
Koukal jsem, ze ta 3 ma nejlepsi hodnoceni z cely série. Dnes na to jdu |
podle me ta 3 neni nejlepsi, ale rozhodne cekam na pokracovani :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 5:10 pm Předmět: |
|
|
Není to úplně aktuální, ale dneska jsem poprvé viděl snímek V for Vendetta , co na to říkáte? Za mě 9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Není to úplně aktuální, ale dneska jsem poprvé viděl snímek V for Vendetta , co na to říkáte? Za mě 9/10 |
Za me teda nic moc, slabota, asi jsem nepochopil to, co nam chteli autori rict.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
Sin City: A dame to kill for - protože pro mě Sin City znamená celkem srdcovku, musel jsem se dřív nebo později prokousat i k druhému filmu. Záměrně neříkám pokračování, i když by to tak teoreticky být mohlo.
Moje hodnocení je takové, že dávám známku jen o málo nižší než u Sin City. Možná, protože Marv byl sice zase hodně dobrej, ale tentokrát možná až moc. A hlavně neměl žádný náplasti. Co to jako mělo znamenat? :-) Hrozně se mi líbil vnitřní příběh Pokeru. Joseph Gordon-Levitt sehrál moc dobře. Nancy výborně. A Hartigan na ní pěkně dohlížel. A opět vším elegantně procházel Marv a všechno spojoval.
Co mi bylo trochu líto bylo obsazení herců. Respektive změna v obsazení. Nejvíc asi u Dwighta.
Musím si dát zase jedničku, protože mi tam nějak falíruje Goldie/Wendy. Ale už asi tuším proč. Protože The hard goodbye nemá časovou souvislost s oběma filmy a vzhledem k jejímu konci ani nemůže mít... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|