Fitness Authority a suplementace

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fitness Authority a suplementace  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Fitness Authority a suplementace
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nECRO...psals , že kvalita v ČR je mírně lepší než v PL. Kvalita potravin v ČR je nastandartní, co se EU týká. to že se z tisíců položek najde něco, méně kvalitního je reálný fakt. zajeď si do HU nebo BG...tam si něco kup a budeš nadšen z našich produktů. I německé produkty nejsou vždy top. vůbec ne americké. vadí Ti ATB v mase - ale nikdo neřekne, že ATB se ve veterině běžně používají, jen musí být povlolena a dostatečně dlouhou dobu před porážkou. Stejně tak bys mohl říct, že plodiny jsou ošetřeny postřiky a tudíž je to špatně.

K A je vždy dobré doplnit B.

...a srovnávat poláky s romy? Kde bys bydlel raději? V Přívoze nebo třeba v Krakowě v nějaké slušné čtvrti?

Myslím, že poláci jsou mnohem lepší sousedé než většina romů...v tom se snad shodneme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
člověk

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Myslím, že poláci jsou mnohem lepší sousedé než většina romů...v tom se snad shodneme.

Přesně...u nás dříve bydleli vedle ve vchodě romové...celkem "početná rodina" a například táborák před panelákem ve 12 hodin věčer byla poměrně běžná záležitost...nemluvě o tom bordelu co před barákem dělali...
nEcro

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 Deadlift : no kdyz srovnam ceny a kvalitu nemeckych, rakouskych, spanelskych apd. produktu tak to mame drazsi a mene kvalitni, zelenina, maso, skoro vsechno. i veci ktere se prodavaji u nas nebo polsku slovensku tak ty stejne maji kolikrat uplne jinou recepturu pro zapadni evropu.

jasne ze ty antibiatika budou i u nas ale obavam se ze do Ostravy se dostane jen polske maso pokud nema nikdo zadny zdroj. dokonce tu mame obchody s nazvem "polske reznictvi" apod.

na druhou stranu jsou urcite i staty ktere jsou na tom hure...

kazdy produkt ma proste sveho kupce, ja bych si FA osobne koupil maxi kdybych byl v nouzi jinak "moje telo, muj chram" a snazim si vybirat pokud mozno to nejlepsi, nebo hodne dobry pomer kvalita/cena
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psal si poměr cena / kvalita. Nahod firmu která se bude jim blížit.
Samého mně to zajímá.
jachym

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bydlel jsem dlouhodbě v několika zemích EU (západních, včetně Německa, UK atd.) a můžu s klidnym svědomým konstatovat, že si tady v ČR lidi všechno idealizujou... narazil jsem tam taky na takový zvěrstva... škoda mluvit,

P.S. Když se například Angličana zeptáte, jaký jsou nejlepší auta co do spolehlivosti, ceny atd. začne vám vychvalovat většinou Škodovku (a to často bez toho aniž by věděl, že jsem Čech )
nEcro

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Samého mně to zajímá.

co presne by te zajimalo ?
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
Mates-daoc napsal:
Samého mně to zajímá.

co presne by te zajimalo ?

přesně to co jsem ti napsal ,
napiš mi poměr cena / kvalita u jineho vyrobce , psal si že fa natom nejsou moc dobře tak
mně zajíma jiná alternativa , protože co vím a umím počítat tak jich moc není ,
A prosím nepostuj akce ,
nEcro

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

za me nejlepsi pomer cena/kvalita je co se tyce proteinu Instant Whey Duo (1050,-) v te cenove relaci takovou kvalitu nenabizi nikdo...
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
za me nejlepsi pomer cena/kvalita je co se tyce proteinu Instant Whey Duo (1050,-) v te cenove relaci takovou kvalitu nenabizi nikdo...

ok , jeden výrobek a ja podotknu 6složka super , cena ale v kramech 1250 cca . nebavim se o slevach , pokud beres vice slozku tak fa nema nic takoveho takže nejde srovnat , pokud srovnavaš hydry tak srovnej hydry ,
o kvalitach reflexu a fa nema smysl se moc asi bavit , oba vime na jake urovni sou ,
nEcro

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
nEcro napsal:

ok , jeden výrobek a ja podotknu 6složka super , cena ale v kramech 1250 cca . nebavim se o slevach , pokud beres vice slozku tak fa nema nic takoveho takže nejde srovnat , pokud srovnavaš hydry tak srovnej hydry ,
o kvalitach reflexu a fa nema smysl se moc asi bavit , oba vime na jake urovni sou ,

6 slozka bych to uplne nenazval, proste 3/4 syrovatkovy zdroj, 1/4 pomalejsi zdroj. ja ho nemam ale prodam jich 40+ mesicne... ja ho mam na prodejne bezne za 1050
Hydro srovnavat moc nejde, protoze jsem jeste nenasel hydro ktere by melo presne uvedeno jestli je to Hydrolyzat koncentratu/izolatu, jaky ma stupen hydrolyzy. a 5% vs 30% je celkem dost podstatny rozdil. 5% hydrolyza uz neni moc velky rozdil proti klasickemu WPC
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
Mates-daoc napsal:
nEcro napsal:

6 slozka bych to uplne nenazval, proste 3/4 syrovatkovy zdroj, 1/4 pomalejsi zdroj. ja ho nemam ale prodam jich 40+ mesicne... ja ho mam na prodejne bezne za 1050
Hydro srovnavat moc nejde, protoze jsem jeste nenasel hydro ktere by melo presne uvedeno jestli je to Hydrolyzat koncentratu/izolatu, jaky ma stupen hydrolyzy. a 5% vs 30% je celkem dost podstatny rozdil. 5% hydrolyza uz neni moc velky rozdil proti klasickemu WPC

souhlasím co jsi napsal , ale nemužu napsat co vim já ohledně hydrolyzy u fa , napiš a radi ti odpovi a pošlu lab, testy .
jinak jak jsem se ptal nebavime se o tvojich cenach a obyc co si koupi lidi , to ti muzu rovnou postnout cenu co mam z polska za hydru a myslim že otočís oci ,
nEcro

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
nEcro napsal:
Mates-daoc napsal:
nEcro napsal:

souhlasím co jsi napsal , ale nemužu napsat co vim já ohledně hydrolyzy u fa , napiš a radi ti odpovi a pošlu lab, testy .
jinak jak jsem se ptal nebavime se o tvojich cenach a obyc co si koupi lidi , to ti muzu rovnou postnout cenu co mam z polska za hydru a myslim že otočís oci ,

To co neni presne uvedeno ve slozeni nemusi byt pravda, automaticky pocitam z nejhorsi moznou variantou. Ta cena neni ciste moje (asi jsme se spatne pochopili) pracuju v obchode kde ho mam za 1050 uplne pro kazdeho

PS: potravinarska komise stejne kontroluje jen obsah B, S, T takze to je celkem sumak, kdyz muze Nutrend na trh uvest produkt jako : Compress BCAA Instant Drink a Amino BCAA Mega Strong (tablety) ktere maji tak fatalni chybi v popisku tak se nedivim nicemu

Naposledy upravil nEcro dne ne červenec 07, 2013 11:49 am, celkově upraveno 1 krát
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávejte, prosím, QUOTE, když reagujete na bezprostředně předchozí příspěvek (a nezačínáte-li novou stránku). Používejte POST REPLY. Dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 11:53 am    Předmět: nEcro Odpovědět s citátem

ok,
jasně chapu,
víš nemužem srovnavat naše ceny pokud je máš v kramu tak ok ,
řeknu to tak , nechci tady vychvalovat fa a ani nějak jim dělat reklamu ale byl jsem tam a viděl snaží se to dělat čistě suroviny berou z IRL. ( maj tam fabriku , ale neni jejich , ) z irska bere hodně firem a pak si dělaj sve suplíky to asi víš sám . Ty zdroje sou kvalitní .
Pro srovnání olimp a fa berou od stejneho zdroje a podivej se co udělali olimp se supliky a co udělalo fa to je šíleny rozdil , pravě proto ne každy firma uděla dobrý suplík a některý se ji povede a jiny ne , ale jak vidiš tak reklama ( Pudja ) uděla sve , Pokud bydliš pobliš PL,
jak sme is psali tak víš že v pl je vice firem ale ty nestoji za řeč ,
PS ale kdybych si já tedka mněl osobně vybrat třeba mezi čistimy bcaa mezi českou firmou a pl tak si vemu čechy , ( suroviny kvalita stejna to da rozum )
kdysi jsem používal hodně us vyrobky ale už jsem opatrny a to hodně .
sorry odbočil jsem od tematu snad mně zato nebudeš hanit
nEcro

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

US vyrobky je velkem problem a to vi kazdy trosku znaly clovek. jinak co se tyce tech BCAA sypkych tak ta kvalita je tezko porovnatelna, vetsina je syntetika a tam to procento nezadouci D formy je ruzne takze zase neni syntetika jako syntetika. Clovek co ma penize si koupi fermentovane a vi ze nic lepsiho uz neni. Samotna surovina muze byt kvalitni otazka jak s ni nalozi samozny vyrobce zase.

sice to je OT ale trosku tady muzu rozvest problem tech BCAA instant od nutrendu

ve 100g pomerance uvadi

bílkoviny 72,9 g
sacharidy 4 g
cukry 0,15 g
tuky 0,3 g

L-leucin 40 g
L-glutamin 27,13 g
L-isoleucin 10 g
L-valin 10 g

suma sumarum, ve 100g je 87g aminokyselin (bcaa+glutamin) ale celkove bilkovin je 73g a aminokyseliny jakoze stavebni kamen bilkovin jsou taky bilkovina tak jim tu nekde planda 14% aminokyselin. A protoze komise kontroluje jen B, S, T tak tam ty aminokyseliny chybi, otazka v jakem pomeru a jestli je ukrojeno z kazde aminokyseliny cast a nebo jestli tam je samotneho leucinu i 14% protoze je nejdrazsi ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fitness Authority a suplementace Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: