|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 7:34 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Co je polské rozhodně není špatné. Problém je v tom, že poláci jsou národem rozených obchodníků a tak vyrobí komukoli jakýkoliv shit, pokud jim za to zaplatí. Vyrobí Vám nadstandardní kvalitu, ale i produkt na hranici všech možných (hygienických) norem). Kde je poptávka je i nabídka. |
Lépe bych to nenapsal. Dokud ti lidi ty sh*ty (všeobecně) budou kupovat, tak se budou i vyrábět. Logické.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 7:54 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | ...a to, že mu nejde jen 100% o kšeft... |
Dnes tu moc nebudu a tak nemůžu reagovat na texty výše, resp. na předchozí stránce, jak bych chtěl, každopádně jen k té jedné větě teď citované výše - takhle, kdyby to bylo, tak už web dávno není v mých rukách a je prodaný některé z nabídek, co čas od času přijdou, šetřím nervy, zdraví a trénuji si v klidu na nějaký závod...:)
A stejně tedy ještě pár vět - FA nechci z úplně jiných důvodů, než je to, jak by se prodávalo nebo neprodávalo. Specifikovat je ale nechci, kdybych chtěl, měl jsem tu k tomu příležitost na třech uplynulých stránkách. Respektuji, že tuhle značku někdo vyhledáváte, v daném případě mi je jako obchodníkovi pochopitelně líto, že ji nelze koupit u nás (zvlášť píšete-li, že byste ji rádi zde kupovali), ale nemyslím, že se to (alespoň v době, kam teď v plánování dohlédneme) změní.
Jinak v shopu teď kompletně nějaké celé nové značky pravděpodobně přidány budou, resp. třeba i já mám teď jednu rozjednanou (nákup jinak dělají kolegové jiní). Zrovna ta bude ale cenově dost vyšší, každopádně věřím, že i tak zaujme složením, chutěmi a celkovým vyzněním.
Btw. od jednoho výrobce tu je pak možnost, zapojit do výroby nových produktů, resp. do ovlivňování složení, naše čtenáře a zde lidi z fóra, tzn. třeba i tohle Vás zaujme, protože pokud to dopadne a zrealizujeme to, tak by z toho mohly vznikat zajímavé věci... A nebo to bude aspoň zajímavý pokus:).
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st červenec 03, 2013 8:32 am Předmět: |
|
|
Ja bych krom FA na ronnie shopu uvital take veci napr. od PHP. Treba takove hydro IsoGrow (2268g/1099 Kc), BCAA Spiked (265g/416 Kc) nebo i Pro T Fusion (2270g/799 Kc) jsou me oblibene produkty v domnivam se docela slusnem pomeru cena/vykon. No ale samozrejme, pokud je skutecne problem znacky jako jsou napr. FA ci PHP zavest do nabidky, tak se neda nic delat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
To, že se tu FA neprodává nevidím jako problém...dá se bez problémů sehnat jinde a to za (pro mě, coby Brňáka) příznivou cenu, protože nemusím platit poštovný a zboží si objednám a pak rovnou vyzvednu v obchodech. Ronnie má sortiment hodně širokej a pokud chce člověk nakupovat vyloženě tady, tak vždycky najde alternativu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
Rada
ti kteří jezdíte do pl. Tak si fa kupte tam. Budete se divit kolik ještě Ušetříte.
ps: ronnie moc bych neříkal že uvažuješ že si budu moci vytvořit suplik. Už
to vidím Mates monstrum Mass extreme formula. Hehe.
Jinak super nápad. Hlásím se jako pokusný králík.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
FA je proste polsko, kvalitu bych necekal. zkuste popremyslet co nam kdy polsko dalo dobreho. Max tak krowky (rozumej karamelove bombony ktere se lepi na zuby). _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
a i ty krowky se pak dost rychle prejedly _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | FA je proste polsko, kvalitu bych necekal. zkuste popremyslet co nam kdy polsko dalo dobreho. Max tak krowky (rozumej karamelove bombony ktere se lepi na zuby). |
Osobně nemám nic proti pl. Spíše naopak. Tady jde vidět mediální masirka. Kdybys někdy zajel do pl. Do řezníka změnil bys názor. Mám velký přehled ohledně masa z Polska. Mam tam rodinný blízký. Rodiče bydlí na hranici. A hodně mojich známých rezniku tam jezdí. Všude jsou podvodnici stačí se podívat na naše super markety. Takže se Poláků zastanu.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
no, ja sem z ostravy takze do polska to mam taky kousek a furt jen afery s posypovou soli, vsecko maso brutalne precpane antibiotiky atd. takze polsko neni pro me znamka kvality. Kvalita se na kompasu vyskytuje presne na druhou stranu _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
Taky sem z Ostravy a nesnáším ty Polské pšonky.Nejezdím tam nakupovat a celkově Poláci mi jako národ nesedí.Celkově si v principu podle mě nezadají s cigánama.Jsou všude a hvono z toho....
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 12:00 am Předmět: |
|
|
| Michal Orel napsal: | | Taky sem z Ostravy a nesnáším ty Polské pšonky.Nejezdím tam nakupovat a celkově Poláci mi jako národ nesedí.Celkově si v principu podle mě nezadají s cigánama.Jsou všude a hvono z toho.... |
Pracuju ve firmě kde několik Poláků máme a s timhle komentářem naprosto nemůžu souhlasit. Prostě je to jak s těma výrobkama, ano, možná může být větší podíl šmejdy, ale určitě ne všechny, a o lidech to platí tuplem. Naopak bych mohl říct, že několik Čechů se kterýma pracuju bych nejradši poslal někam.... a co si budem namlouvat, však všichni furt chtěji všechno "český, domácí", super, ale plno z toho sou taky s prominutim sra*ky - ne všechno samozřejmě, ale prostě tyhle globální řeči mi trochu vadí
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
naopak, cesky je mozna jen o malinky kousek lepsi nez polsko  pokud nemusim nechcu ani nic ceskyho  (zabte me za to ) _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | FA je proste polsko, kvalitu bych necekal. zkuste popremyslet co nam kdy polsko dalo dobreho. Max tak krowky (rozumej karamelove bombony ktere se lepi na zuby). | Nezlob se, ale tohle je stereotyp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
Já jsem díky své práci v Polsku každej druhej den, a hodně tam jím, jinak to ani nejde. A třeba cottage sýrů mají v každém tescu x druhů na výběr, a většina je chuťově dobrá a za cca poloviční cenu než u nás. A to nemluvím o rybách, třeba ty 125 gramové porce uzeného lososa v plastrech u nás vůbec nejsou, a za cenu necelých 60ti korun bychom si to tady v životě nekoupili.. . Když tu stojí 100g syrového lososa 140kč, a odkud myslíte, že se k nám dováží.. Možná z Norska, ale stoprocentně přes Poláky.. Nedělám tu reklamu na Polsko, taky mě tam spousta věcí vyloženě se.e, ale když si člověk metodou pokus-omyl vybere to dobré, není nutné Polsko hned kompletně zatratit..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|