|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Foresten

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
Draper: No ja hned jak bude moznost, tak valim ke sportovnimu lekari :) A jo, mel jsem se na to vysrat :)
Judson: Asi mam to same :D Na rehabky taky budu chodit  A nevadi stejne jsem nikdy netahal vic nez mt 100kg  Ale konec humoru  No jako jestli se mi treba i ta skolioza nebo neco co mi je da klidne za pul, za rok do kupy a ja budu zase moct normalne trenovat. Jak to bude hodne v p.. tak muzu jet cviky s BW, ghetto workout, tabaty, aerobky ktere nezatezuji zada a izolovane cviky. S BW aspon budu moct davat dvoufazovky, takze zridit se muzu aj tak
Jenom ti taky preju at to se co nejrychleji uzdravis.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Foresten

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
Novinky:
Zada, resp. pravy bok se (pomalu) zlepsuje, rehabky mam za sebou, ty cvicim minimalne 1x denne, protahovani zad min. 2x. Po konzultaci s doktorama mam "dovoleno" cvicit s cviky nezatezujici zada - kliky,shyby atd.. tak doufam, ze se zase s tim nejak nerozsypu. Na stred tela jedu ty neprijemne krypl cviky, za to sakra berou  abych vyrovnal disbalanci zad, takze za cas by ze me nemel byt hellboy.
Mozna zalozim novy docasny "kondicni" log nebo "domaci smrdlani" :). Ghetto workout cvicim od uterka, nikdy bych nerekl, ze i za to budu rad.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|