|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 28, 2012 7:01 am Předmět: |
|
|
Jak vůbec protahuješ, co děláš za cviky? A crossfit tě bude bavit?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 28, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Jak vůbec protahuješ, co děláš za cviky? A crossfit tě bude bavit? |
ruzne uklony a podobne, tezko se to popisuje a odborne terminy neznam
ale proste pohyby, kdy citim pnuti
nevim jestli me bude bavit, ale mam lepsi predpoklady, nedokazu dat tolik energie do jednoho pokusu, ale vytrvalostni discipliny mi jdou podstatne lepe
ale zase se mi libil treba korte, tezka vaha, par opakovani dlouhe pauzy, zadychany a upoceny po kazde serii, to jsme si pak rekl ze skutecne cvicitm
takhle budu mit za sebou WOD za 15 minut a co pak???
ale zmena je zivot, uvidime _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 28, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
28.9.
CF
drep+bench+PC+shyby+AB roller
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
drep 80kg
bench 70kg
PC 60kg
shyby BW
BW 74
time: 40"
historicky prvni WOD
po prvnim kole jsem myslel ze umru ( a rikal jsi, ze jsem to hned na zacatku prepalil, blbec, ale nechtelo se mi to vzdavat 9 serii pred koncem )
po druhem jsem litoval ze jsem neumrel
ve tretim jsem chtel zvracet, prvni kolo bylo jedine, ktere jsme odjel v kuse
pak zase az nekde na konci od 3opacek
nejslabsi pasaz bylo premisteni
jinak jsem spokojeny, teda az na to ze CF bylo jenom to prvni a asi posledni tri kola, zbytek kruhovy trening
ale treba to casem vychytam
shyby a bench vyslovene odpocinkove _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá září 28, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
kde a ake dlhe pauzy si si teda daval? Rozpis to trochu, tiez to mozno skusim
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá září 28, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | 28.9.
CF
drep+bench+PC+shyby+AB roller
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
drep 80kg
bench 70kg
PC 60kg
shyby BW
BW 74
time: 40"
historicky prvni WOD
po prvnim kole jsem myslel ze umru ( a rikal jsi, ze jsem to hned na zacatku prepalil, blbec, ale nechtelo se mi to vzdavat 9 serii pred koncem )
po druhem jsem litoval ze jsem neumrel
ve tretim jsem chtel zvracet, prvni kolo bylo jedine, ktere jsme odjel v kuse
pak zase az nekde na konci od 3opacek
nejslabsi pasaz bylo premisteni
jinak jsem spokojeny, teda az na to ze CF bylo jenom to prvni a asi posledni tri kola, zbytek kruhovy trening
ale treba to casem vychytam
shyby a bench vyslovene odpocinkove |
Zdravím,jak ten crossfit pojedeš? Zařadíš třeba i cviky s vlastní váhou s kb apod. nebo jen se železem? BTw kde jsi konkrétně tenhle wood našel?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 28, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
Zas tak zlé to nebylo, až na ty fakt výrazně zkrácené hamstringy :) A ty záda se taky ohýbaly víc, než by bylo zdrávo. Problém při přechodu na novou techniku je, že je na ní člověk ze začátku obvykle o dost slabší, což ho deptá a vzbuzuje to myšlenku, že je to změna k horšímu. Někdy to ale člověk musí zkousnout a pak se to zlomí a výkony jdou nahoru. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 28, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Zas tak zlé to nebylo, až na ty fakt výrazně zkrácené hamstringy :) A ty záda se taky ohýbaly víc, než by bylo zdrávo. Problém při přechodu na novou techniku je, že je na ní člověk ze začátku obvykle o dost slabší, což ho deptá a vzbuzuje to myšlenku, že je to změna k horšímu. Někdy to ale člověk musí zkousnout a pak se to zlomí a výkony jdou nahoru. |
jasne, ja se toho rozhodne nezrikam
trenovat ji budu
ale zacnu s CF driv a nebduu cekat na tech 200kilo
ale prekvapil jsi tim muscleupem
nikdy bych neveril, ze to takova hrouda muze udelat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 28, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
nikdy bych neveril, ze to takova hrouda muze udelat |
Vždyť jsem ho nedal, chybělo mi dost :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 28, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
nikdy bych neveril, ze to takova hrouda muze udelat |
Vždyť jsem ho nedal, chybělo mi dost :) |
mrtvola mi ted leze spis dolu
ale nevzdam to
CIza: normalne by jsi ho dal
ja to taky nedal, a vim, ze nprmlane ho dam
priste si dame rande nekde na hristi a rozjedeme to ve velkem :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne září 30, 2012 5:22 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Oddo napsal: | Pane Ustinov, není možné že sem tě dneska viděl v Olomouci na vlakovém nádraží cca kolem 16h odpolední? Jestli ne tak to byl někdo, kdo je ti neskutečně podobný |
ty vole, ses nemohl zastavit?
mel jsme 45 minut cekacku a nudil jsem se silene |
Mě se zrovna přišoural vlak, když si šel okolo :) a nebyl sem si moc jistej, jestli si to ty :D Cos dělal v Olmiku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
 Peťo, píšou o tobě:
Pulev zdolal Ustinova _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|