FORMA - Total 500

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 363, 364, 365  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FORMA - Total 500  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FORMA - Total 500
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.9.

FB

Drep 3x110 10x3x100
Bench 5x5x95 (velmi tezke )
PC+PP 2x80 5x3x70
shyby 5x12
bricho

26.9.

konzultace s CIZOPASNIKEM
nejake tahy a shyby

pote, co se rozbrecel nad technikou moji mrtvoly (diagnostika slabych a zkracenych hamstringu) a moji neschopnosti se naucit se novou, mi doporucil vykaslat se na silu a zacit s crossfitem rovnou
to mi vzalo tolik energie, ze jsem nebyl schopny udelat poradny schyb a vazne premyslel o kariere baletky
patrne ho poslechnu, mozna ze zacatku budu pilovat cviky podle nejakeho silovejsiho schematu, nez se vrhnu na WODy, ale budu k tomu smerovat
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja sice nejsem zadny odbornik, ale rikal jsem ti, ze je to hrozna technika uz i pri 100kg, ty jsi tu pak delal serie i se 120-130kg a psal jsi, ze to bylo technicky celkem ok, coz ve me docela zatrnulo, zvlast kdyz si vzpomenu na ten pokus o 130kg, kdy jsem neveril, ze je vubec fyziologicky mozne, takhle zakulatit zada, aniz by si clovek zlomil pater No asi to ok nebylo, i kdyz sis to myslel (btw kontrolujes si nejak ty zada? V zrcadle nebo na videu? ). Vubec bych se do tech vah nepoustel, protoze to silene rves zadama a koledujes si o zraneni. Vlastne se divim, ze sis jeste neco neudelal. Vsadim se ale, ze to stejne budes rvat dal stejnym zpusobem. Uz ses skoro jak Arnie, tomu taky vsichni rikaji, ze PC+PP neumi, at ubere a stejne to porad rve prasacky na krev.

Asi jsem ti tu ted nenapsal nic noveho, ale dlouho jsem tu nebyl, tak jen aby rec nestala
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to te vitam, jestli je to tvuj prvni prispevek po prestavce
k technice muze rict nejvic ciza, ale zacal jsme delat "vzperacskou techniku" (z hlubokeho drepu) a tam to jde dobre, akorat me z toho prave pro zmenu tahaji ty hamstringy
ale rozlozil me na atomy, bylo mi, jako by mi umrel oblibeny mysohryz
takze CF
tam se nejede s takovyma vahama
pockam si az zase budes cvicit a nekdy bych se s dovolenim vetrel na spolecny trening
Oddo

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pane Ustinov, není možné že sem tě dneska viděl v Olomouci na vlakovém nádraží cca kolem 16h odpolední? Jestli ne tak to byl někdo, kdo je ti neskutečně podobný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Pane Ustinov, není možné že sem tě dneska viděl v Olomouci na vlakovém nádraží cca kolem 16h odpolední? Jestli ne tak to byl někdo, kdo je ti neskutečně podobný

ty vole, ses nemohl zastavit?
mel jsme 45 minut cekacku a nudil jsem se silene
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
takze CF
jak co, rozhodne bych to nevidel jako nejakej unik od tezkejch vah, i v CF je potreba zvedat dost
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Peter Ustinov napsal:
takze CF
jak co, rozhodne bych to nevidel jako nejakej unik od tezkejch vah, i v CF je potreba zvedat dost

povidej, nasel jsme si WOD na zitra
ale dej mi lepsi a pokusim se
http://kulturistika.ronnie.cz/c-13363-crossfit-no-excuse-challenge-2012-zverejnena-prvni-disciplina.html
jenom nevim jestli open nebo ten tezsi
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takhle z fleku ti nic nedam ja se v CF zas tak neorientuju, ale treba ti sem nekdo povolanejsi neco postne, btw treba tady v sekci weightlifting neco tezsiho urcite najdes: http://www.wodshop-service.org/getWod.do
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
takhle z fleku ti nic nedam ja se v CF zas tak neorientuju, ale treba ti sem nekdo povolanejsi neco postne, btw treba tady v sekci weightlifting neco tezsiho urcite najdes: http://www.wodshop-service.org/getWod.do

je to prvni trening, neumim vetsinu cviku
ani rim nepostavili za den
ale jestli nekdo neco bude mit, budu rad
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

For those of you not into crossfit, Linda is one of the toughest workouts in the CrossFit program. The workout calls for:

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps of the triplet:

Deadlift: 1 1/2 body weight
Bench press: body weight
Clean: 3/4 body weight

treba tady jeden z dost tezkejch
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
For those of you not into crossfit, Linda is one of the toughest workouts in the CrossFit program. The workout calls for:

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps of the triplet:

Deadlift: 1 1/2 body weight
Bench press: body weight
Clean: 3/4 body weight

treba tady jeden z dost tezkejch

ty voloe, mrtvola na 1,5nasobek moji vahy je moje maximum, jinak by to byla legrace
s BW benchnu cca 15opakovani, a cleanuju 110% po dvojkach
ale ta zatracena mrtvola mi neda spat
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ale ta zatracena mrtvola mi neda spat

Peter Ustinov napsal:
(diagnostika slabych a zkracenych hamstringu )

zde je reseni, ted uz to jenom napravit (a samotnej DL na chvili uplne vynechat)
magion

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak kdybych mu to nepsal pred 3 metrama viz. :
magion napsal:
kubaz napsal:
ja bych to jeste trochu poupravil tu draperovu ideu, vyser na mrtvoly a necvic je rovnomerne se zlepsuj a zatezuj cele telo a ta mrtvola se zlepsi sama, jak dlouho uz ji jedes v kuse porad porad ?

Podobne bych to videl i ja. Beztak budes mit zalostne slabe hamstringy a rit. Zkus naschval provest aspon jeden pozitivni glute-ham-raise. Jestli jen bezmocne spadnes v negativni fazi a nahoru uz se nedostanes, tak jsou slabe pri tve nizke vaze. Cvic drepy, bulharsky drepy, glute ham raisy, tezce, ne doplnkove a po pul roce vyzkousej maxko na dl a budes mile prekvapen.

Ale komu neni rady, tomu neni pomoci. Uz si mohl byt jinde misto toho vecnyho trapeni...
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:

Ale komu neni rady, tomu neni pomoci. Uz si mohl byt jinde misto toho vecnyho trapeni...

A stejne se vsadim, ze to nepomuze :) Podobne jako hucis do Arnieho ohledne PC/PP a jinych zakladnich cviku a stejne to tam porad rve. :)

I kdyz ja bych mel asi radeji mlcet
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

protahuju co to jde, dal jsme si novorocni predsevzeti, ye kazdy den budu natahovat
cestu glutalu jde cvicit ale jenom nekde, bulhary budu taky zarazovat pravidelne
ale zase treba ciza rika, ze je blbost vyradit mrtvolu uplne, takye asi zustanu na metraku, budu drzet techniku (tam jeste dobra je) a uvidime, jak se to vyvrbi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FORMA - Total 500 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 363, 364, 365  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: