|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | preco prave 3200? Na rating exelent ti staci dakych 2800 podla veku. Podla mna je 3200 za 12 minut tazsie ako 800 za 2:45
Inak zrovna dnes testujem 800 tak som zvedavy co z toho vylezie. |
protoze muj "osobak" je 3150 a v zari budu mit excelentni moznost porovnat vykony
(pred cca mesicej jsem na Coopera dal presne 3000)
pro me osobne jsou peklo kratke trati, protoze 5km beham jenom lehce pod 25 ale 10 dam za nejakych 52 s prehledem
800 za 2,45 meni tak tezke
ale zopakovat to vickrat po sobe uz je problem :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
Uprimne to dost nechapem ze zabehnes 3150 za 12 minut a 5 kilakov pod 25 pretoze 5 kilakov zabehnem za 25 aj ja ale 3150 neni absolutne ziadna sanca za 12. To je rozdiel 12kmh vs 15kmh !!!
Takze skor by som povedal ze take stredne trate su tvoja silna stranka :)
Inak tu 800 som dal za 2:30 zialbohu som si nesiahol prilis na dno takze si to zopakujem :/
100ku mas za kolko?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
nene, asi jsem se spatne vyjadril 3150 je moje x let stare maximum
letos jenom 3000
100 jsem mel merenou naposledy asi pred 10 lety ve skole
osobne nemma rad rychle tempo, nejradsi mam cca 10km, u toho se da i pokecat
ale ted se priprvuju na spartana, tak to chci zuzitkovat i jinde _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
25.7.
60 sec svihadlo
10 anglicaku (60 sec)
15 kol - mala pauza - 5 kol
lehce mrholilo, idealni podminky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Zkus běhat kratší intervaly. Vyčlenit si třeba jeden nebo dva tréninky v týdnu čistě na běhání, kde se zaměříš na ryhlejší kratší úseky ( 200, 400 ). popřípadě zařadit pyramidu ( 200, 400, 600, 800 a zpátky dolu ). Nechci dělat reklamu, ale hezký tréninkový plány jsou rozepsaný tady: http://www.beh.sportsite.cz/
V sekci tréninkové plány určitě najdeš něco, co tě posune dopředu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Hynek! napsal: | Zkus běhat kratší intervaly. Vyčlenit si třeba jeden nebo dva tréninky v týdnu čistě na běhání, kde se zaměříš na ryhlejší kratší úseky ( 200, 400 ). popřípadě zařadit pyramidu ( 200, 400, 600, 800 a zpátky dolu ). Nechci dělat reklamu, ale hezký tréninkový plány jsou rozepsaný tady: http://www.beh.sportsite.cz/
V sekci tréninkové plány určitě najdeš něco, co tě posune dopředu :) |
dva dny mam, ale co je nej nevim
takze kdyby jsi postnul PMkem nejaky plan, byl bych rad a drzel se ho _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 1:30 pm Předmět: |
|
|
26.7.
zahrati
12min na vesle (30 SPM)
PŘÍHOZ
"stredni" FB
10x drep 92,5kg
10x BP 82,5kg
10x shyb BW + 12,5kg
5 kol
10x upazovani 14kg JC
15x lytka 130kg
35x sedy lehy
4 kola
12x Gironda biceps 30kg
10x francouzaky 35 (trochu se ozyvalo rameno a dost tahnul pravy bicak  )
15x zvedani panve
3 kola
*FINISHER* (10-9-8-7-6)
tak dneska male prihozeni
nejak moc jsme to nepoznal, jenom posledni dve serie shybu po 9 a na 10. opakovani jsme musel znovu vysplhat na hrazdu
jinak zase na dve hodiny od zacatku do konce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
29.7.
swingy
12x20xGYRA
60sec starty
PŘÍHOZ
"Lehke" FB
15x celni drep 62,5kg
15x BP 72,5kg
16x shyb BW
5 kol
10x zapazovani + 12x upazovani 10kg JC
20x lytka 110kg
35x sedylehy
4 kola
16x biceps 12kg JC
16x kladka 50kg
15x hyper
15x skakave vypady ( na kazdou nohu )
3 kola
** FINISHER**
dneska hnus fialovej
mokry jak prase uz u swingu
maly prihoz, ale drina obrovska melo by byt zakazane drepovat v takovem vedru
bolest vsech svalu, chtel jsme pridat i u skakavych vypadu, ale kdyz uz u prvni serie (cca 10. opakovani) vazne bolelo, tak jsme se na to vykaslal
a hned po prvni serce u FINISHERU jsem dostal nutkani jit nakrmit rybicky, ale udrzel jsme to v sobe
celkove desne, cca 2,5 hodiny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
Nazdar, co je skakavy vypad? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
Ah jasne, poznam. Dik. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:48 am Předmět: |
|
|
30.7.
INTERVALY
200m....cca 40-45sec
30sec rest
14 (?) kol
mozna jich bylo o jedno vic nebo min
zacatek sel dobre, dokonce jsme musel vypoustet konec abych nebyl moc rychly, ke konci, cca od desateho, uz jsem se musel snazit
prisel jsem o hodinky, takze si musim pujcovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
Aohoj, prosimtě napsal by si mi tvůj týdenní plán, vidím, že někdy běháš, někdy kruháčí atd, jak to tedy máš během týdne ? Procvičuješ každou partii 2x týdně, nebo kolikrát? Jak často a jakým stylem běháš ? HIIT, dlouhé na čas ? Zajímá mě to protože máš skvělé výsledky :-D a také by mě zajímalo jak vysoko máš Sacharidy, bílkoviny a tuky ? Díky ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
| 555SIMI555 napsal: | | Aohoj, prosimtě napsal by si mi tvůj týdenní plán, vidím, že někdy běháš, někdy kruháčí atd, jak to tedy máš během týdne ? Procvičuješ každou partii 2x týdně, nebo kolikrát? Jak často a jakým stylem běháš ? HIIT, dlouhé na čas ? Zajímá mě to protože máš skvělé výsledky :-D a také by mě zajímalo jak vysoko máš Sacharidy, bílkoviny a tuky ? Díky ;-) |
PO cele telo po 15 opakovani v serii
UT kratke sprinty
ST cele telo 5 opakovani v serii
CT dlouhe behy nebo intervaly
PA cele telo 10 opakovani v serii
SO blbnuti na prulezkach nebo dlouhy vybeh (kdyz se podari)
treningy v posilce vsechno kruhove, jidlo nesleduju, ale za poslednich 8 dni jsem snedl 4 cokolady _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|