|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
Stejně, jako se dá odrbat mrtvola, tak se tak odrbat zvednutí činky nad hlavu. Otázka je, co si člověk stanoví za to, že je už odrbaný. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak a když se takových lidí sejde víc, tak udělají závody v crossfitu _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Stejně, jako se dá odrbat mrtvola, tak se tak odrbat zvednutí činky nad hlavu. Otázka je, co si člověk stanoví za to, že je už odrbaný. :) |
jasne, ale prece jenom, kdyz stojis s cinkou nad hlavou je to neco jineho nez se stim jenm postavit
(a nebo to rikam protoze mi to jde a na mrtvolu jsme levej, vyber si ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:42 pm Předmět: |
|
|
Tak motoricky bude určitě náročnější jít s činkou do stoje nad hlavu ze země než jen do "připažení" ze země. S tím souhlasím. Ale já se bavil o odrbávání. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
6.1.
I.FAZE
10x shyb BW
10x bradla BW
10 kol
II.FAZE
5min orbitrek
10x1x80 premisteni+thruster
3x10x50 premisteni+thruster
5x BD snatch (kazdou rukou)
15x AB roller
10 kol
ruce 3x10x14
prvni faze byla roztahana na nekolik hodin
v druhe bez intervalu, se sparingem to nejak neslo
ty tri dlouhe serie, to bylo utrpeni, trhy a bricho taky nic moc
ale spokojeny jsem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po leden 06, 2014 4:45 pm Předmět: |
|
|
Mozna by se ti libilo programovani od NorCal crossfit, domov te obludy Jasona Khalipy :-D, aspon pro inspiraci mivaji hodne vyzivne treningy, ale taky tam byva casto behani a ruzne behaci intervaly (coz si myslim, ze by ti bodlo :) )
http://nccflab.com/
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po leden 06, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
Dobrý Péťo, Bara by to v přepočtu na BW určitě nedal. Nebo by mu to trvalo celej den. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 07, 2014 6:30 pm Předmět: |
|
|
7.1.
obed
5km ..... konverzacne
10x shyb BW
10x bradla BW
15x sed leh
15x kliky
5 kol _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne čt leden 09, 2014 4:22 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 08, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
8.1.
I. FAZE
DL: 10x100, 5x110, 3x120, 1x130, 1x140, 1x150, 5x110
v prestavkach 5x10x32 vyrazy jednorucky
15x pritahy JC 42kg
15x bradla BW+10kg
II. FAZE
9,5km....konverzacne 54min
dneska neslo cvicit, totalne plna posilka, na mrtvole jsme se stridali ctyri, jeste 140 bylo pekne (i kdyz to klouzalo z prstu), 150 (stridavy uchop) uz pocitove ne, ale kluci rikali ze by to slo (ale me se to nezdalo)
zbytek jenom pumpa
vecer oficialni mereni trati GPS a zjistili jsme, ze Siri nelhala
zitra ceka ostra petka s batohem, tak jsem se setril _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 4:23 pm Předmět: |
|
|
9.1.
obed
5km ..... 24min 30sec
10x shyb BW
10x bradla BW
15x sed leh
15x kliky
5 kol
takze dneska vybeh v pracovnich botach, kapsacich a bunde a s batohem
hnus fialovej, potil jsme se hrozne, ty tezke boty, to je jako se brodit blatem
asi to zaradim casteji
zbytek rutina _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 11, 2014 11:28 am Předmět: |
|
|
11.1.
po nocni
10min orbitrek
10min veslo
snatche up to 5x32
"intervaly"
10x3x75kg (BW) premisteni a vyraz
7x9xBW shyby
7x12 AB roller
310x14 B/T
dal jsme si tabletku kofeinu a od minuleho tydne prihodil serii
a odmenil se pumpovackou na ruce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|